Min 3,5 år gamle i3 sluttet plutselig å kjøle kupeen i fjor sommer. Bilia Skøyen mente at kjøleribber var skadet av steinsprut og at kjølegassen var lekket ut. Siden jeg synes det hørtes merkelig ut o... Vis mer
Har forsøkt å få tak i selger på avdeling Skøyen, både bestilt videomøte og ringt, hørte ikke fra de på avtalt tid, selger jeg ringte skulle ringe tilbake om 5 minutter, hørte ikke fra han heller. Så... Vis mer
Kjempegod opplevelse ved handel av min nye BMW i4 M60, hos Bilia Drammen. Takk for super service og opplevelse til super selger Morten Åkerlind Bjønnes. Anbefaler de som skal vurdere nybilkjøp til den... Vis mer
Jeg kjøpte en premium bruktbil BMW hos Bilia Skøyen, men selv om bilen er fin og god har dessverre kunde opplevelsen hos Bilia vært skuffende. Etter kjøpet oppdaget jeg noen småfeil som kunne vært f... Vis mer
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Jeg synes det er drøyt at timeprisen for en bilmekaniker er kr 3.562 kr + mva! Jeg fikk faktura på over 12.000 i arbeidskostnad for en jobb som i følge fakturaen var på 2,85 timer. Jeg protesterte og fikk 10% rabatt, men det er uansett veldig høyt sammenlignet med f.eks. elektriker, snekker el.l.

Svar fra Bilia
Unngå kjøp hos Bilia Kokstad!!! Vi var i dialog for å kjøpe en X-peng. Da vi skulle bekrefte kjøpet var bilen solgt uten at vi fikk beskjed. Vi hadde en tydelig avtale på at de skulle gi beskjed hvis noen var interessert ( samme dag) . Vi burde da ha skjønt hvor useriøst muntlige avtaler med Bilia Kokstad var.... Vi ble enige om å kjøpe en annen tilsvarende bil. Pga lang avstand fra Kristiansand til Bergen solgte vi bilen vi allerede eide litt vel brått og for billig for å unngå å måtte kjøre den til Bergen for innbytte. Sjokket var da stort da vi dagen før jeg skulle bestille flybillett for å hente bilen fikk beskjed om at den grå bilen vi hadde bestilt (1 år gammel) ikke var grå men hvit!!! Ny beskjed var at vi kunne vente noen uker hvor de KANSKJE kunne finne en "tilsvarende" bil. Vi forventet en kompensasjon som at de ville dekke leiebil i perioden vi var uten bil... Men de valgte å ikke svare på meldingen- sjelden dårlig service! Styr unna!!! Vi endte opp med å kjøpe ny bil i Kristiansand!

Svar fra Bilia
Bilia/BMW leverer ut biler med helt feil hjul stilling og tar intet ansvar etter 3 md for disse feilene - det er skuffende fra et premium merke! Har en i4 og vurderte å supplere med ix1 inntil jeg oppdaget at dekk er utslitt etter noen få tusen km - det er ikke selve slitebanen, men dekksidene som slites ut - til tross for litt over anbefalt dekktrykk. Skammelig
Oppdatert 21.11.24
Etter å ha reklamert på skjev slitasje slår Bilia og BMW fast at hjulstilling på bilen er innenfor spesifikasjonene. Likevel tar de intet ansvar for at bilen «tygger» dekk på innsiden - så jeg må gå den tunge veien å engasjere advokat og kreve å få hevet kjøpet da bilen ødelegger dekk ved helt normal bruk uten at verkstedet kan rette feilen

Bilia Volvo - Ski.
Fint lokale der det er tilrettelagt for å kjøpe ny eller brukt bil. Flott ventelokale. Kaffeautomat og kanelbolle. Dersom du er i den kategorien har du sikkert en god opplevelse.
Skal du på verksted så er det en erfaren verksmester og en haug med lærlinger der. Bruker du Google og finner ut av ting selv sparer du mange kroner. De kan moderne Volvo, men biler over 10-15 år gamle er noe de ikke kan. Betalte 6242 kroner for feilsøking, bytte av en sikring og motorvask. Feil utbedret. Først og fremst pris som ikke gir flere stjerner og at du selv må lete i instruksjonsbok og stille oppfølgingsspørsmål for å få de på rett spor.

Svar fra Bilia
Etter å ha levert leasing bil (BMW) 2021-2024 hos Bilia Drammen får jeg etterregning på kr. 50 000 fra BMW finans (leasingselskapet til Bilia) bla for å ha levert bilen for sent på service året før. Bestilte time da bilen ga beskjed om service og fikk time av Bilia utenfor serviceintervallet!!! Jeg tok for gitt at Bilia sørget for service til rett tid da jeg fikk time. Fikk heller ingen beskjed om at servicen var tatt for sent før året etter da jeg leverte bilen. Bilen ble levert etter tre år med km stand. 17000 km Kunne kjøre 36 000 km. Ingen tar selvkritikk. Elendig service!

Svar fra Bilia
Fikk skiftet batteri på bilnøkkel til min X-Peng 3 mens jeg ventet pluss at det var gratis😀
Jeg kjøpte en brukt Toyota uten å se bilen på forhånd, siden jeg bor over 2000 km unna. Det var første gang jeg kjøpte bil i Norge, og jeg trodde at alle nordmenn var ærlige og rettferdige. Derfor stolte jeg på selgerens ord om at bilen kun hadde to små riper som knapt var synlige, og at den ellers så ut som på bildene.
Da bilen ble levert, viste det seg at den var full av riper både innvendig og utvendig, og den har også en feil som jeg nå må fikse selv. Selgeren svarer selvfølgelig ikke lenger på henvendelsene mine.

Svar fra Bilia
Ba om hjelp med kartoppdatering. Etter tre forsøk fant de en person som kunne svare. Dessverre hadde han ikke greie på hvordan dette skulle gjøres, var veldig motvillig til å snakke. Kanskje fordi norsken hans var utrolig dårlig. Til slutt la han bare på... Nice💩👎
En stjerne er mer jeg ønsket å gi, da jeg har brukt Bilia furubakken nå i flere år, og hver gang jeg er der blir jeg møtt med en nedlatende holdning. Det snakkes negativt om meg, både fra verkstedet og i skranken, og sladder pressa holdes varm. Det er en svært ubehagelig opplevelse å være kunde, når det konstant spres rykter, og usannheter, og det kommer spydige kommentarer fra ansatte. Må si at jeg blir litt satt ut av hva slags holdninger som tydeligvis er ok her, da dette er gjengående fra flere, og det lees høyt av en, det serveres personangrep til andre kunder, og de snakker høyt i latterbrus av hva slags personlige eiendeler man har i bilen. Vi er i 2024 og mobbing fra voksne personer burde ikke være et tema, men jeg skjønner jo hvorfor ungdommen blir så stygge mot hverandre når de som skal være forbilder har slike holdninger over andre mennesker.
Styr unna, dette er en bilforretning som først flår deg også lurer deg etterpå. Salgssjef og verkstedet er analfabeter og forholder seg ikke til eksisterende serviceavtale eller kontrakten som ble signert ved bilsalget til oss. Selger lover totalpakke ved kjøp av Volvo Selekt bil fra Bilia Drammen til listepris uten rabatt, men salgssjef tar personlig og avviser at serviceavtale og forlenget garanti noen gang fant sted, tross kontakt. Etter at bil er utlevert så eksisterer man ikke som kunde hos dem lenger, selger, salgssjef eller andre ansatte der svarer ikke på enkle spørsmål eller har noen intensjon om å beholde kundeforholdet, da det er bedre for dem, enn å holde det man lover. Da forstår man hva slags mennesker Bilia Drammen består, det er mennesker man må holde seg langt unna, og i hvert fall ikke undertegne noen kontrakt med.
Oppdatering: Bilia svarer fortsatt ikke på henvendelser på epost, selv om de sier at man skal ta kontakt.

Svar fra Bilia
Prøvd to ganger å kjøpe bil hos Bila Lier. Styr unna.
Helt utrolig elendig kundebehandling hos Bilia Drammen!!!
De kjørte bilen min 200 km for å drenere batteriet og uten å si fra ! Og uten noen vilje til å gi kompensasjon ... bare skylder på at det er iht BMW retningslinjer.
Bilselger på BMW Drammen er hyggelig helt til du har betalt og hentet den nye bilen. Ikke åpen for reklamasjon av noen art. Kjøper ikke ny bil her igjen!
Etter 2 dager med forsøk på og få kontakt med bilselger på Rud har jeg gitt opp. Telefon svar etter telefonsvar. Ingen svar på mail. Mere useriøst blir det ikke.
Tør ikke tenke tanken hva som vil skje om du har en reklamasjon sak eller spørsmål.