Canlı destek yerine otomatik cevaplar geleceğini sanıyordum ama gerçekten biriyle konuştum ve çok nazikçe yardımcı oldular. İnsan dokunuşu olan bir müşteri hizmeti deneyimiydi.

Simple but effective. There isn’t much information about them, but I had to use it and I don’t regret it. Hope this review supports the great team behind it.

Türkiye tatilimdeyken çok ani karar verdim, sabah uyanıp BiletApp'e baktım. Bilet buldum, kredi kartımla aldım ve akşam konsere gittim. Hız müthiş.

4,7

Enestående

Çevremde bu tarz uygulamalara…

Çevremde bu tarz uygulamalara güvenmeyen çok kişi vardı, ben de öyleydim. Ama BiletApp’le bu algım değişti. Satın alma süreci, bilgilendirme, teslimat süreci çok netti. Maça girişte de hiçbir sorun yaşamadım.

1. mai 2025

İlk kez böyle bir uygulamadan bilet…

İlk kez böyle bir uygulamadan bilet aldım açıkçası başta biraz çekindim ama her şey çok düzgün ilerledi. Satıcı onayladıktan sonra sistem hemen bilgilendirdi ve biletler yüklendi. Maça sorunsuz girdim. Güven veren bir platform.

3. mai 2025

Deneyimim iyiydi

Deneyimim iyiydi. Kendileri hakkında çok yorum yoktu ama şikayet mesajları da görmemiştim. Aldıktan 1 gün sonra biletleri yüklediler. Kafamda şüphem kalmadı. Bu yorumu da sizlere borç bilirim :)

7. mai 2025

VNL için Türkiye'ye geldik

VNL için Türkiye'ye geldik. Brezilyayı destekledik. Biletlerin bittiğini görünce buradan aldık. Destek ekibi ulaşım, konaklama dahil her konuda bizlere yardımcı olmaya çalıştı. Çok misafirperver yaklaştılar. Biletlerde de sorun yaşanmadı. Güzel deneyimdi!

6. mai 2025

Hiç kimseyle mesajlaşmadan direkt…

Hiç kimseyle mesajlaşmadan direkt aldım. Alıcı için en rahat model. Sadece tıkladım, bitti. Basit ama etkili.

6. februar 2025

Sizlere daha iyi hizmet sunmak için buradayız.

Ik ben naar het Coldplay concert…

Ik ben naar het Coldplay concert geweest. Ik ben binnengekomen met de QR code van de verkoper. Ik had een beetje twijfel, maar de medewerker bij de ingang scande de code meteen en liet me binnen. Vanaf nu koop ik altijd hier.

14. februar 2025

Canlı destek yerine otomatik cevaplar…

7. februar 2025

Kart bilgilerim güvende hissettirdi

Kart bilgilerim güvende hissettirdi. Aracı sistemi olması içimi rahatlattı. Direkt satıcıya para gitmiyor, çok mantıklı.

14. februar 2025

On other platforms

On other platforms, it’s really hard to tell if the seller is trustworthy. But on BiletApp, it feels like the system handles the verification itself. I bought the ticket directly and everything went smoothly.

21. februar 2025

Türkiye tatilimdeyken çok ani karar…

18. februar 2025