Bestilte stort og lille alfabet, med æ ø og å, til min søns værelse. De blev sendt allerede dagen efter min bestilling, og modtog dem allerede dagen der efter. Super fine stickers. De er dog lidt g... Vis mer
Se hva andre synes
Hurtig levering 📦 dog kunne jeg godt tænke mig, at en lille pakke med stickers, afleveres i postkassen i stedet for pakke shop. De bogstaver jeg købte er vældig fine og svarer til beskrivelsen 🙂
Meget kønsopdelt side, hvor enhjørninger kategoriseres som “pigeting” og biler og dinosaurer som drengeting. Trist at et dansk firma, ikke er mere med i udvikling omkring køn. Hvis børnene sidd... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg bestilte et wallsticker spejl, som desværre ikke levede op til forventningen (sløret/utydeligt spejlning og ikke glat, som vist på hjemmesiden). Kundeservice var hurtige til at sende et nyt... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hos billigwallsticker.dk gør vi en dyd ud af at være lagerførende i et stort og bredt udvalg af billige wallstickers i flotte designs og god kvalitet. Vi har alt i wallstickers til drengeværelset, pigeværelset, kontoret, soveværelset, stuen eller andet.
Kontaktopplysninger
Tryggevældevej 152, 2700, Brønshøj, Danmark
- 70206266
- info@billigwallsticker.dk
- billigwallsticker.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bestilte stort og lille alfabet
Bestilte stort og lille alfabet, med æ ø og å, til min søns værelse.
Super fine stickers. De er dog lidt gennemsigtige i det, så de var lidt sværere at se på hans brune skabe - men var super fine og tydlige, på hans hvide døre.
Både produkt og firma, anbefales.
Hurtig levering 📦
De bogstaver jeg købte er vældig fine og svarer til beskrivelsen 🙂
God service og hurtig levering
Billederne snyder
Virkelig billig skidt, som ikke er værd at give penge for.

Meget kønsopdelt side
Trist at et dansk firma, ikke er mere med i udvikling omkring køn.
Hvis børnene sidder og bestiller med, kan det få dem til at føle sig forkerte med denne opdeling og hvad de først havde lyst til at bestille.
Derfor fravælger jeg helt denne shop.

Svar fra Billigwallsticker
5 stjernes top kundeservice!
Havde bestilt 2 x ark med wallstickers, hvoraf det ene var meget krøllet og trods kyndig vejledning, der medfulgte om, hvordan man håndterer arkene forud for opsætning, så virkede det ikke med det ene ark.
Her møder man helt fantastisk kundeservice hos billigwallsticker! De var straks klar til at sende en ny, men kunne desværre ikke tilbyde samme model som jeg havde bestilt. Jeg fandt en anden, som dog var lidt dyrere end den jeg oprindelig havde bestilt og betalt for. Det skulle jeg dog ikke tænke på, men får den tilsendt alligevel som kompensation for bøvlet.
Glæder mig til at modtage det nye ark og giver dem 5 store stjerner for rigtig god service!
Hvad angår kvaliteten, så mener de det, når de skriver, at det virker bedst på glatte vægge. Vores er ikke 100 procent glatte og måtte derfor tage andre midler i brug for at få det til at sidde fast - men det gør de som sagt opmærksom på.
Billederne er rigtig, rigtig fine og gode priser!
Sikke nogle fine udvalg de har
Sikke nogle fine udvalg de har. Hurtig svartid og god kundeservice 😊👍
Mvh. Malene

Forfærdelig kvalitet
Forfærdelig kvalitet! Pixelerede og uskarpe billeder OG svære at hænge op. Sidste gang jeg bestiller herfra...

Svar fra Billigwallsticker
God og hurtig oplevelse, både på levering og kundeservice
Jeg har bestilt wallstickers herfra. Overskuelig hjemmeside, hurtig levering og da jeg havde brug for deres kundeservice (på mail) fik jeg hurtig, god, behagelig og høflig hjælp.

Kundeservice i top
Hurtig levering, fint produkt, og super god og hurtig kundeservice da jeg fik lavet en fejl ved opsætning.
Et stort tak til Jannick
Et stort tak til Jannick ..
Jeg købte en wallsticker med fejl på og henvendte mig til kundeservice, hvor jeg fik kontakt til Jannick, han sendte en ny med det samme ..
5 stjerner herfra

Misvisende produktbeskrivelse
Jeg købte en spejl-wallsticker i den tro, at det faktisk fungerede som et spejl hvilket produktbeskrivelsen giver indtryk af.
Det giver et meget sløret og forvrænget spejlbillede - komplet ubrugeligt som spejl. Spild af penge.
De får alligevel 2 stjerner for hurtig ekspedition.

Professionelt og hurtigt
Super hurtig levering og ligeledes super fin betjening. Kan varmt anbefales 😊
Wallsticker spejl
Kundeservice var hurtige til at sende et nyt spejl, da de mente, at ikke var normalt for produktet. Det nye spejl havde desværre samme problem.
Jeg henvendte mig til kundeservice igen, hvor både de og producenten var uforstående overfor fejlen på spejlet. Dog fik jeg pengene retur uden diskussion - og derfor blev det alt i alt en rigtig god og tryg oplevelse.
Spejlet kan jeg ikke anbefale - men jeg handler meget gerne med billigwallsticker.dk igen, fordi de tager deres kunder seriøst.
Flot billede
Købte et stort klistermærke til min datter, og valgte samtidig at købe en ramme.
Virkelig flot billede med de skønneste farver.
Hurtig levering!

Svar fra Billigwallsticker
Fedt mes afhentning, sad ikke fast på væg
Virkelig fedt man kan afhente direkte hos jer. Så
Slipper man får fragt og vente tid. Dog ville det overhovedet ikke sidde fast på væggen. Trods vi har andre wallstiskers fra andre mærker. Da jeg endelig troede nu bliver det på. Så da vi kom op på værelset var alt faldet ned. Vi har sat det på en affalds sæk og sat elefant snot rundt i hjørnerne. For vores søn ville have sin pawpatrol op. Så det kom den. Nu sætter det fast. Men det var ikke det som var meningen.

Folie spejl.
Folie spejl.
Det fungere fint nok umiddelbart. Men det er desværre ikke spejlblank som annonceret eller vist på foto.
Det virker som når man kigger i et forstørrelsesglas/spejl.
Det er jeg super ked af..
Og desværre havde det også nogle tryk mærker som jeg først så efter opsætning da jeg troede det kun var i det blå beskyttelse film.
Emballage var Intakt. Så det er sket ved pakning..

Hurtig og god service
Tak for god service med besvarelse af mails om spørgsmål til 2 produkter. De sidder nu på væggen herhjemme :o)
Wallsticker vil ikke sidde ordentlig fast og dårlig respons på henvendelser
Købte en wallsticker der efter opsætning ikke ville sidde ordentlig fast i den ene side. Skrev en mail med billede og beskrivelse af opsætning uden at modtage noget svar. Forsøgte at ringe ind gentagne gange, men ingen tog telefonen. Absolut ikke tilfredsstillende.

Fantastisk service
God service og hurtig levering.
Jeg har købt fire wallstickers og havde problemer med om opsætningen af to af dem. De tilbød uden videre at sende mig to nye uden beregning. Det synes jeg er super fin service og kan kun anbefale bruge denne webshop 👍👍👍

Svar fra Billigwallsticker
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.