Dette var en positiv opplevelse , enkelt å finne fram i nettbutikken - rask ekspedering - hadde varen i postkassen dagen etter enda jeg bestilte varen kl. 1610 på ettermiddagen.
topp sørvs nor eg fikk produkte 75W Xenonkit skule moter pære ser eg har teke feil type tenkte skulle ringe neste dag for kl var 18.00 men kl 20.00 sende eg mail med dei kl nerma seg 22,oo fikk email... Vis mer
God service, får man tilsendt varer som ikke er som de skal være får man ny uten noen spørsmål, det viser at bilbelysning.no har tillit til sine kunder, hvis det er noe negativt som skal nevne... Vis mer
Nettbutikken Bilbelysning.no ble etablert i 2011. Nettbutikken eies og drives av Bilbelysning AS fra våre lokaler i Strandveien 134 i Tromsø. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08.00-16.00, stengt lørdag og søndag. Vi importerer i dag, hovedsakelig fra Kina, Korea, Taiwan og USA. Enkelte produkter som f.eks. Philips og Osram importeres fra Europa. Distribusjon skjer via netthandel. Vi har i overkant av 700 forskjellige produkter i nettbutikken å vi utvider varebeholdningen kontinuerlig med nye produkter. Produktene våre blir nøye valgt ut og er av høy kvalitet til fordel både for oss å kundene våre. Vi legger stor vekt på kundeservice og høy produktkvalitet. Vi tilbyr våre kunder rask service og personlig kontakt. En handel hos Bilbelysning.no skal være en enkel, trygg og sikker handel for kunden.
Drøbakveien 255, 1430, Ås
Dere reklammerer med: "Normalt har du varene på postkontoret 2-5 dager fra vi har mottatt din bestilling" . Jeg har ventet på en forsendelse siden 17.01.2014. Dette kaller ikke jeg rask forsendelse!!!!!! Jeg har vært i kontakt med dere flere ganger, og lover at jeg vil få pakken snart.
Pakkesporing får vi ikke tilsendt før vi maser om det.
Her har dere stort forbedringspotensiale!

Svar fra Bilbelysning.no
La inn bestilling den 14/1-14 og 17/1-14. Fikk beskjed fort om at ordren var sendt. Har enda ikke mottatt noen varer, men har fått purring fra Klarna på begge ordrene. Dette finner vi oss ikke i. Hvis ikke bilbelysning ordner opp i dette omgående vil vi vurdere anmeldelse for uriktig fakturering.
Du har stoppet faktura skriver du. Gjelder det begge ordrene?
Kommer det noen varer eller blir ordrene slettet? Hadde vært greit om du tok tlf og ringte meg så dette blir ordnet opp i fort...

Svar fra Bilbelysning.no
Rask og ryddig handel, bestillte delene lørdag kveld på nett, hadde varene i postkassen tirsdag morgen.
Lureri! Bestilte xenon-look lyspærer H3 som skulle gitt et hvit nærmest xenon-aktig lys. Bare tull. Omtrent ingen forskjell fra ordinær pære.

Svar fra Bilbelysning.no
Can bus error free viste seg og gi feil. Sendte de tilbake for 4uker siden, ikke hørt noe eller fått tilbake noen penger.

Svar fra Bilbelysning.no
Helt ok, grei pris. Litt lang leveringstid, Nesten 2 uker. Meget skeptisk etter å ha lest annen omtale om frimaet og daglig leder.

Svar fra Bilbelysning.no
Fikk et produkt som mistet et feste etter kort tid. Gjorde selger oppmerksom på dette, og fikk tilsendt nytt dagen etterpå.
Jeg bestillte 2 sett Philips H7 X-treme Vision + park lys pærer.
forhånds betalte med visa kort.
Det kom en pakke med 1 par h7 pærer + parklys pærer i posten.
Når jeg kontakter dem så får jeg til svar sendte ny i dag, eller sender en ny i mårra, eller jeg skal sende deg en med sporing.
Samme besked får du hele tiden når du kontakter dem.
får aldri noe pakke i posten

Svar fra Bilbelysning.no
Både butikk og Philips-søkemotor det linkes til på bilbelysning.no mente jeg skulle ha en annen type pære enn det jeg faktisk skulle ha, så det endte med en feilordre, og varen ble umiddelbart returnert uten å ha vært ute av esken. Har som prinsipp å ikke forhåndsbetale over nett og det er jeg glad for at jeg heller ikke gjorde denne gang. Har etter gjentatte purringer om å få Klarna-fakturaen slettet og lovnader om at det skal skje "på mandag" og "i morra" måttet kontaktet Klarna direkte og status pr dags dato er at jeg i følge "min side" hos Klarna har en "bestridt faktura" og Klarna opplyser at de vil ta kontakt med Bilbelysing for å løse saken. Bestillingen skjedde før jul og det er trist at en skal måtte bruke ukesvis på noe så enkelt som en retur av to lyspærer.
EDIT: Får legge til at negativ tilbakemelding via butikkens facebookside ble slettet umiddelbart.
EDIT 2: Ser jeg har fått svar og bes om å ta kontakt på e-mail for sletting av Klarna-faktura, men det er jo akkurat det jeg har gjort flere ganger siden begynnelsen av januar. Enda en mail fra meg gjør vel ingen forskjell. Saken er som jeg tidligere har skrevet tatt over av Klarna så da foreslår jeg at Bilbelysning tar kontakt med de for sletting.

Svar fra Bilbelysning.no
Varer bestilt og betalt 01.12.2013. Ba om pakkenummer da varene ikke dukket opp etter 3 uker. Umulig å få svar på telefon. Svarer raskt på epost, men kommer med løfter som aldri overholdes.
Bestillinger fra dette firmaet frarådes på det sterkeste !!

Svar fra Bilbelysning.no
Etter at jeg hadde bestilt varene, tok det får timer før jeg fikk mail om at varene var sendt!
Kan trygt anbefale å kjøpe varer herfra:-)
har venta over 2 uker nå og fortsatt ikke fått varene jeg har bestilt, kan ikke akkurat si jeg er veldig fornøyd me servicen, kan i det minste si ifra om det er noen forsinkelser, om det er fra deres side eller posten veit jeg ikke
og at det ikke er mulig og få tak i dere på TLF heller, prøvd og ringe flere ganger og ikke fått noe svar...

Svar fra Bilbelysning.no
Jeg la inn bestillingen 26. desember, alltså 2. juledag. Så kom jeg på at jeg skulle bestille noe mer. Jeg la inn en ny bestilling og sendte epost om dette og ba om å få alt sendt i samme forsendelse. Da fikk jeg svar om at det ikke var noe problem og at frakt for den andre bestillingen skulle refunderes. Så fikk jeg mail 2. januar om at ordren var behandlet og at varen var sendt som servicepakke. Det tok altså en uke før varene ble sendt, men det er akseptabelt i romjula.
Nå, den 13. januar, er pakken fortsatt ikke dukket opp. Jeg har ikke fått sporingsnummer, og kan derfor ikke vite om det er posten eller bilbelysning.no som har rotet. Jeg har forsøkt i flere dager å kontakte bilbelysning på e-post, telefon, sms og via chat på nettsiden, men de svarer ikke på noe! Jeg kan ikke tenke meg noe mer irriterende i denne situasjonen enn at man ikke får svar i det hele tatt! 2500,- ble belastet kortet mitt for over to uker siden, men jeg har ikke fått varene! Hvor er de!?!?!?
Det er helt uakseptabelt at man bare besvarer de "hyggelige" henvendelsene, mens de mer "vanskelige" bare blir oversett. Skjærpings!!!
OPPDATERING:
Etter at jeg la ut denne omtalen fikk jeg endelig respons fra bilbelysning. Jeg sendte en epost til dem (som jeg hadde gjort flere ganger tidligere) og da, den 14. januar, ble pakken sendt. Bestillingen ble levert 26. desember 2013, så de er ikke så effektive og kundeorientert som de sier på nettsiden. Jeg fikk sporingsnummer senere på dagen, og i går var pakken klar for henting. Innholdet i pakken var i henhold til bestilling, så det var det ikke noe å klage på. Jeg har imidlertid IKKE fått refundert den fraktkostnaden slik jeg ble lovet i tidligere mailkorrespondanse, så fortsatt bare 1 stjerne fra meg!

Svar fra Bilbelysning.no
Bestilte to xenon-kit herfra den 19.12.2013, leste bare bra erfaringer. Var visstnok sendt dagen etterpå (uten sporing som jeg har lest før her.) Iom at det var jul og jeg var bortreist brydde det meg ikke om at det muligens ikke kom før over nyåret, men den 07.01 hadde jeg ikke hørt noe fra posten eller bilbelysning, og sendte mail. Skulle få sporingsnr. dagen etterpå. Hørte ingenting, men fikk melding den 09.01 om at det var pakke på vei til meg fra tromsø. Pakken kom i dag 13.01, men manglet ett av xenon-kittene.. Tre uker venting hadde jeg oversett om jeg fikk alt jeg skulle ha, men sånt her skal ikke skje..
Veldig lite imponert. Mulig jeg endrer omtale om jeg får ettersendt det siste kittet fort som f.

Svar fra Bilbelysning.no
Jeg bestilte noen h1 power halogen 6000kelvin å h4 xenonlook 4500kelvin. Jeg fikk ordrebekreftelse på at dette var sendt fredag 2014.01.03. På torsdag 2014.01.09 sendte jeg Mail på dette å fikk til svar" er sendt på tirsdag. beklager, men henger litt etter. På lørdag 2014.01.11 ønsket jeg å avbestille dette Pga pakke ikke kommet. Får til svar kan ikke avbestille noe dem har sendt. I dag mandag 2014.01.13. Pakke fortsatt ikke kommet. Dette er en nettbutikk som holder kundene med godt snakk. Vill ikke anbefale denne butikken for noen. Bestilte varer fra en annen seriøs nettbutikk på fredag fikk pakken i dag.

Svar fra Bilbelysning.no
Bestilte LED lys til bilen den 26.12.13. Fikk mail om at pakken ble sendt 02.01.14 uten tegn til sporingsnummer. Pakken skulle bli sendt som servicepakke. Bor i Tromsø og pakken skulle vært her dagen etter. Har etterlyst sporingsnr i flere dager på rad nå, uten å få et definitivt klart svar. Helt ubrukelig kundeservice. Har fått svar som "tror kanskje pakken ble sendt som brev" og "den har muligens gått til Oslo først" som ikke gir noe mening. Uakseptabelt av en etablert bedrift å holde på som dette.

Svar fra Bilbelysning.no
Når man tar opp noe med bilbelysning, så får man utrulig god hjelp med en gang. Det er sånn det skal være.