1. Leverandør av varmeutstyr

Vi slæger mærkevare til rigtig godt priser. Vi sælge Kaisai, Midea, noxa og Panasonic varmepumper

4,5

Enestående

Fantastisk service, og godt produkt

Jeg købte en KAISAI luft til vand varmepumpe i august og kan konstatere at den kører fantastisk, med lavt forbrug og næsten lydløs.
Oven i har servicen fra indehaver været helt i top. God rådgivning og service efter opstart, sådan at alt kører som det skal nu.
Jeg kan kun anbefale at handle med Billigmengodt.dk

22. august 2025

Rigtig god kundeservice og hjælpsomhed.

Vi var meget usikker på hvilken luft til vand varmepumpe vi skulle vælge og hvor fra. Fandt så en fra godtmenbilligt, hvor man ikke skal have nogen ud og fylde kølemidl på det lød smart og nemt.

Da vi havde fået samlet og ikke kunne få det at virke 100procent ringede vi og fik hjælp fik at vide at vi også måtte ringe den 24-25 dec dog ikke sikker han tog den. Men hvem kunne finde på at ringe når det var jul. Nå man vi får den til at køre, dog driller den med luft og lidt fejl. Vi ender med at slukke den i en uge. Da det er i et sommerhus vi er ved at lave. Da vi så vil starte den op igen vil den ikke komme igang. Ringer til dem igen også siger de at de vil komme og hjælpe med at få den i gang.

Virkelig god service hele vejen igennem og de vil hjælpe så anlægget køre som det skal. Vi har været virkelig tilfreds med at den hjælp.

11. januar 2025

God service.

God service.
Billige priser.
Gode produkter.
Købte en Midea Oasis luft til luft og er fuldt ud tilfreds. Vender tilbage igen.

20. april 2024

Rigtig god service og levering på kun 2…

Rigtig god service og levering på kun 2 dage. Fik hjælp til, at vælge en varmepumpe, som var stor nok til vores hus. Derudover fik jeg også vejledning til idriftsættelse og tilslutning. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

2. november 2022