1. Kjøretøy og transport

Sjællands Bilauktion blev etableret i 1974 og er i dag landets største danskejede auktionshus for biler.

3,5

Middels

Defekt bil

Defekt bil, manglende information og dårlig service

Købte en bil på "Kategori B" på auktion. Bilen havde alvorlige, skjulte fejl, som ikke var oplyst. Sjællands Bilauktion var ikke imødekommende, og jeg advarer andre mod at handle der.

15. januar 2025

Supeeer goood oplevelse

Supeeer goood oplevelse
Meget nemt at byde på Ringsted bilaktion købte min bil for under markedsprisen, det var en virkelig billigt samt bilen var i rigtig god stand selvom jeg købte den i borgersalg fik bilen nysynet efter køb næste dag.

9. oktober 2024

Nemt og lige til.

Nemt og lige til.
Fik taget billeder mandag.
Auktionen sluttede onsdag.
Køber hentede torsdag.
Fik pengene fredag.
Super dejlig service kan klart anbefale.

16. oktober 2024

God service.

Jeg har købt alle mine biler gennem Ringsted bilaktion gennem 10 år. Gode billige priser samt gode til at tjene lidt på. Kan klart anbefales 👍🤝

6. mars 2024

De snyder heldt vildt

De snyder heldt vildt, og ham ejeren er meget ubehøvlet, og snakker ned til folk, når han står deroppe og sælger biler.

21. september 2022

Et seriøst auktionshus

Et seriøst auktionshus, hvor bilerne er kategoriseret ud fra stand, alder, kilometer og funktion.
Kim Davidsen der er ejer af auktionen er dygtig til sit hverv som auktionarius og det foregår altid med et smil på læben og en frisk bemærkning!.
Absolut et besøg værd!.
Hvis du kommer i embede af privatperson, bør du sætte dig ind i regelsættet for at købe og sælge gennem Sjællands Bilauktion A/S.

21. september 2022

Erik bare stop dig selv

Erik bare stop dig selv.
Du kommer aldrig til at eje noget eller tjene nogle penge her i Danmark.

28. mars 2022

Hej Nicklas.

Sjællands Bilauktion er ejet af Kim Davidsen. han har været ejer siden 1989.

God dag :)

Fup og fidus

Samme ejer som lige har været i kontant

7. mars 2022

Hej Alexander.

Sjællands Bilauktion A/S blev grundlagt den 16. marts 1974 i Slagelse af nu afdøde Erik Davidsen. Den gang var navnet Slagelse Bilauktion.

Bilauktionen ejes i dag af Erik Davidsens søn, Kim Davidsen, som har været ejer af bilauktionen siden 1989.

Kommissionsbiler.dk = Bilauktion.dk

Det er det tidligere kommissionsbiler.dk som medvirkede i Kontant på DR1, på grund af svindel!

4. februar 2022

Hej Anders.

SNYD OG BEDRAG!

Samme ejer som Kommisionsbiler.dk
Bestemt ikke et sted du ønsker at handle!
Snyd og bedrag!

3. februar 2022

Hej Jonas.

Blot et spørgsmål til Auktionshuset:

Blot et spørgsmål til Auktionshuset:
Hvordan kan de samme biler blive solgt igen og igen, uge efter uge ved hammerslag ?
Alene i denne uge er der 19 biler som blev solgt ved hammerslag i sidste uge ?

5. februar 2019