Bjelin Sweden Anmeldelser 1 254

4,0

1. Gulvlegger

Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.

4,0

Bra

1k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Katastrofe

Gulvet har sprukket opp flere plasser i løpet av få uker. I tillegg har vi fått kraftig knirking enkelte plasser, som er veldig irriterende. Gulvet føles som om det skal gå i oppløsning da det buler og er som å gå på bølger. Det er ikke rett og det ser ut som skjøtene ikke holder.

1. januar 2026

Hei Stine,
Takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse. Det er svært beklagelig å høre om problemene du beskriver, og dette er selvsagt ikke den kvaliteten eller opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha.

Sprekker, knirk, ujevnheter og følelsen av at gulvet beveger seg er alvorlige forhold som vi tar på største alvor. Det kan være flere årsaker til slike symptomer, og det er viktig for oss å få sett nærmere på dette slik at vi kan finne årsaken og komme frem til en riktig løsning.

Vi ber deg derfor om å ta direkte kontakt med vår kundeservice så snart som mulig, gjerne med bilder og en beskrivelse av underlag, montering og bruksforhold. Da kan vi følge opp saken grundig og bistå videre på best mulig måte.

Vi beklager på det sterkeste ulempene dette har medført for deg, og håper du gir oss muligheten til å se nærmere på saken og rette opp i dette.

Med Vennlig Hilsen,
Weronica, Bjelin Kundeservice

Angrer…

Skulle være ett produkt som var det beste av parkett og laminat, men har bare de værste egenskapene. Suger vann, riper lett og blir veldig fort stygt. Angrer

10. mai 2025

Hej Tommy,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att du känner dig besviken – det är absolut inte den upplevelse vi önskar att någon av våra kunder ska ha.

Det du beskriver låter som typiska problem som kan uppstå om ett hårdvaxoljat golv inte underhålls enligt våra rekommendationer. Våra golv kombinerar egenskaperna från både parkett och laminat, men för att bibehålla både utseende och hållbarhet är det viktigt med rätt skötsel, särskilt när det gäller skydd mot väta och repor.

Vi vill gärna få chansen att hjälpa dig vidare – kanske kan vi tillsammans titta på vad som hänt och vad som eventuellt kan åtgärdas? Jag kan inte se att vi har varit i kontakt tidigare. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice, så ser vi över ärendet mer i detalj.
Weronica, Bjelin Kundservice

Bjelin Larvik XXL. Holder ikke forventet kvalitet.

Nettopp lagt 70 kvm med Bjelin Larvik XXL. Ut ifra beskrivelse skulle dette være et robust og holdbart gulv, allerede 3 uker etter legging ser vi at gulvet ikke tåler normal slitasje, det blir striper i gulvet der kjøkkenstolene står selv om det er nye beskyttelsesputer under stolene.

Gulvet er også særs vanskelig å holde rent, strukturen gjør at hvis man vasker gulvet med mopp blir skitten liggende igjen.

Skjøtene ser også ut til å gå opp lett, gulvet er lagt med den største nøyaktighet men allikevel ser det ut til at skjøtene ikke holder.

2. mars 2025

Vakkert og slitesterkt gulv, men kraftig knirk noen steder

Hei, vi liker finish og farge på gulvet svært godt. Bredde gulvbord i lys eik, bare nydelig. Gulvet har fått litt knirk og mulig det har knekt i not og fjær et par steder, da det er høydeforskjell på gulvbordene. Mulig det skyldes litt skjevt gulv, men avrettet gulvet først, så det burde være ok.

3. september 2024

Hej Stig Rune,
Det låter inte bra, Vår rekommendation är att du vänder dig till ditt inköpsställe för att reklamera golvet så att det kan göras en bedömning på vad som har hänt och lämplig åtgärd då det du beskriver inte när normalt för golvet.

Dette var dårlig kvalitet

Dette var dårlig kvalitet, gulvet får svært fort riper .

1. desember 2023

Hej Renate!
Vad tråkigt att höra att du upplever det så. Jag har ingen information kring vilket golv du har och kan inte hitta något supportärende i ditt namn. Du får jättegärna höra av dig till oss med bilder på problemet samt vilken produkt du har installerad. Om det är ett vanligt parkettgolv så är dessa känsliga för repor eftersom det är trä. Är det ett av våra härdade trägolv är dessa mindre känsliga än ett traditionellt parkettgolv, men det är fortfarande trä och blir repat. Vår marknadsföring kring de härdade trägolven går ut på att de är upp till tre gånger slagfastare än ett traditionellt parkettgolv, detta omfattar intrycksmärken, men repor kan fortfarande uppstå i golvet. Vilken ytbehandling man väljer spelar också in där ett hårdvaxoljat golv är känsligare, men kan underhållas relativt enkelt och ett lackat golv är betydligt tåligare men är svårare att reparera lackskador på.

Hör gärna av dig till vår support så kan vi hjälpa dig vidare! Varmt välkommen åter!

Bra podukt

Bra podukt, snabb lev av saknde delar

25. april 2023

Hej Patrik! Tack för din fina feedback, det glädjer oss! /Martin, Bjelin

Perfekt att på kort tid få hem gratis…

Perfekt att på kort tid få hem gratis prover på golven. Mkt värdefullt att få se och känna på materialet.

14. april 2021

Hej,
Vad kul att du uppskattade provbitarna! De är ett bra komplement till bilderna på vår hemsida. Hoppas du hittade drömgolvet bland dina prover!
Varmt Välkommen Åter!
Weronica, Bjelin

Enkelt

Enkelt. Fin testbit

6. oktober 2020

Hej Anders,
Vad kul! Hoppas du hittade ditt drömgolv!
Weronica, Bjelin

Veldig fornøyd med responsen og…

Veldig fornøyd med responsen og tilbakemeldinger fra Bjelin.

Ikke like fornøyd med transporten, da jeg ikke fikk melding om ankomst av bestillingen. Men det hviler kanskje på transportselskapet da de hadde registrert feil tlfnr. på meg.

17. august 2020

Hej!
Härligt att höra att du är nöjd! Det måste ha blivit något fel i överföringen av ditt telefonnummer från Schenker Sverige till Schenker Norge. Vi ber om ursäkt för detta, men är glada att du fick dina provbitar till slut!
Välkommen åter!
Med Vänliga Hälsningar,
Weronica, Bjelin Kundservice

God service. Punktlig leveranse. Flotte produkter!

12. mars 2020

Hej Sigurd,
Tack för din fina recension! Hoppas du blev nöjd med golvet!
Hör av dig om du har några frågor och varmt välkommen åter!
Med Vänliga Hälsningar,
Weronica, Bjelin Kundservice

Vis anmeldelser på alle språk. (1 254 anmeldelser)