Blivved.dk Servietten – Danmarks mest solgte løsning mod tidlig sædafgang Blivved.dk servietten er et populært og diskret produkt, udviklet til mænd, der ønsker bedre kontrol og længere varighed under samleje. Produktet er i dag kendt som Danmarks mest solgte løsning mod tidlig sædafgang og bruges af mange mænd, der ønsker at forbedre deres seksuelle oplevelse uden brug af medicin eller recept. Servietten er designet til at være både nem og effektiv at anvende. Den indeholder en særlig sammensætning af naturlige urteekstrakter, som virker lokalt på huden og hjælper med at reducere overfølsomhed. Dette giver øget kontrol og gør det muligt at holde længere i sengen. En af de største fordele ved Blivved servietten er dens diskrete format. Hver serviet er individuelt pakket og kan nemt medbringes i lommen – ligesom et kondom. Produktet kræver ingen lægekonsultation og er udviklet til at være sikkert for intimområdet samt klinisk testet. Anvendelsen er enkel: Servietten bruges cirka 15–20 minutter før samleje, hvor den påføres på penishovedet og undersiden. Efter kort tid skylles området, og effekten kan herefter bidrage til at forlænge samlejet betydeligt – i nogle tilfælde op til flere gange længere end normalt. Blivved.dk servietten er derfor et oplagt valg for mænd, der ønsker en hurtig, effektiv og diskret løsning på et udbredt problem. Med fokus på både funktionalitet og tryghed giver produktet mulighed for øget selvtillid og en mere tilfredsstillende oplevelse i soveværelset.
Jernbanegade 26, st., 5000, Odense, Danmark
- info@blivved.dk
- blivved.dk
Har ikke svart på negative anmeldelser
Effektive og uden bivirkninger
Diskret levering og produktet er virksomt og let at anvende.
Alt er godt
Bedste produkt på markedet
Bedste produkt på markedet. Før kunne jeg holde max 2 minutter, nu en time eller mere. Har prøvet andre præparater uden succes. Husk blot at lade penis lufttørre ca 15 min inden man kommer koldt vand på. Og opbevar dem ikke for varmt.
Ca 1 minut så det lever sku for helved…
Ca 1 minut så det lever sku for helved ikke op til mindst en halv time og op til 2 timer hva er det for noget bæ at love folk, jeg vil sku ha min penge igen
Det virker😊
Sjovt produkt. Men det virker er blevet helt vild med det😊
Var lidt skeptisk til at starte med
Var lidt skeptisk til at starte med. Men nu har jeg bestilt de her servietter gentagne gange, de har virket overraskende godt.
Ingen virkning
Fik produktet, ingen virkning overhovedet.
Pakke aldrig modtaget.
Bestilte for 6 måneder siden - fik aldrig produktet.