Blomea Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Saffraan krokussen zijn in een bepaalde periode van het jaar zeer gewild. Waar je bij andere aanbieders binnen een paar weken uitverkocht voor je kiezen krijgt of prijzen die belachelijk misbruik make... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had best veel krokus bollen in de presale besteld. Paar weken later wilde ik toch nog een aantal bollen erbij bestellen. Prima geholpen door Jakob, alles top geregeld en in 1 keer bezorgd. En g... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veel keus, makkelijk te bestellen, snel bezorgd, goed verpakt. Ik was 1 item vergeten te bestellen, na n mailtje is het door Jacob bij mn bestelling gevoegd. Erg hulpvaardig. Aanrader!!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Spullen geleverd, duurde wel redelijk lang. Ik had het surprise pakket gekocht en wel verwacht dat het meerdere spulletjes zouden zijn; het was maar 1 product, dat vond ik jammer. Verder leuke site!

Informasjon om virksomheten

1. Frøleverandør

Skrevet av virksomheten

Blomea biedt een groot assortiment zaden en bloembollen van hoge kwaliteit – rechtstreeks uit Nederland. Meer dan 100.000 tuinliefhebbers winkelen al bij ons.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

117 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima de bestelling ontvangen.

Prima de bestelling ontvangen.
Goed verpakt.
Met gratis bloemenzaad zakje.

Beste heer Reinking

Hartelijk dank voor uw review 🙌

Fijn om te horen dat u de bestelling goed heeft ontvangen en dat alles netjes verpakt was. En leuk dat het gratis zakje bloemenzaad werd gewaardeerd.

Dank u wel voor uw vertrouwen 🌱

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Netjes verpakte bollen en zaden

Netjes verpakte bollen en zaden. Moest wat langer wachten,had gemaild met de vraag waarom en ik kreeg netjes een uitgebreide mail terug met de uitleg. (Langere vorst periode)
Zeer tevreden.

Beste Patricia

Hartelijk dank voor je mooie review 🙌

Fijn om te horen dat de bollen en zaden netjes verpakt waren en dat je onze uitleg over de langere vorstperiode waardeerde. We vinden het belangrijk om altijd duidelijk te communiceren.

Dank je wel voor je geduld en je vertrouwen 🌱

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering als extra een zakje…

Snelle levering als extra een zakje bloemenzaad.

Beste Petra

Hartelijk dank voor je review 🙌

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat het extra zakje bloemenzaad werd gewaardeerd.

Dank je wel voor je vertrouwen 🌱

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik heb bij mijn weten niets bij Blomea…

Ik heb bij mijn weten niets bij Blomea besteld (wel bij andere zadenleveranciers) en kreeg binnen 5 dagen (na die andere bestellingen dus) meerdere e-mails van Blomea met kortingscodes, dat de kortingscode bijna verliep en vandaag nóg één dat de kortingscode ‘speciaal voor mij en al die anderen die nog geen aankoop hadden gedaan’ verlengd was.
Aanvulling: de reactie van Blomea op mijn review was prima, dus ik pas mijn ervaring aan naar 3 sterren. Dank Blomea, voor jullie antwoord.

18. februar 2026

Beste Gaby

Bedankt dat je dit bij ons meldt. Het spijt ons oprecht dat je onze e-mails als opdringerig hebt ervaren – dat is absoluut niet onze bedoeling.

Wij sturen nieuwsbrieven alleen naar mensen die zich via onze website hebben aangemeld of eerder een bestelling hebben geplaatst. Het kan zijn dat je e-mailadres per ongeluk is ingevoerd of dat er sprake is van een fout. Dat nemen we zeer serieus.

Goed dat je je hebt afgemeld – je ontvangt nu geen e-mails meer van ons. Mocht je toch nog iets ontvangen, laat het ons dan alsjeblieft weten, dan lossen we het direct op.

Je mag ons ook gerust een e-mail sturen via info@blomea.nl, dan zoeken we samen naar een passende oplossing en doen we ons best om dit goed te maken.

We begrijpen je punt en je feedback helpt ons om hier extra alert op te zijn.

Mooi verpakte zaden

Mooi verpakte zaden! Nu zaaien en genieten. ( natuurlijk nog even binnen)

16. februar 2026

Svar fra Blomea

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We waarderen die enorm en kijken ernaar uit je weer te zien 😊

Zaden snel verstuurd

Zaden snel verstuurd, prima verpakking

8. januar 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat de zaden snel verstuurd zijn en dat de verpakking in orde was. Daar doen we het voor 😊

We hopen dat je veel plezier hebt van het zaaien! 🌱

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijkheid bij de bestelling en…

Duidelijkheid bij de bestelling en uitleg over biologische zaden.

30. januar 2026

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je de duidelijkheid bij het bestellen en de uitleg over onze biologische zaden waardeert. We vinden het belangrijk dat alles overzichtelijk en transparant is 🌱

Heel veel plezier met zaaien!

Snel en goed verwerkt

1. februar 2026

Svar fra Blomea

Bedankt voor je review, Aafke!

Fijn om te horen dat alles snel en goed is verwerkt 😊
Heel veel succes en plezier met je bestelling! 🌱

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De website is duidelijk en…

De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, snelle levering, of up-date wanner je zending de deur uit gaat, netjes verpakt en goede prijs kwaliteit!

17. januar 2026

Hartelijk dank voor je fijne review, Carla 🌱
Wat leuk om te horen dat je onze website duidelijk vindt en dat alles naar wens is verlopen met levering, updates en verpakking. We stellen het enorm op prijs! 😊

Vurdert til 4 av 5 stjerner

bestelling goed en compact geleverd

De bestelling werd goed in een compact doosje geleverd. De zaadjes op het roostertjes plaatsen en goed verdelen bleek best nog een uitdaging. In mijn keuken bleek toch wat te weinig licht waardoor het ontkiemen van de zaadjes wat langer duurde. Na verhuizing met meer licht verliep dit vlotter. Binnenkort mag ik ze gaan proeven. ;-)

22. januar 2026

Svar fra Blomea

Hartelijk dank voor je review 🌱
Fijn om te horen dat de bestelling goed en compact is geleverd. Het klopt dat licht een grote rol speelt bij het ontkiemen – mooi om te lezen dat het met meer licht meteen beter ging. Veel plezier met het proeven straks, en dank dat je je ervaring deelt 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Levering ziet er zeer verzorgd uit

Levering ziet er zeer verzorgd uit. Geen plastic zakjes. Kijk uit naar het komende groeijaar.

15. januar 2026

Hartelijk dank voor uw beoordeling, Josette 😊

Wat fijn om te horen dat de levering er verzorgd uitzag en dat u het plasticvrije verpakkingsmateriaal waardeert. We wensen u veel plezier in het komende groeiseizoen 🌱

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Goede levering

Goede levering.
De bestelling was wel lang onderweg.

6. januar 2026

Hartelijk dank voor je review, Ellen 😊

Fijn om te horen dat de levering goed was. Jammer dat de bestelling wat langer onderweg was – bedankt voor je geduld 🌱

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv