Beställde blommor till morddagen. Valde ett par sorts blommor och färg och buketten komponerades av floristen jättefint! Kunde även anpassa hemleveransen enligt önskemål!
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Fantastiska blommor och choklad och en mycket tacksam mottagare. Det gick hur bra som helst att få blommorna levererade hela vägen fram till Mormor som bor på ett ålderdomshem i Skellefteå, trot... Vis mer
Jättefina buketter! Det enda jag saknade i den sista buketten var rosor. Jag som älskar rosor saknade någon stor fin ros i buketten som ni alltid brukar ha i era buketter. Tulpaner är fina men int... Vis mer
Jag har bara upplevt färska hållbara buketter, krukodlat o utomhusväxter från Blomverket. Min julaftonsbukett höll sig i över en månad, den stod visserligen svalt men även inomhusbuketter har stått st... Vis mer
Blomverket erbjuder unika blombud och blomprenumerationer som går utöver det vanliga klassiska förmedlingstjänsterna. Varje bukett skapas med omsorg och levereras i en exklusiv blombox som gör att blommorna håller sig fräscha längre. Varje bukett är inslagen i lyxigt omslagspapper och sidenband, vilket ger våra kunder en lyxig och unik upplevelse. Vi levererar blombud i hela Sverige, från Kristianstad i söder till Umeå i norr. Vi strävar efter att ge bästa möjliga kundservice och vårt team är alltid tillgängligt för att hjälpa våra kunder med sina frågor och önskemål .Vi strävar efter att ge bästa möjliga kundservice och erbjuder en 100%-nöjd kundgaranti. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din beställning, kontakta oss så ser vi till att lösa det. Blomverket är inte bara en online-service som erbjuder blombud och blomprenumerationer. Vi är också ett team av passionerade och erfarna florister som brinner för att skapa unika och trendiga buketter. Skicka blommor online från Blomverket idag och låt oss hjälpa dig att skapa en minnesvärd upplevelse för dig själv eller någon annan du tycker om. Eller besök vår butik i Köping östra Långgatan 2 Där kan du handla direkt vår fantastiska Snittblomskyl, krukväxter och inredning från bland annat Ernst, tell me more och DBKD
Östra Långgatan 2, 731 32, Köping, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 40 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Smidig leverans till dörren. Betalat för den klassiska buketten men såg ut väldigt nätt. Lever inte upp till bilderna på hemsidan Om hur det ska se ut.

Svar fra blomverket.se
Fantastiskt service! Ett litet misstag skedde,men de rättade genast till det och mer därtill. De svarar snabbt och är alltid tillmötesgående. Jag är så glad att jag har hittat er.

Svar fra blomverket.se
Efter att sålt in sin ”lyxiga box” så kommer det en trasig skruttig box på posten. En dag försent trots att jag beställde i tid för en födelsedag. De sänder ej boxen med något skydd alls. När jag klagade och skickade bilder mötte de mig inte alls, gav ingen ekonomisk kompensation för det dyra köpet förutom presentkort hos dem (skulle aldrig handla där mer då produkten på hemsidan ej är det man får) utan rekommenderade mig att i så fall anmäla till ARN. Påpekade även att då jag var upprörd tänkte de ej kommunicera med mig. Skickar man blomboxen utan skydd med PostNord borde man förstå att den inte kommer fram hel. Tråkigt att behöva ge en trasig låda som födelsedagspresent, en dag försent dessutom. Kommer aldrig mer handla av dem och rekommenderar inte ngn annan att göra det heller
Leverans försenad en dag. Osäkert skick på buketten eftersom de inte visste hur den såg ut efter förseningen hos PostNord. Fick först fråga om kompensation men sen ingen kompensation i enlighet med policy.
Vi fick själva en leverans från er och därför va det nte svårt att välja er till att skicka ett bud denna gång. Ni använder blommor som man kan spara som torkade. Sen att få dim lev i kartongen gör det lyxigt.
Underbara blommor med fantastisk service. Snabba, flexibla, vänliga och framförallt duktiga och proffsiga!
Lever inte upp till bilderna på hemsidan, fel i leverans.
Fantastiskt vackra blommor och pålitlig leverans i fin box. Så nöjd!
Lätt att beställa, leverans i god tid och mottagaren av budet blev superglad för den fina buketten.
Okej snabb leverans och i fint paket men själva buketten kändes lite "fattig".
Super fin bukett som levereras i en fin förpackning. Fick själv ett blombud härifrån och nu skickade jag ett själv. Lika nöjd både som mottagare och som den som skickade ett bud.

Svar fra blomverket.se
Personalen är ansvarsfull, kunde snabbt svara på min e-post och ge tillfredsställande lösningar.

Svar fra blomverket.se
Fick en bukett som till 70 % bestod av gröna blad.. Det såg inte ens ut som en bukett utan som typ en nypa ogräs. Aldrig fått en liknande bukett av andra blomföretag någonsin... Hela deras koncept bygger på att leverera "veckans bukett" som då ser olika ut från vecka till vecka. Problemet är bara att företaget varken uppdaterar sin hemsida eller instagram hur veckans bukett ser ut! Senaste uppdateringen är från 2024....

Svar fra blomverket.se
Blommorna var brutna och paketet skadat men dom kompenserade mig genom en större bukett nästa gång vilket är väldigt bra kundservice
Leveransen blev försenad pga Postnord (?), så min vän fick den två dagar efter sin födelsedag. Buketten var inte vad vi förväntat oss och jag hoppas att den utlovade ersättningen ser bättre ut när den levereras.

Svar fra blomverket.se
Emelie är en exceptionellt duktig florist och lyssnar verkligen på sina kunder. Wow wow wow rekommenderar till 1000%

Svar fra blomverket.se
Otroligt fina blommor som behöll sin fina form trots blombud. Och det blev en mycket mycket nöjd kund som fick ta emot dem!!

Svar fra blomverket.se
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.