BIOVEA Anmeldelser 45 902

4,5

1. Kosttilskuddsbutikk
  2. Helse- og velværebutikk

Since 2001, BIOVEA has been a leading manufacturer, distributor and online retailer of high-end health and beauty products. We have built a strong reputation for service, reliability and quality by serving millions of satisfied customers worldwide.

4,5

Enestående

46k anmeldelser

De er bare fantastisk skolen og der…

De er bare fantastisk skolen og der godt gode produkter der også jeg synes i skal prøve det

21. juli 2025

Hej Hr. sheikho haj abdo,
Vi er så glade for, at du er tilfreds med dit køb! Tak for din positive feedback og for din loyalitet over BIOVEA. Vi glæder os til at høre fra dig igen!
Tak,
BIOVEA

Jeg var selv meget glad for at handle…

Jeg var selv meget glad for at handle her. Min pakke ankom til tiden.
Tak ☺️

4. juli 2024

Hej Hr Mehmet Arikan,
Tak,

Bestill dersom du har lyst å vente 4 mnd på produktet

Bestilte hårprodukt 15 jan... kom fram nå i april. Stod 4-5 ukers frakt på nettstedet. Totalt useriøst. Har tatt kontakt med kundeservice og bedt om å kansellere/få tilbakebetalt ordren etter 2 og 3 mnd. Ingen svar.

De hadde heller ikke ført på tolldeklarasjon, slik at jeg måtte sende det inn til toll, som igjen gjorde at jeg måtte betale tollgebyr.

Kommer aldri til å handle her igjen, og anbefaler ingen å gjøre det samme.

Oppdatering: Fremdeles ikke hørt et pip fra "kundeservice". Selv om de påstår at de kommer til å ta kontakt. Bare å holde seg unna, først som sist!

15. januar 2024

Dear Customer,

We sincerely apologize for any inconvenience caused. This should not have happened and there is no excuse for your experience. We have forwarded your message to our customer service. One of our representants will be contacting you shortly to solve this problem. Please let us know if you need any other assistance and thank you for letting us know!
Sincerely,

Veldig fornøyd

Bestilling og levering gikk helt fint. Tok ca 14 dager fra USA, og det er bra syns jeg. Oppdatering hele veien og mulighet til å spore pakken. Er også fornøyd med de varene jeg har rukket å prøve.

8. juni 2023

Hi Eiril Svendsen,
We are so glad that you are satisfied with your purchase! Thank you for your positive feedback and for your loyalty to BIOVEA. We look forward to hearing from you again!
Thanks,

Hello,
Thank you for your valued input! We take pride in our products and are happy to see them being enjoyed by our loyal customers. Thank you for being a part of the BIOVEA Family!
Yours Sincerely,
BIOVEA

God levering og fornuftige produkter!

God levering og fornuftige produkter!
Dog for kort tid til at vurdere ift virkning fra produkterne 😄

5. november 2021

Hej Emil,

Tak for dit værdsatte input! Vi sætter en ære i vores produkter og er glade for at se dem blive nydt af vores loyale kunder. Tak fordi du var en del af familien BIOVEA!

Med venlig hilsen,
Ana

SCAM/FRAUD ALERT - ADVARSEL

Bestilte kosttilskudd fra 5 selskaper over hele verden tidlig i august: 4/5 selskaper hadde levert i løpet av en uke, BIOVEAs leveranse tok 2+ måneder. I maildialog henviser de til sen leveranse pga. COVID (tydeligvis bare BIOVEA som har leveranse problemer pga. pandemien). Jeg var borte fra hjemstedet i en lengre periode da pakken endelig kom, ga de tidlig beskjed om dette og posten returnerte pakken fordi jeg ikke fikk hentet. Jeg hadde naturligvis ingen forutsetninger for å anta leveransen ville ta så lang tid. Har flere ganger bedt om å få pengene mine refundert pga. situasjonen, de sier de vil refundere når varehuset har mottatt returen. I dag 17/12, over 4 måneder etter at de trakk penger fra kortet mitt, sier de fortsatt at de ikke har mottatt retur og nekter å refundere. Til tross for at det er de som satte meg i en umulig situasjon pga. en helt horribel leveringstid. Jeg har til og med sendt de skjermbilder fra min dialog med posten som bevis på at jeg aldri mottok noe uten at det hjalp. 4+ måneder senere sitter jeg uten både pengene mine og produktene jeg har betalt for.

HOLD DERE UNNA, VELG EN SERIØS LEVERANDØR I STEDET // STAY AWAY FROM BIOVEA, THESE PEOPLE WILL SCAM YOU FOR YOUR MONEY.

17. desember 2020

Jeg har ventet på pakken min i 2…

Jeg har ventet på pakken min i 2 måneder. Dette er useriøst. På bekreftelsesmailene man får så får man ikke noe ordrenummer og det står heller ikke hvilken produkt man har bestilt. Dette kreves om man skal sjekke status eller klage.
Jeg har rapportert saken til Paypal. De svarer heller ikke på Paypal sine henvendelser.

PS: BIOVEA is a SCAM companie. They only answere when you complain to Paypal or if you write here. And they answere is worth zero.

9. desember 2020

Svar fra BIOVEA

Hei Tom, Vi beklager din nylige erfaring med Biovea. Hvis du kan gi oss en sjanse til å gjøre ting riktig, vil vi at en representant kontakter deg. Vil du svare med for- og etternavn eller e-post. På den måten kan vi slå opp bestillingen din. Takk - Jackie

Jeg beställte et kosttilskud

Jeg beställte et kosttilskud, DHEA, via Biovea.se d. 13. oktober 2020. Ordren blev straks effektueret. Hvad BIOVEA IKKE berättade för mej var at dette inte er tillåtad i Danmark, og at varan skulla försendas från USA. Varan har varit kvar i danska tullen sidan 26. oktober, og BIOVEA afvisar at refundera beloppet. Order nummer er ORDER # 42099097

18. november 2020

Nå har jeg ventet på pakken min i 54…

Nå har jeg ventet på pakken min i 54 dager! Ups er helt ubrukelig som transportør! Pakken har i følge tracking vært i Norge siden 1/6. I dag har vi 23/6! Dette er helt håpløst. Bestilte til og med en ny pakke for å se om den var hurtigere om jeg ikke tok den fraktfritt. Den har ennå ikke forlatt USA etter 19 dager! Verste er at det eneste stedet jeg får tak i det jeg skal ha, er Biovea.

23. juni 2020

Svar fra BIOVEA

Dear Valued Customer, Thank you for your message. Please accept our sincere apologies for the inconvenience you have experienced when ordering with us. Could you please provide us with your order number so we can get in touch with you and make this right? Thank you again. Kind regards, Olivia BIOVEA Customer Service

Samme problem som øvrige

Samme problem som øvrige, varen fra sendt fra USA og er havnet i tolden, hvilket giver minimums ekstragebyr på 160 kr. Ekstremt dårlig service.

Mvh.
Anders

12. juni 2020

Svar fra BIOVEA

Kære kunde, Tak for din kommentar. Vi beklager for denne situation, du har oplevet. En repræsentant vil kontakte dig med det samme fordi det er vores første prioritet at du er 100 % tilfreds og vi har stor respekt for dig. Vi siger tak for din ordre på vores hjemmeside. Med venlig hilsen, Olivia BIOVEA Kundeservice

Manglende vare

Bestilte for 10 dage siden en vare i træk pengene med det samme men vi har ingen vare modtaget derud over virker det link der er i den første mail man får hvor man kan tracke ens vare ikke samt ingen kontakt info dårlig service !!!!

24. oktober 2016

Kære Fru Venborg,

Vi beklager for denne situation.Det er vores første prioritet at De er 100 % tilfreds og vi har stor respekt for Dem.

Vær så venlig at give os mere oplysninger om Deres ordre. Vi mangle ordre nummer så vi kan finder Dem i vores system.

Hvis De har spørgsmål er De velkommen til at kontakte os igen.

Med venlig hilsen,
Giulliana
Biovea Kunde support

Ikke bra

Det er ikke mulig å følge pakken, du får ikke engang velge. Jeg har enda ikke fått pakken som skulle ha kommet for fire dager siden. Jeg bor i Norge og det er strenge regler på hva som kommer inn og da jeg spurte om dette fikk jeg ikke noe svar. Jeg er ikke sikker på om de sendte pakken i det hele tatt, jeg kan ikke sjekke dette fordi jeg har ikke fått et sporings nummer. Veldig uprofesjonelt, jeg lurer på om det var bare tull. Kastet bort syv hundre kroner på ordren.

20. februar 2015

Dear Nina,

Thank you for your review. We confirm that your order has been dispatched and is still in transit. All orders to Norway are dispatched via standard post. If you do not receive your order by mid-next week, please do not hesitate to contact our Customer Service department. We guarantee that you will receive your products or your money back, so you can order with us worry-free. Thank you again.

Kind regards,

Olivia
BIOVEA Customer Service

Vis anmeldelser på alle språk. (45 902 anmeldelser)