Very satisfied with this lash lift kit! I received the product quickly and tried it out immediately. Application is easy if you follow all the steps, and I am extremely happy with the result!
Se hva andre synes
Het is even voor jezelf kijken hoe de lashlift toegepast moet worden en handigheid in krijgen maar het werkt super goed! Snelle verzending en fijne producten
Ik was in eerste instantie echt verrast door het mooie resultaat van de lash lift. Het was wel even een gedoe om het goed aan te brengen, maar daar krijg je vanzelf handigheid in. Helaas blijft he... Vis mer
Ze zijn goed in reclame maken, maar mijn ondervinding is niet zo positief helaas🥴 De zoveelste die beloven mooie lange wimpers, maar ze kleuren wel niet de wimper lengten mee 🤨 Bij de aanzet mooi... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ontdek de magie van verleidelijke wimpers met Bio Lash. Wij bieden hoogwaardige doe-het-zelf wimperlift pakketten die zijn samengesteld met biologische ingrediënten. Bij Bio Lash geloven we in de kracht van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Transformeer je wimpers op een milieuvriendelijke manier en geniet van een oogverblindende look.
Kontaktopplysninger
Hildegardisstraat 47, 3036nv, Rotterdam, Nederland
- Info@biolash.nl
- biolash.nl
Har svart på 13 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bio lash lift besteld om gewoon eens te…
Bio lash lift besteld om gewoon eens te kijken hoe dit gaat. Het werkt super!! Nu 1x gebruikt en ziet er top uit. Nu 2 dagen geleden dus kan nog niks zeggen over de houdbaarheid maar ik verwacht dat dat ook goed gaat.
echte aanrader!!
Ik kreeg steeds een mail van de status van mijn pakketje, wat mij erg geruststelde. Het kwam ook helemaal veilig en volledig aangevuld aan. Het product zelf is ook top en makkelijk te gebruiken. Heb het toevallig net uitgeprobeerd en ik ben super tevreden met het resultaat!
Nice
Prima levering en ook goed contact. Ga het even uittesten
nice products en quick service
Heel blij mee
Heel blij mee, in het begin beetje zoeken hoeveel je van gel gebruikt, daardoor is 1 kant bij mij iets minder mooi gelukt. Verder ziet het er heel natuurlijk uit. Ook hele snelle verzending
Tevreden
Ik ben heel tevreden over deze lashlift kit. De instructies zijn duidelijk en daardoor is het heel makkelijk in gebruik. Mijn lashes hebben echt een mooie lift gekregen. Zeker een aanrader als je thuis een lashlift wilt doen!
Het product werkt zoals het moet…
Het product werkt zoals het moet werken.
Ik vond de gebruiksaanwijzing wat summier.
Snelle levering ondanks dat ik een…
Snelle levering ondanks dat ik een mailtje kreeg dat het wat langer zou duren ivm een productiefout.
Mooi resultaat!
Snel geleverd, nog makkelijker in gebruik dan ik had verwacht en heel mooi resultaat. Hopelijk blijft het zoals belooft voor de komende 2 maanden. De verzendkosten zouden wat lager kunnen, want voor een brievenbus pakket is 6.50€ wel heel veel. Voor de rest een tevreden klant erbij.
Ik ben heel erg blij met de Lashlift…
Ik ben heel erg blij met de Lashlift kit en de wimper verf! Het is makkelijk in gebruik en blijft lang mooi. Ik ga hier zeker nog eens bestellen :)
Perfect
Perfect! Heel blij meee bespaart ook veel geld op een heel jaar !
Perfect die wimperverf…
Perfect die wimperverf super makkelijk in gebruik en heel mooi resultaat
Wimpers afgebroken…
Ik ging van super mooie lange wimpers maar hele korte wimper na 1 keer de lash lift gedaan te hebben. Ik heb heel erg spijt! Me wimpers zijn afgebroken!
Surprised
Wow echt het effect wat ik had gehoopt. Mijn wimpers zijn mooi lang en het geeft het zelfde resultaat als bij de salom. Hopelijk blijft het ook net zo lang zitten.
Mn bestelling kwam later dan verwacht…
Mn bestelling kwam later dan verwacht maar werd netjes op de hoogte gebracht dus voor mij geen probleem, product zelf heb ik nu bijna 1 week op en is zo zalig wakker te worden en toch een frisse blik te hebben 😉 gemakkelijk in gebruik, zeker een aanrader!
Zwaar overkrulde wimpers en geen reactie van klantenservice
Na lang wachten, door vertraging met de levering, kreeg ik eindelijk mijn pakket bezorgd. Helaas komen de instructies op de website, instagram en verpakking niet overeen. Daardoor ben ik verkeerd geinformeerd en zijn mijn wimpers zwaar overkruld, ze krullen helemaal naar binnen. Inmiddels bijna een week verder en geen verschil. Ook heb ik de klantenservice een aantal dagen gemaild voor advies en ik heb nooit een reactie gekregen. Heel jammer, want ik had hoge verwachtingen van dit product door de marketing die wordt gedaan…
Het product is echt helemaal top …
Het product is echt helemaal top daar heb ik niks op aan te merken de verzending duurde wat langer dan ik had gehoopt heb er zelf 2 weken op moeten wachten
Heel makkelijk en duidelijk stap voor…
Heel makkelijk en duidelijk stap voor stap uitgelegd. Dat je de perm lotion moet verwijderen met water zou nog kunnen worden toegevoegd bij de stappen op het doosje. Verder heel tevreden. Dit bespaard veel geld.
Slecht service en geen lash lift!
Ik ben helaas erg teleurgesteld in mijn lash lift bij Bio Lash. Het resultaat was nauwelijks zichtbaar en binnen korte tijd was er eigenlijk niets meer van te zien. Voor de prijs die je betaalt, had ik echt een veel beter en langduriger effect verwacht.
Wat ik daarnaast erg jammer vind, is dat er niet wordt gereageerd op mijn bericht. Ik heb contact gezocht om mijn ervaring te delen en om te vragen wat hieraan gedaan kon worden, maar krijg geen enkele reactie. Dat voelt niet klantgericht en geeft weinig vertrouwen.
Voor mij helaas geen aanrader. Ik had gehoopt op mooie, gelifte wimpers en goede service, maar beide zijn uitgebleven.
Voor de zoveelste keer besteld en…
Voor de zoveelste keer besteld en altijd weer tevreden! Mijn favoriete lashkit pakket voor thuis.
Zou het iedereen aanraden!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.