Jeg arbejdede hos Blue Wave A/S i en…
Jeg arbejdede hos Blue Wave A/S i en kort periode, og det var en meget negativ oplevelse.
Der var markante forskelle mellem det, der blev oplyst til jobcenteret, og den faktiske hverdag. Arbejdet foregik under konstant tidspres, og der blev forventet hurtig udførelse uden ordentlig introduktion.
Jeg blev sat til at arbejde med kemikalier, herunder en opvarmet svovlsyrebeholder (ca. 68°C), uden sikkerhedstræning og uden korrekt beskyttelsesudstyr. Det er efter min vurdering stærkt problematisk i forhold til arbejdsmiljø og sikkerhed.
Derudover blev lovede forhold ikke overholdt: Jeg fik hverken tilbudt de kurser, der var nævnt, eller nødvendigt arbejdstøj som sikkerhedssko. Lønnen blev fremstillet som højere end det, der reelt blev tilbudt.
Jeg oplevede også, at der blev givet en misvisende fremstilling af min situation over for jobcenteret.
På baggrund af min erfaring vil jeg kraftigt anbefale, at man som kommende medarbejder får alle vilkår, sikkerhedsprocedurer og aftaler dokumenteret skriftligt, før man starter.