Eerste bestelling niet ontvangen (eigen onhandigheid om geen track en trace optie te kiezen) Vervolgens contact gezocht per mail en per direct zonder kosten nieuwe veters ontvangen (inclusief track... Vis mer
Service, meedenken, snelle levering. Tweede keer dat ik custom veters besteld heb. Eerst berichtje gestuurd, foto van de sneaker, wat adviseren jullie. Helemaal top. Zal zeker niet de laatste keer zij... Vis mer
BLM SNKRS is dé specialist in unieke en gepersonaliseerde veters. Met een uitgebreide voorraad in diverse typen, kleuren en lengtes bieden wij voor elke sneaker de perfecte match. Of je nou standaard veters wilt, of veters met een matchend kleurende nestel, wij maken het! :) Daarnaast zijn wij experts in het professioneel reinigen en restaureren van sneakers, zodat jouw favoriete paar er weer als nieuw uitziet en nog jaren mee kunnen.
Citroenvlinder 44, 7534 LA, Enschede, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Great service bought a few sets of laces they were delivered very fast to the uk.

Svar fra BLM SNKRS
Snelle levering. Goeie kwaliteit, Maar vooral goeie service! Verkeerde kleur veters ontvangen. Berichtje gedaan en het werd meteen geregeld

Svar fra BLM SNKRS
Prima geregeld, veters waren niet op voorraad maar is duidelijk gecommuniceerd besteld en geleverd top service !

Svar fra BLM SNKRS
Custom laces besteld. Zagen er zeer goed uit. Vriendelijk in de communicatie. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Binnenkort plaats ik weer een order!

Svar fra BLM SNKRS
Service, meedenken, snelle levering. Tweede keer dat ik custom veters besteld heb. Eerst berichtje gestuurd, foto van de sneaker, wat adviseren jullie. Helemaal top. Zal zeker niet de laatste keer zijn.

Svar fra BLM SNKRS
Geweldig bedrijf en een prachtige service. De veters zijn binnen enkele dagen verstuurd en zijn in top conditie aangekomen. Ik kreeg er helemaal een blij gevoel van. En ze paste ook nog eens supermooi bij m'n Nikes! Ook de betaling ging enorm flexibel

Svar fra BLM SNKRS
Vervolgens contact gezocht per mail en per direct zonder kosten nieuwe veters ontvangen (inclusief track en trace) Echt super tof dat er zo coulant is gehandeld, ik ging al uit van botte pech…

Svar fra BLM SNKRS
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij blmsnkrs! Ik heb hier een aantal customized veters besteld voor mijn Air Max 1 sneakers en de kwaliteit is werkelijk uitstekend. De veters zijn niet alleen stijlvol en perfect passend, maar geven mijn sneakers ook echt een unieke en persoonlijke uitstraling. De afwerking is top en je merkt dat er aandacht is besteed aan elk detail. Bovendien was de levering snel en netjes verpakt. Kortom: een aanrader voor elke sneakerliefhebber die op zoek is naar kwaliteit en originaliteit! Ik kom zeker terug voor meer.

Nice colors Nice laces i like it with my jordan 1
Thanks for service quality

Svar fra BLM SNKRS
Really good quality laces that match my Nike am1’s perfectly! Really competitive prices and really fast delivery to the UK. Thank you pal , appreciate it. 👍🏻👍🏻

Svar fra BLM SNKRS
Uitgebreid assortiment en goeie kwaliteit veters. Snelle levering!

Svar fra BLM SNKRS
Zeer snelle levering, vriendelijke service en veters van topkwaliteit! Absoluut een aanrader.