Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goeie service snel geleverd
Big scammers did a order never came be aware those few reviews are from them self
SCAMMER ALERT

Svar fra Bloomsy
Quality products & quick service. Recomended
It was a very good experience to shop from here. Prices are very good and quality is very high
Really great service, Appreciated 👍
Outstanding experience with bloomsy . Hightail recommended
Ik had oorspronkelijk een 1-sterrenreview geplaatst door de problemen die ik had met mijn bestelling. Omdat het pakket uiteindelijk werd geleverd en er een korting werd gegeven, pas ik mijn review aan naar 3 sterren, zodat deze het volledige verloop van de situatie correct weergeeft.
De eerste bestelling liep al meteen moeilijk. De betaling via PayPal kon niet correct verwerkt worden omdat er een verkeerd PayPal-account werd gebruikt. Mijn geld was wel al van mijn rekening gegaan, maar kon door hen niet geaccepteerd worden. Uiteindelijk werd het bedrag correct teruggestort en heb ik nadien opnieuw besteld met een kortingscode.
Het product zelf werd uiteindelijk wel geleverd, dus dat wil ik ook eerlijk vermelden.
Het grootste probleem zat echter in de communicatie en opvolging tijdens het hele traject. Antwoorden op mails bleven regelmatig meerdere dagen uit en op verschillende momenten kwam er pas reactie nadat ik opnieuw moest aandringen met een meer dringende toon. Dat maakte de hele situatie onnodig lang en frustrerend.
Op een bepaald moment werd het pakket ook door PostNL terug naar hen gestuurd. Dat was uiteraard niet hun fout, maar ook op dat moment bleef de communicatie opnieuw moeilijk en was het lastig om iemand te bereiken. Aangezien het pakket toch naar hen terugkwam, had een nieuwe verzending op dat moment waarschijnlijk sneller en eenvoudiger geweest.
Om fair te blijven wil ik ook vermelden dat:
- het bedrag correct werd teruggestort
- het product uiteindelijk werd geleverd
- er een korting werd gegeven
Maar tegelijk waren er lange wachttijden op communicatie en een moeilijke bereikbaarheid, wat de ervaring onnodig complex maakte.
Daarom lijkt 3 sterren (gemiddeld) voor mij een eerlijke beoordeling van de volledige ervaring.
Ik hoop oprecht dat de communicatie en klantenservice in de toekomst verbeteren, want met een snellere opvolging had dit waarschijnlijk een heel andere ervaring kunnen zijn.

Svar fra Bloomsy
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.