Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Deze dropshipper pur sang,want dat is dit bedrijf, levert een kofferbakmat niet uit voorraad maar binnen 10 a 15 dagen, althans dat wordt beweerd op de website. Na bestelling én betaling ontva... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas kunnen ze bij dit bedrijf niet mee denken in oplossingen, maar komen ze hun beloftes niet na om in oplossingen te bedenken, maar door niet verder te kijken dan hun neus lang is. Raad het je... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilutstyrsbutikk
  2. Bildeler
  3. Møbeltapetserer for bil

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

BILA SHOP AUTOSTOELHOEZEN en ACCESSOIRESin vele kleuren en materialenAutostoelhoezen beschermen uw stoelen, zien er goed uit en zijn comfortabel. Wij bieden vele ontwerpen,

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Dus uiteindelijk een dropshipper

Na bestelling én betaling ontvang je direct een bevestiging.
Een uur later volgt de mail met aankondiging 3,5 a 4 weken wachttijd.
De betaling is dan gecashed en wordt ook niet in de wacht gezet
geldgeil noemen wij dat.
Als 30 % van de reviews 1 of 2 sterren betreft zou ik mij als bedrijf ernstig zorgen maken zeker als het zelfde artikel voor minder dan de helft van de prijs bij Temu te koop is en in 3 dagen wordt geleverd.

Nabrander: na 4 weken wachten de mat binnengekregen WAT EEN STANK alsof het product van gebruikte vuilniszakken is gemaakt met de inhoud er nog in,na 2 dagen buiten luchten geen verbetering - dit gaat terug.

27. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeker vermijden dit bedrijf!

Raad het je ten zeerste af om überhaupt iets bij dit bedrijf te kopen... Genoeg andere bedrijven die wel goed zijn in hum communicatie en klantvriendelijk.

23. desember 2025

Service

Heb een rubber mat besteld voor de laadruimte van een BMW F11 Touring. Mat werd snel geleverd maar de maatvoering bleek alles behalve netjes te passen. Hele ding was in de breedte gewoon te klein. Dit meteen gemeld en men vroeg foto's en daarna niets meer vernomen. Als ik een mat besteld voor een auto dan verwacht ik ook dat ie netjes past. Blijkbaar is klanttevredenheid voor dit bedrijf niet belangrijk.

22. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ford Transit Connect (2+1) de pasvorm…

Ford Transit Connect (2+1) de pasvorm komt niet goed overeen met wat er op de website word vermeld ! Een heel gedoe om deze over de stoelen te krijgen . Voor zoveel geld had ik toch betere passende hoezen mogen verwachten, de volgende keer toch maar bij AliExpress bestellen

29. mai 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een degelijk en betrouwbaar adres.

Ik wilde een armsteun voor onze Peugeot 2008. Ik kon heel snel een afspraak maken om bij Bila de verschillende soorten te bekijken. Toen wij aankwamen lagen alle verschillende soorten al voor ons klaar. We kregen een eerlijke voorlichting. Voor een kleine vergoeding werd de steun gelijk en professioneel voor ons gemonteerd. Zowel de eigenaar als zijn monteur waren erg vriendelijk.

21. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

zeer vriendelijk mensen en goed geholpen

ik had een paar op maat gemaakte stoelhoezen laten maken en in laten bouwen met ook nog een armrest3 laten monteren en moet zeggen zeer tevreden erg vriendelijke eigenaar maar ook de jonge man die de inbouw heeft gedaan zeer bedreven en vriendelijk prijs kwaliteit verhouding is ook best ok!!! oh ja ook nog een rubber kofferbak mat besteld

5. september 2023
Vurdert til 3 av 5 stjerner

In week 21/22 stoelhoezen besteld…

In week 21/22 stoelhoezen besteld zouden week 26/27 komen en ik zou bericht krijgen voor het inbouwen. Eind week 27 gebeld, zou 1 deel binnen zijn maar nog niet alles. Daarna week 28 mailtje gestuurd. Het komt week 29 binnen. Week 30 gebeld en de boel laten annuleren omdat het te lang duurt. Plus punt de volgende dag stond mijn geld op de rekening. Daarom 3 sterren

26. juli 2023

Hele goede armsteun

Hedenmorgen een belletje gepleegd naar Bila-shop. Een alleraardigste dame ( Lovejit ) nam de telefoon op en vertelde mij, dat ik kon langskomen. Daar aangekomen door dezelfde dame allervriendelijkst ontvangen.
Ik wilde graag eerst zien of de Armster 2 op mijn Peugeot 207 uit 2014 paste. Dit was geheel geen probleem.
Toen bleek dat deze prima armsteun naadloos in mijn auto paste en niet wiebelde enzo, werd de armsteun direct door Cees op vakkundige wijze in mijn auto gemonteerd.
De plezierige ontvangst en perfecte armsteun gaven mij echt het gevoel, dat de klant hier koning is. Prima !!

7. juni 2022

Sitzbezüge für Suzuki …

Ich hatte Sitzbezüge für meinen Suzuki Vitara bestellt.
"Massgeschneiderte und Passgenauer Sitzbezug für Ihren PKW" sagt die Werbung der Firma.
Die Bezüge wurden geliefert aber sind leider keinesfalls passgenau. Die Enttäuschung ist groß zumal die Bezüge recht hochpreisig sind.
Hier wird viel versprochen aber nicht eingehalten. Schade

3. januar 2022

1A Shop, vielen Dank

Aufgrund von einigen Bewertungen hier war ich verunsichert über diese Seite.
Nichtsdestotrotz habe ich den Schritt gewagt und dort was Bestellt.
Zu meinen Erfahrungen:
Bevor ich bestellen konnte musste ich Support kontaktieren weil einige für mich relevante Artikel gefehlt haben. Support reagierte sofort und hat die gewünschten Artikel sofort im Shop aufgelistet.

Nach dem Bestellvorgang bekam ich die Bestätigung und ein voraussichtliches Liefertermin. Die Ware wurde 1 Woche VOR dem Termin geliefert!! Grandios!!

Die bestellten Sitzbezüge haben auf meine Sitze perfekt gepasst und sind bislang die besten die ich je verwendet habe.

Bei allen die Problemme mit dem shop hatten tut es mir sehr leid jedoch in meinem Fall ein 1A Abwicklung wie im Bilderbuch. Vielen Dank, ich werden den Shop jedem empfehlen

7. oktober 2021
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Armsteun Fiat Tipo besteld

Armsteun Fiat Tipo besteld. Bestelling en levering voldoen aan de verwachtingen. Correcte levering, degelijk product. Installatie uitgelegd op you tube, maar is simpel genoeg om het zelf te doen.
Indien nodig durf ik opnieuw bestellen bij deze site.

17. januar 2021

Ik heb hier ook besteld

Ik heb hier ook besteld, de duurdere elegance maatwerk variant. Hoezen volgen het model van de stoel niet. De stof komt niet overeen met foto, kunt net zo goed een handdoek over je stoel leggen.hoes zit ook nog vol met pluisjes van het naaiwerk. Tijdens monteren brak touwtje al af dus ik dacht weg ermee, het ziet er toch schandalig uit.
PS de review word op hun eigen site niet geplaatst, vandaar maar hier. Het is er weggegooid geld, mijn hoezen gaan de kliko in want maatwerk kan niet retour.

19. august 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv