BilligeMalere.dk Anmeldelser 154

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har kun gode ting at sige om billigeMalere.dk Alle aftaler blev holdt, og alt til den aftalte tid, flot malerarbejde. Fuld tilfredshed herfra.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Brugte billigemalere.dk til istandsættelsen af min bolig heraf maling og gulv slibning inden jeg skulle flytte ud Alt gik efter aftale og jeg fik ingen ekstra regning - alt blev godkendt ligeledes... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde en rigtig god oplevelse med BilligeMalere! De kunne starte allerede dagen efter vi kontaktede dem, hvilket vi satte stor pris på. Resultatet blev super flot, og prisen var meget fornufti... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til billigemalere.dk Arbejdet blev udført utrolig flot, med stor fokus på detaljer og kvalitet – langt over, hvad jeg havde forventet. Kommunikationen h... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Maler
  2. Murer
  3. Tømrer/snekker
  4. Gulvlegger

Skrevet av virksomheten

BilligeMalere.dk er et professionelt malerfirma med fokus på høj kvalitet, pålidelighed og konkurrencedygtige priser. Vi udfører malerarbejde for både private og erhverv og benytter udelukkende egne, uddannede faglærte malere – aldrig underentreprenører. Vi maler i gennemsnit over 50 lejligheder om måneden og har stor erfaring med flyttelejligheder, hvor korrekt udført arbejde er afgørende for at sikre kundens mulighed for at få hele depositummet tilbage. Derfor tilbyder vi garanti på det udførte arbejde og leverer altid efter gældende standarder og udlejers krav. Derudover udfører vi: Maling af lejligheder i alle størrelser (1–5 værelser) Maling af huse og erhvervslokaler Fuldspartling af boliger og lofter Maling af enkelte rum, vægge og stuer Malerarbejde i kontorer og virksomheder Vi lægger stor vægt på punktlighed, orden og klar kommunikation. Kunden har altid én fast kontaktperson og får gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer. Vores mål er enkelt: 👉 Et flot, holdbart resultat – leveret til tiden og til den aftalte pris. Læs mere på billigemalere.dk

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 71 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Svarer ikke (hverken via website eller e-mail)

Efter at være blevet bombarderet med reklamer på SoMe bad jeg om tilbud via hjemmesiden. Jeg hørte intet. Nogle dage efter skrev jeg en mail til deres kontakt-mail - har fortsat intet hørt.
Synes det er ret useriøst / specielt når de reklamere med tilbud samme dag!

24. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig opstart, flot resultat og god service

Resultatet blev super flot, og prisen var meget fornuftig.
Derudover fik vi virkelig god service af Alexander hele vejen igennem.
Kan klart anbefales.

26. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Meget utilfredsstillende forløb - omfattende fejl og manglende opfølgning

Jeg indgik aftale med BilligeMalere.dk om at fuldspartle hele min lejlighed samt opsætte filt. I forbindelse med tilbuddet tilbød virksomheden også at slibe alt træværk, så det stod klar til videre behandling. Dette fremgår af det skriftlige tilbud, og vi havde derudover korrespondance på både mail og sms om bl.a. farver på væggene og de aftalte arbejder.

Efter min opfattelse blev flere af de aftalte forhold ikke leveret som beskrevet. Jeg er opmærksom på, at projektlederen muligvis vil være uenig i denne fremstilling, men jeg ligger inde med dokumentation i form af tilbud, mail- og sms-korrespondance samt billedmateriale, der beskriver forløbet.

Det udførte arbejde fremstår efter min vurdering ikke i overensstemmelse med almindelig håndværksmæssig standard. Der er blandt andet løs filt flere steder, skæve hjørner, ujævne vægflader samt tydelige spor af, at filten enkelte steder er opsat oven på skidt eller ujævnheder. Disse forhold er synlige for det blotte øje og er også blevet bemærket af andre malere, der har besigtiget arbejdet.

Jeg indbragte derfor sagen for Håndværkets Ankenævn, hvor jeg fik medhold i min klage, og hvor en uvildig skønsmand vurderede, at omkring 50% af arbejdet var fejlbehæftet.

Forud for dette havde projektlederen oplyst, at virksomheden naturligvis ville udbedre fejl, hvis en uvildig skønsmand gav mig medhold. På trods af afgørelsen har virksomheden ikke reageret på henvendelser fra hverken mig eller ankenævnet.

På grund af fejlene tilbageholdt jeg 20.000 kr., hvilket efterfølgende førte til varsling om inkasso.

Under forløbet oplevede jeg desuden perioder, hvor det var vanskeligt at få svar på opkald og mails. Jeg skrev til sidst en kommentar på virksomhedens Facebook-side for at få kontakt, men er efterfølgende blevet blokeret fra siden.

Jeg har også bemærket uoverensstemmelse mellem CVR-nummeret i projektlederens autosvar på mail og CVR-nummeret på min faktura, hvilket gjorde det uklart for mig, hvilken virksomhed aftalen formelt var indgået med.

Alle forhold beskrevet i denne anmeldelse kan dokumenteres via tilbud, faktura, mail- og sms-korrespondance, billeder samt afgørelsen fra Håndværkets Ankenævn.
De afsluttede arbejdet i januar 2025, men sagen via Ankenævnet har kørt hele efteråret 2025.

På baggrund af hele forløbet vil jeg klart fraråde andre at hyre denne virksomhed.

#Svar på nedenstående:
Nok skifter Billigemalerw CVR numre, som vi andre skifter undertøj. Jeg ligger inde med dokumentation for i hvert fald 4 CVR numre inden for det seneste år. Og uanset hvilket de bruger eller hvor mange gange de påstår, at det er ny ejer, så er det fortsat samme projektleder, hvis navn starter med A, som kører hele showet.
Jeg står fast på min kritik af virksomheden og fraråder alle at indgå en aftale med dem.

17. mars 2025

Hej Karen,

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse i forbindelse med sagen fra 2024. Det er dog vigtigt for os at understrege, at vi ikke har haft noget med denne sag at gøre, da det var den tidligere ejer af domænet billigemalere.dk, der stod for virksomheden på det tidspunkt.

Vi håber derfor, at du vil overveje at fjerne din anmeldelse.

Vi har samtidig sendt din anmeldelse videre til Trustpilot, så de er opmærksomme på sagen.

Fin malerservice

Vi kendte ikke BilligeMalere i forvejen. Men fine anmeldelser fik os til at prøve firmaet.
Det har vi ikke fortrudt.
Firmaet var hurtigt klar med et tilbud. De startede arbejdet på det aftalte tidspunkt, og opgaven blev udført til tiden. Kvaliteten af arbejdet er særdeles tilfredsstillende.
Vi er meget glade for samarbejdet med BilligeMalere.

23. februar 2026

Svar fra BilligeMalere.dk

Tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os virkelig at høre, at I er tilfredse med både processen og resultatet.

Tak fordi I valgte os til opgaven.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi var rigtig glade for Greg fra…

Vi var rigtig glade for Greg fra BilligeMalere. Han kom til tiden, var effektiv og leverede et fint stykke arbejde.

23. januar 2026

Svar fra BilligeMalere.dk

rosen er allerede givet videre til Greg.

Tak fordi I valgte os til opgaven.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi takker og tildeler hermed 5 kæmpe STJERNER...

Vi takker og tildeler hermed 5 kæmpe STJERNER
Hvis du vil benytte dig af en professional håndværker virksomhed med smag for finesse så går du til billigemalere.dk

9. februar 2026

Svar fra BilligeMalere.dk

Tak fordi I valgte os til opgaven og på gensyn.

Brugte billigemalere.dk til…

inden jeg skulle flytte ud
Alt gik efter aftale og jeg fik ingen ekstra regning - alt blev godkendt ligeledes af min lejeboligforening ( Deas )
Jeg kan godt anbefale andre denne virksomhed👍

16. februar 2026

Tak for din anmeldelse,

Ikke mindst tak for din anbefaling 😊

Maria /

Ville give 10 hvis jeg kunne

De varetog gulvslibning og maling af min lejebolig inden jeg havde syn.
Alt blev godkendt. Jeg anbefaler

13. februar 2026

Tak for din anmeldelse,

Og tak for din anbefaling 😊

Maria /

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi skulle flytte ud af vores lejebolig…

Vi skulle flytte ud af vores lejebolig og de varetog Gulv, maling, rengøring. Alt blev godkendt af administration.
Jeg anbefaler.👌

4. februar 2026

Tak for anbefalingen 😊
og tak for at vælge os ved klargørelse af jeres lejebolig Held og lykke i jeres nye hjem!

Flot maler arbejde

Flot maler arbejde , god og nemt kommunikation. Benyttede mig af dem i forbindelse med fraflytning af min lejebolig som skulle gulv slibes og males👍

22. januar 2026

Svar fra BilligeMalere.dk

Tusind tak for din anmeldelse

Det glæder os meget, at du var tilfreds med både malerarbejdet og kommunikationen. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe i forbindelse med fraflytningen, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Team billigemalere.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Til tid og indfor budget

Total renovering af 2 stuer . Maling af loft, vægge og slibning af gulvet . Helt perfekt

24. januar 2026

Svar fra BilligeMalere.dk

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er fedt at høre, at renoveringen af de to stuer forløb som aftalt – både i forhold til tid, budget og det færdige resultat. Vi sætter stor pris på din tillid og på, at du deler din oplevelse.

Kan anbefales

Vi fik fuldspartlet hele vores hus på 130 m2 både loft og vægge
Kan varmt anbefales 🤗

13. januar 2026

Tusind tak for anbefalingen 😊
Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med resultatet.
Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De kunne træde til med meget kort…

De kunne træde til med meget kort varsel hvilket var et stort plus. Opgaven lød på nedrivning af en væg, fjernelse af fodpaneler/dørkarme, fuldspartling af samtlige vægge samt maling i et 3 værelses rækkehus. Opgaven blev udført på 10 dage. Malerarbejde og spartling er udført fint. Dog er jeg ikke tilfreds med at der er maling på samtlige vinduer og dørhåndtag. Spartelmasse er tabt ned i radiatorerne og der er maling på skabe og vinduesrammer. Så et meget stort rengørings arbejde for mig.

12. desember 2025

Hej Mette

Tak for din anmeldelse og for at fremhæve, at du er tilfreds med selve maler- og spartelarbejdet – det er vi rigtig glade for at høre😊

Hos Billigemalere.dk gennemgår vi altid arbejdet med medarbejdere og projektledere inden aflevering og kommer naturligvis tilbage og udbedrer eventuelle småting eller mangler uden beregning.
Men intet fremgår på din opgave inden hos os vedr. rengøring som beskriver at der har været hos dig.

Hvis du havde kontaktet os direkte efter eller sendt os billeder af det, du siger, at du har rengjort, var vi selvfølgelig kommet forbi med det samme og sørget for, at alt stod helt skarpt. Men nu er der over en måned siden, og vi modtager først konstruktiv kritik fra dig her igennem Trustpilot.

Tak for samarbejdet – og held og lykke med boligen fremover.

Anette/
Billigemalere.dk

Altid en god oplevelse

Har arbejdet sammen med Billigemalere.dk på et projekt som er blevet super lækkert. Altid en god oplevelse af samarbejde med dem når vi har gang i større projekter!

28. januar 2026

Svar fra BilligeMalere.dk

Tusinde tak for den flotte anmeldelse 😊

Vi står altid klar hvis du får brug for os til dine nye projekter.

team Billigemalere.dk

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Flot udført arbejde!

15. januar 2026

Tusind tak for anbefalingen 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med det udførte arbejde – det sætter vi stor pris på.

Altid haft god dialog

Jeg har altid haft god dialog med Alexander og vores samarbejde om et projekt er blevet godt hver gang :)

Jeg skal helt sikkert bruge billigemalere igen.

23. januar 2026

Svar fra BilligeMalere.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊
Det er dejligt at høre, at dialogen og samarbejdet med Alexander har fungeret godt – det betyder meget for os.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os i fremtiden.

Profesionelle malere👍 Flot

Jeg kontaktet maler firmaet , og fik et tilbud . Og dagen efter kom de præcis til tiden . De skulle spartle og male mit køkken. Og jeg er så utrolig tilfreds med resultatet . Det er Mega flot lavet . Og så på en dag. De får 5 stjerner fra mig . Og 12 i karakter 👍

25. januar 2026

Svar fra BilligeMalere.dk

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både processen og resultatet. Vi lægger stor vægt på at møde til tiden og levere solidt, professionelt malerarbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Tak for tilliden og de pæne ord 😊

Anette / billigemalere.dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv