De honing met zwarte zaad heeft zijn werk goed gedaan. Het heeft bij meerdere personen in mijn familie ervoor gezorgd dat een virus niet door kon zetten. Zodra we voelden dat het begon en onze keel... Vis mer
Se hva andre synes
Deskundige advies en zeer vriendelijk en geduldige personeel. Dit was mijn 3e bestelling en blijf dit nog zeker doen. De kwaliteit van de biologische zwartezaad olie overtreft echt alle soorten die ik... Vis mer
Goed tegen verkoudheid en hoesten
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
100% Natural Oils, for Premium Healthcare.
Kontaktopplysninger
Belgia
- blackseedpharma.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Geweldige snelle levering
Geen worden voor massahallah perfect
Geen worden voor massahallah perfect. Ik deed de oli zo in nemen. Maar vind het vies nu heb je dat niet meer met de capsules. Ben heel te vreden. Dank jullie wel. Moge Allah jullie belonen.
Top producten en website.
Hele fijne producten, hele goede service. Heb zelf de capsules gebruikt en de hair growth activator. Over beide producten ben ik super tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar.
Je ziet dat de mensen achter dit…
Je ziet dat de mensen achter dit product dit met passie en liefde doen ik heb mijn resultaten behaald wel door de producten dagelijks te gebruiken en niet af en toe ik zeg doen!!!! Top producten zeker de moeite en het geld waard
Mooie producten van hoge kwaliteit
Mooie producten van hoge kwaliteit. Zeer te spreken over de service
Ik voel me echt zo een stukken beter…
Ik voel me echt zo een stukken beter sinds ik de biologische blackseed olie toepas iedere ochtend aan mijn smoothie. Top spul!
Nu al 2x een bestelling gedaan en er…
Nu al 2x een bestelling gedaan en er zullen nog vele bestellingen volgen inchallah.
Super tevreden ♡
Top!
Snel in het afhandelen van je bestelling, snelle levering, goede manier van informatie verstrekken (denk aan bevestigingsmailen van bestelling, afronding en verzending).
Mooie producten en snelle verzending
Mooie producten en snelle verzending. Zelfs gratis een kaartje bijgedaan omdat het een kadootje was. Top service!
Goede service en kwaliteit!
Super tevreden
Super tevreden, had erg last van een jeukende hoofdhuid na het gebruik van de cosmetische blackseedolie heb ik er geen last meer van ervaren.
The best olie ever!❤
Goeie uitleg!
Heldere website met veel producten…
Heldere website met veel goede producten zowel medicinaal als cosmetisch. Het advies bij de producten door de adviseur is ook deskundig en ze nemen de tijd om je te adviseren.
Super blij met me bestelling
Super blij met me bestelling! Wat een top producten. Nogmaals bedankt 🙏
Heel goed!!!
Super fijn en zeer snel
Super fijn en zeer snel
En netjes met de duidelijke uitleg
Dank voor het arsenaal
Aan mooie producten !!!
Top service .
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.