Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Just bought an Aiways U5 from Bilstaden. I first got shocked when i was contacted in less that 10 minutes of spending an email from Bilbasen that i was interested in an MG. We agreed i can pass... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Købte en ID4 og handlede med Noah. Jeg har med vilje ventet med at skrive denne anmeldelse til jeg så hvordan evt reklamationer blev behandlet. Noah er en hård hund at forhandle pris med, men han gør... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Man ved jo altid først, hvordan oplevelsen med bilkøb har været, når garantiperioden er udløbet, men indtil videre har vi INTET at udsætte på Noah og co. Magen til flinke, jyske gutter, skal man... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Supergod oplevelse hos Bilstaden. Meget troværdig, behagelig og ordentlig oplevelse med Noah, som styrer biksen. Tusind tak for aftalen omkring service udføres tættest på min bopæl. Det var meget im... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler

Skrevet av virksomheten

Hos Bilstaden hjælper vi dig med at finde din næste bil – nemt og uden unødvendigt bøvl. Vi tilbyder et udvalg af biler, hvor der er lagt vægt på fornuftige priser og ordentlig kvalitet. Vi tror på ærlig rådgivning, gennemskuelige aftaler og biler, vi selv ville være trygge ved at køre i.

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God servise og hurtig respons ved en reperation

Tak for en fin handel. Jeg tog til jer, fordi I havde et godt udvalg af el-biler i mit prisleje. Og en god og hurtig service.
Også i forbindelse med en mindre reperation fire uger efter køb. Her var der hurtig og præcist svar fra jer. Dejligt.

12. september 2025

Kære Erik,

Tusind tak for din anmeldelse – og for at vælge os, da du skulle finde din elbil!

Det glæder mig, at du oplevede både købsforløbet og den efterfølgende service som hurtig og problemfri. Vi lægger stor vægt på også at være tilgængelige, når bilen er kørt ud af porten – så det er dejligt at høre, at det blev mærkbart for dig.

Rigtig god fornøjelse med bilen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god oplevelse hos Bilstaden!

Jeg har lige købt en brugt bil hos Bilstaden og har kun godt at sige. Allerede fra første samtale blev jeg mødt med ærlighed og god service. Noah, som jeg talte med, var imødekommende og tog sig tid til at svare på mine spørgsmål.

Alt omkring bilen blev forklaret på en måde, så jeg følte mig tryg, både ift. bilens stand og hvad jeg kunne forvente fremadrettet med vedligeholdelse osv. Prisen var rimelig, og der var ingen skjulte ekstraomkostninger. Kontrakten blev gennemgået i ro og mag, og jeg følte mig godt informeret hele vejen.

Ved overdragelsen stod bilen klar, nyvasket, fuldt tanket og i rigtig pæn stand. Alt papirarbejde var ordnet på forhånd, så selve afleveringen gik hurtigt og uden problemer. Der manglede dog vinterdæk, som ellers var en del af aftalen, men forhandleren tog straks ansvar og har tilbudt at levere dem personligt til mig på Sydsjælland. Det siger meget om deres kundeservice og vilje til at følge op, også efter handlen er afsluttet.

Alt i alt en tryg og professionel oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Bilstaden til andre, der værdsætter ærlighed, ordentlighed og god service, når de skal købe bil.

Hilsen
David

4. oktober 2025

Kære David,

Tusind tak for din fine og grundige anmeldelse!

Det betyder meget at høre, at du har følt dig tryg og godt informeret gennem hele forløbet – og at du sætter pris på ærlighed og service. Vi gør os umage for at sikre en god oplevelse hele vejen, også når noget skal følges op efter handlen.

Tak fordi du valgte Bilstaden – og for at anbefale os videre!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tak for en god handel og god service

Vi har lige købt en VW ID.3 hos Bilstaden, og det var absolut en positiv oplevelse. Især sælgeren Noah var meget meget hjælpsom og forklarede detaljer om bilen og handlen på en god og forståelig måde. En rolig, behagelig og troværdig sælger. Vi fik også en fornuftig pris for vores byttebil, så Bilstaden får de varmeste anbefalinger herfra.

Hilsen Michael

Kære Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele jeres oplevelse!

Det glæder mig virkelig at høre, at I har følt jer godt behandlet hele vejen – både i forhold til rådgivning, handlen og byttebilen. Jeg sætter stor pris på dine ord om ro, troværdighed og forståelig vejledning – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Tak fordi I valgte os – og rigtig god fornøjelse med jeres VW ID.3 🚗⚡

Første gangs køber

Første gangs køber. God service og vejledning af Noah, sælger

Kære Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse – og stort tillykke med den første bil!

Det betyder meget for mig, at du følte dig godt vejledt og tryg gennem hele processen. Som førstegangskøber er der mange nye ting at tage stilling til, så jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe dig godt igennem.

Rigtig god fornøjelse med bilen – og du er altid velkommen, hvis der skulle opstå spørgsmål senere hen!

Noah

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god service og vejledning til køb…

Super god service og vejledning til køb af min nye bil:)
Meget venligt personale!

Kære Signe,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse både med rådgivning og service – og at du følte dig godt behandlet af hele holdet. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig godt på vej i dit bilkøb!

Rigtig god fornøjelse med den nye bil 🚗🙂

Fantastisk service

Fantastisk service!

Sælger overholdte alle aftaler, til punkt og prikke. Derudover var han meget omhyggelig og hjælpsom, så købet gik så nemt og gnidningsfrit som muligt. Kan kun anbefales!

20. september 2025

Kære Patricia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!

Det glæder mig virkelig at høre, at du oplevede processen som nem og gnidningsfri – og at du følte dig godt hjulpet hele vejen. Vi gør os umage for at holde, hvad vi lover, så det betyder meget, at du bemærker netop det.

Tak fordi du valgte os – og tusind tak for anbefalingen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super fin service og hjælpsomhed

Super fin service og hjælpsomhed. Noah var ærlig, fortalte om et lille stenslag og havde godt check på udstyr mm

8. september 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Det betyder meget for mig, at du bemærkede og satte pris på ærlighed og gennemsigtighed – det er noget, vi lægger stor vægt på. Jeg er glad for, at du følte dig godt informeret om både bilen og udstyret, og at vi kunne give dig en tryg oplevelse hele vejen igennem.

Stort tak fordi du valgte os – og rigtig god fornøjelse med bilen!

Supergod oplevelse hos Bilstaden

Tusind tak for aftalen omkring service udføres tættest på min bopæl. Det var meget imødekommende og fleksibelt.

16. august 2025

Kære Tim,

Tusind tak for din positive anmeldelse – det betyder virkelig meget! 🙏

Det glæder mig, at du havde en troværdig og behagelig oplevelse, og at vi fandt en løsning med service tæt på din bopæl. Fleksibilitet og imødekommenhed er vigtigt for os, så det er dejligt at høre, at det blev bemærket.

Tak for tilliden – og god fornøjelse med bilen! 🚗

Team Bilstaden

Varmeste anbefaling herfra

Torsdag sen eftermiddag
-“Hej Noah
Vi har kig på en af jeres biler. Hvis vi bestemmer os for at det skal være dén, kan vi så få den med hjem i morgen”?
Noah -“Ingen problemer, vi skal bare kunne nå at hente nummerplader”

Fredag tidlig formiddag blev vi budt velkommen af Noahs ligeså rolige og behagelige kollega.
Begge er yderst professionelle og kompetente og skaber tryghed fra første møde.
De varmeste anbefalinger herfra
Er super glad for min “nye” bil
hilsen
Christina med familie

25. juli 2025

Kære Christina,

Tusind tak for din varme anmeldelse og de flotte ord! 🌟

Det er en fornøjelse at høre, at du og din familie havde en god oplevelse fra første kontakt til bilkøbet var afsluttet. Vi gør os umage for at skabe tryghed og gøre processen så enkel som muligt – og det betyder meget at høre, at det blev bemærket.

Stort tillykke med jeres “nye” bil – vi håber, den bringer jer mange gode kilometer og smil på vejen 🚗😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

"Min bedste oplevelse med bilkøb!"

Jeg har aldrig mødt en så høflig, smilende og hjælpsom medarbejder før. En ung iværksætter, der virkelig brænder for sit arbejde og samtidig fik det hele til at gå hurtigt og nemt. Nu ved jeg, hvor jeg skal hen, næste gang jeg skal købe bil. Tak for en fantastisk oplevelse!
❤️😍

13. juli 2025

Kære Hayrike,

Wow – tusind tak for din varme og rørende anmeldelse! 🙏

Det glæder os enormt, at du har haft din bedste oplevelse med bilkøb hos os. Vi er stolte af at have engagerede medarbejdere, der brænder for det, de laver – og det er fantastisk at høre, at det skinnede igennem hos dig.

Du skal være mere end velkommen næste gang – vi glæder os allerede til at hjælpe dig igen! 😊

🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟🌟🌟🌟
Fantastisk service fra start til slut!

Jeg har sjældent oplevet så god kundeservice som hos Bilstaden. Hele processen fra første kontakt til jeg kørte derfra med min bil var professionel, tryg og imødekommende. Personalet tog sig tid til at svare på alle mine spørgsmål, og jeg følte mig virkelig godt behandlet hele vejen igennem.

Bilen var præcis som lovet, og alt blev gennemgået grundigt. Man kan mærke, at de går op i kundetilfredshed og står inde for det, de sælger. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter en bil.

Tusind tak for en super handel – jeg kommer helt sikkert igen 👏🚗

15. juli 2025

Kære Lasse,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner – det betyder virkelig meget for os! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er en fornøjelse at høre, at du har følt dig tryg og godt behandlet hele vejen igennem processen. Vi brænder for god kundeservice og kvalitet, så det glæder os at det skinnede igennem.

Tak fordi du valgte Bilstaden – og vi ser meget frem til at byde dig velkommen igen næste gang 🚗😊

Super flinke folk.

Super flinke folk.
Jeg har købt en id3 af
Sælgeren Noah, Som har været super hjælpsom og behagelig at handle bil med
Han tog min brugte bil i bytte og vi fandt en god byttepris.

Vi kørte fra Sjælland for at afslutte handlen og bytte biler.
Og alt var som lovet😄

Jeg kan sagtens anbefale Bilstaden til andre.

20. juni 2025

Hej Casper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! 😊

Det glæder os virkelig meget at høre, at du havde en god oplevelse med både handelen og Noah. Vi gør os umage for at give alle kunder en tryg og behagelig oplevelse – og det betyder meget for os, at du kørte hele vejen fra Sjælland og stadig følte, at alt levede op til dine forventninger.

Tak fordi du valgte Bilstaden, og for at anbefale os videre – det sætter vi stor pris på!

Rigtig god fornøjelse med din nye ID.3 🚗⚡

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Der er fokus på at tingene skal foregå…

Der er fokus på at tingene skal foregå ordentligt og transparent. Da vi så bilen første gang fik vi straks at vide, at der var en anden kunde som var på vej for at se på bilen. Vi måtte derfor vente med at købe bilen til den anden kunde havde udbedt sig betænkningstid.

Ved afhentning af bilen viste det sig at den ene nøgle var beskadiget. Den bliver naturligvis lavet og eftersendt. Ellers var alt som aftalt.

Vi kan derfor varmt anbefale at handle med Bilstaden, som har erfarne medarbejdere.

30. mai 2025

Hej Christian,
Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!

Vi er glade for, at du oplevede handlen som ærlig og ordentlig. Det er vigtigt for os, at alle ved, hvor de står, også når der er andre interesserede kunder.

Vi beklager selvfølgelig, at nøglen ikke var helt i orden – det får vi naturligvis rettet op på, som aftalt.

Tak fordi du handlede hos os – og for anbefalingen! Det sætter vi stor pris på.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hvis du har brug for en bil, er de det perfekte valg🙂

God service, flinke mennesker, hurtig levering på din adresse, godt humør og forståelse!!! Jeg kan varmt anbefale dig, hvis du ønsker at finde din nye bil eller opgradere!!!!!🚗🚘🚙🏁🙂

6. juni 2025

Hej Cătălin,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og alle de glade emojis – det gør os virkelig glade at læse!

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med både service, levering og stemningen hos os. Tak fordi du vil anbefale os – det betyder meget!

Du er altid velkommen hos os, hvis du skal finde en ny bil igen 🚗😊

Bilstaden

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv