ENORM goed klanten service! Ik had de verkeerde olie besteld voor mijn motor, en de verkoper stuurde mij een mailtje of ik wel de goede had besteld gezien min bestelling. Super vriendelijke mensen, e... Vis mer
Se hva andre synes
Bestelling gedaan van 5 dingen 2x een spie 2x een pakking 1x borg ring. Van alles maar 1 ontvangen, mail gestuurt waar ze niet opreageren.
Levertijden zijn gewoon triestig. Hij heeft zijn site nog niet zo lang maar persoonlijk denk ik niet dat u de juiste eigenaar bent voor een site bestellingen van 400 plus mogen toch wel de volgende d... Vis mer
Selskapet har svart
Eigenaar is erg behulpzaam. Ook als het onzeker is dat je iets gaat bestellen. Bij bijzonderheden met je bestelling laat hij het ook weten, laag drempelig dankzij de WhatsApp functie. Erg tevreden
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Held van mijn bestelde onderdelen ontvangen
Bestelling gedaan van 5 dingen
2x een spie
2x een pakking
1x borg ring.
Van alles maar 1 ontvangen, mail gestuurt waar ze niet opreageren.
Een perfecte site voor kwalitatief…
Een perfecte site voor kwalitatief goeie onderdelen op te bestellen. Sneller levertijd en top kwaliteit.
ENORM goed klanten service
Super vriendelijke mensen, en goede kwaliteit producten. Ik raad ze van harte aan!
Levering duurde 2 weken & problemen met mails.
Levering duurde 2 weken.
Het stond 10 dagen vast bij DHL als niet ontvangen.
Contact opgenomen via mail, geen antwoord hierop maar via instagram wel.
(Voor vragen over je brommer helpt hij heel goed, maar over mijn pakje kon het iets beter.)
Al bij al niet super goed maar hij helpt goed over vragen van je brommer
ik heb een remklauw gekocht op hun site…
ik heb een remklauw gekocht op hun site dat ten eerste niet past waar ik later ben achter gekomen vervolgens was ik te laat met terug sturen en heeft hij schade aan de klauw gezien wat ik zeker niet gerecreëerd heb hij wilde me een tegoedbon geven van de site maar wilde liever een terug betaling desnoods 80% uiteindelijk heeft bn revisie de klauw terug gestuurd die helemaal #### is aangekomen

Top winkel
Top winkel
Goeie kwaliteit snelle verzending helpt je als je iets moet weten top
Bezorging duurt effe
Prima lijst aan producten en een redelijke prijs. Jammer van de lange verzending dat je bijna anderhalve week moet wachten op je bestelling. Kan ook aan de bezorgdienst liggen.
Goede klantenservice.
Levertijden zijn gewoon triestig.
Levertijden zijn gewoon triestig.
Hij heeft zijn site nog niet zo lang maar persoonlijk denk ik niet dat u de juiste eigenaar bent voor een site bestellingen van 400 plus mogen toch wel de volgende dag opgestuurd worden

Svar fra Bnrevisie
Super geholpen met mijn bestelling
Super geholpen met mijn bestelling! Verkeerde onderdeel was opgestuurd, kreeg gelijk reactie op mijn bericht en het juiste onderdeel was zo binnen! Top klantenservice

Svar fra Bnrevisie
Heeft mijn blok heel goed gereviseerd…
Heeft mijn blok heel goed gereviseerd en opgeknapt!

Vraagje over de cilinder
Ik had een vraagje over de cilinder en daar ben ik gelijk mee geholpen 👍

Svar fra Bnrevisie
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.