Hittade produkten via YouTube
Hittade produkten via YouTube. Kontaktade Robin på Binmate och fick jättebra support vilken produkt variant jag skulle välja, enkelt beställa och jag är jättenöjd !!!
BinMate AB utvecklar smarta och praktiska lösningar som gör vardagen enklare för hushåll med tunga sopkärl. Företagets produkter är tillverkade i Skellefteå och är framtagna för att göra det enkelt att koppla sopkärl till fordonets dragkrok för smidig transport, även på långa, branta, hala eller ojämna underlag. Via binmate.se erbjuder BinMate funktionella och användarvänliga produkter med fokus på kvalitet, enkelhet och hållbarhet.
Södra Bergsbyn 171, 93191, Skellefteå, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Beställde dessa och dom kom ganska snabbt. Verkar fungera väldigt bra.
Har en liten fundering om materialet håller för en riktigt full och tung soptunna. Det får vi testa när det är dags att tömma fulla tunnor om ca en vecka.

Svar fra Binmate
Lätt att använda. Fungerar bra på vår guppiga grusväg.

Svar fra Binmate
Fiffig och enkel lösning när man har lång sträcka att dra de stora fyrfackskärlen. Att locket hålls fast under transport är smart.
Jag funderade på hur jag skulle lösa problemet med att dra kärlen med bilen, men så såg jag Binmate och behövde inte fundera mer.
Rekommenderas!

Svar fra Binmate
Kan utan problem köra ut båda soptunnorna med bilen utan att kämpa med att dra upp dem i traktor skopan. Vi har drygt 650 meter ut till landsvägen. Bra och stabil konstruktion.

Svar fra Binmate
Produkten är mycket gedigen och synnerligen välgjord. Fungerar alldeles utmärkt för en gammal man med dålig rygg.

Svar fra Binmate
Snabb leverans. Utmärkta kvalitets produkter.

Svar fra Binmate
Smidig och otroligt praktisk produkt! Snabb leverans och lätta att kommunicera med. 10/10!

Svar fra Binmate
En perfekt produkt för mig. Enkel design, perfekt funktion. Snabb leverans av Binmate. Jag är mycket nöjd!

Svar fra Binmate
Har nästan 1 km till upphämtningsplatsen och BinMate är helt enkelt en supersmart uppfinning för att koppla sopkärlet till bilens dragkrok.
Funkar jättebra och har gjort min transport av soptunnan lätt som en plätt!
Mycket nöjd!

Svar fra Binmate
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.