BN Bank Anmeldelser 19

2,0

1. Bank

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Trenger du boliglån, brukskonto eller gode spareprodukter? Velg BN Bank! Vi gjør ikke forskjell på folk, og bankbytte er enklere enn mange tror.

2,0

Under middels

Uheldig opplevelse

Uheldig opplevelse.
En ting er utdatert design.
Men også en over regulert bank som oppleves snoker altfor mye i brukerns økonomi. Som standard har du ikke lov å betale til utlandet. Det må godkjennes manuelt med ytterligere skjemaer, og må ringe inn for aktivering. Selv skriftlig henvendelse er visst ikke nok her. De skylder på "rutiner", som i mer økonomisk politi for stat, enn en bank for folket. Det gjelder kanskje også andre banker. Bruker råder ikke lenger over egne penger og må spørre "storebror" om tillatelse.

Stadig stillt spørsmål om hvordan du skal bruke pengene, og besvares ikke dette blir tilgang til egne penger blokkert. Som om alle er mistenkt som kriminell intil motsatte er bevist.

Sendte også konstruktiv anmeldelse i app store tidl, men til og med den ble aldri publisert.

Dato for kjøp registreres ofte ikke før neste virkedag. Så dato for kjøp fredag lørdag og søndag havner på mandag, og kjøp på ettermiddag havner dagen etter . Kanskje gjelder alle norske banker?

Generelt mye "rutiner" og "systemer" som mer eller mindre har eliminert skjønn og menneskelig fornuft. Kanskje ikke unikt for BN.

- Skjermprint er ikke bra.
- Ikke mulig å velge egen pin for kort.
- Begrenset med åpningstider.
- Avslutte kontoer er tungvindt.
- Konstant uønsket auto utlogging fra nettbank ved kortvarig bruk.
- Ikke særlig fint bankkort. Gjelder også mange norske banker. Bulder er godt eksempel på bra kort design.

Noe positivt?
- Når du ringer inn slipper du alle tastevalgene, i motsetning til DNB som får deg til å taste deg ihjel i par min før du settes i kø.
- Delvis oversiktlig betaling og menyvalg
- Service har en hyggelig tone

BN er kanskje ikke alene om alt utfordringene ovennevnt. Staten driver nok også sakte men sikkert å snoker mer og mer unødvendig i folkets bruk av egen økonomi. Er synd at ingen står mer opp mot statens overtramp av privatliv.

15. desember 2025

Bra pris, men voldsomt tungvint

Bra pris og rask kundeservice, men voldsomt tungvint. Jeg forstår at de har lover og regler å forholde seg til, men der andre banker lar deg bli kunde med noen få trykk, må du til rene forhøret for å bli kunde hos BN. Har du trykket feil i kundeskjemaet? Da må hele kundeskjemaet sendes inn på nytt, OG du må gi tilleggsopplysinger per melding til banken! Maken til tungvint opplegg. En annen ting er at nettsiden åpner ny fane hver eneste gang du skal logge deg inn via nettleser. Småtteri, men irritasjonsmoment på sikt.

Jeg ville bytte bedriftsbank hit fordi de hadde rykte på seg for å være enkel i bruk og ha super kundeservice, men hittil er det bare kundeservicen (rettere sagt responstiden på denne) som leverer. De kunne vært langt mer brukervennlige, på flere vis.

9. februar 2026

Bn bank må være den værste i norge

Bn bank må være den værste i norge! Disse her har ansatt over ivrige tullinger som ber deg sende hele transaksjonene dine sist 2 år på revolut, de har noen i den kjente «hvitvasking» avdelingen som kontakter meg annenhver uke for å høre hva jeg brukte penger på der, så her, og så der! De spør tull som: hvorfor laster du opp penger til revolut? Du vet gambling er ulovlig? Du vet at norsk tipping er det beste stedet å tippe?

Altså for noe tull! Selv etter å ha viset disse revolut transaksjoner første gang de spurte, hvor de ser at jeg bruker den kun til reise/handling pga bonus%. De fortsetter å trakkasere meg, man skulle trodd det er flere millioner i omløp! Mine transaksjoner er 200-700-1300 type små beløp. Fokuser på de kriminelle

22. januar 2026

BN Bank har sperret kontoen min og…

BN Bank har sperret kontoen min og nekter å frigi pengene mine. Dette uten noen som helst begrunnelse og forklaring på hvorfor. Denne banken er alt annet en kundevennlig. Kundeservice er elendig, får kun svada svar. Har blitt lovet at pengene min skulle bli frigitt men de holder på de og nekter meg tilgang til egne midler. Ikke får jeg lov til å avslutt kontoen heller, BN Bank kontrollerer deg med alt de har, nemmelig kontroll over egne midlef

18. desember 2025

Dårlig kundeopplevelse hos BN Bank – styr unnaaaaaaaa

Jeg ønsker å advare andre mot BN Bank etter en svært skuffende opplevelse. Uten forvarsel ble kredittkortet mitt sperret, uten noen gyldig forklaring fra bankens side. Jeg tok kontakt med kundeservice, men opplevde lite forståelse, dårlig kommunikasjon og manglende evne eller vilje til å løse problemet.

Det føltes som jeg ble møtt med en arrogant og useriøs holdning, og det er tydelig at kundeopplevelse ikke er en prioritet hos denne banken. Dette er ikke hva man forventer fra en aktør i det norske bankmarkedet.

Basert på min erfaring anbefaler jeg å styre unna BN Bank, spesielt om du verdsetter god kundebehandling og forutsigbarhet. Det finnes langt mer profesjonelle og pålitelige alternativer der ute.

15. oktober 2025

BN bank SVINDEL

Dette er en bank som ikke er for folket.
Det har vært en stor påkjenning å ha mellomfinansering og bolig lån i BN bank. Kynisk kundebehandling.Svindel.

Det finnes så mange andre banker med vennlig og rettferdig kundeservice.

3. juni 2025

Styr unna BN bank

Styr unna BN bank, elendig service, dårlig på tilbakemld, alt tar mye lenger tid her enn i andre banker.
Drenerer oppsigelser fra bla sparekonto kommer til stadighet med nye unnskyldninger

15. april 2025

Forferdelig opplevelse som AS

Forferdelig opplevelse som AS. Alt tar 5 ganger lenger tid enn nødvendig. Å registrere bedriften var et mareritt som tok 2 måneder. De lover svar på kundeservice henvendelser ila neste dag, men tar flere dager. Skulle sende utenlandsbetaling, fant det ikke noe som var veldig rart. Måtte ta kontakt - de hadde visst glemt å godkjenne det for meg til tross for at jeg hadde krysset av for å inkludere det, latterlig!

Nå får jeg heller ikke til å åpne flere kontoer, noe som burde vært gjort på 3 trykk. Venter selvfølgelig på svar fra kunderservice. Styr unna!

19. november 2024

Positive opplevelser

Jeg har boliglån, primærkonto og er i ferd med å starte AS med BN Bank. Kundeservice har vært helt upåklagelig. Når jeg satt i en knipe (måtte få utbetalt en svært stor sum fra mange låste kontoer på noen timer), ordnet BN Bank alt omfattende papirarbeid, bekreftelser og betaling på ca. 2 timer. Det tok noen uker før de begynte å starte bedriftskonto, men kommunikasjon har hele veien vært rask, effektiv og serviceinnstilt. BN Bank skal også ha for at de er investorvennlige og tenker utenfor boksen når det kommer til lån.

19. juni 2024

Styr unner, Aksjeselskap oprettelse

Jeg var i færd med at oprette aksjeselskap og skulle i den forbindelse bruke en bank konto.
Leste en nylig artikel hvor man anbefalede BN Bank på grunn av hurtig ekspedisjon (2 - 4 dager) og lave service omkostninger.
Gikk på BN Bank, og utfyldte søknad om at blive bedrifts kunde og få oprettet en aksjekapital konto.
På det tidspunkt havde jeg stiftet selskapet via altinn.
Manglede blot at innbetale aksje kapitalen.
Tiden går og etter 2,5 uke kontakter jeg BN bank igjen.
De opplyser der er 4 ukers ekspedisjons tid.
Men at det snart er min tur.
Yderligere 10 dage går og jeg kontakter dem igjen.
Fikk svar tilbake at jeg skulle besvare spørgsmål som jeg allerede havde besvaret.
Konsekvens: Idag er deadline for BN Bank, en måned etter forespørgsel.
Jeg kan ikke vente lengere, der er et anbud som har stor betydning for selskapet, som utløper på mandag (fredag idag).
Jeg køper et hylle selskap og beder min privat bank oprette en aksje kapital konto.
Magen til inkompetent og ignorant bank skal man lede lenge etter.
Hvem der skrev artiklen jeg leste må jeg finne ut av. Den er løgnagtig og absolut ikke korrekt.

19. april 2024

opprettet en depositumskonto i denne…

opprettet en depositumskonto i denne banken. Dessverre holdt banken tilbake pengene mine uten noen form for rettslig grunnlag eller bevis. En liten andel var utleier og leietaker (meg) uenig om skulle betales til utleier og ikke og ble sendt til husleietvistutvalget, men det resterende beløpet som var mitt og som det ikke var noe uenighet om valgte de også å holde tilbake til tross for at disse pengene åpenbart var mine. Det var dårlig service og de var ikke kompetente nok til å forstå problemstillingen eller at de holdt igjen mer penger enn det som er lovlig. Her hjelper de også en ganske mektig utleier til å presse og skremme leietaker ved å holde tilbake en mye høyere sum enn det det er uenighet om. Leietaker blir rett og slett hindret å få tilbake pengene sine, og uten noe særlig god rente.

31. august 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis