Goede kennis van het product Meedenken en adviseren over de juiste keuze op maat Zoeken naar alternatieven indien product niet leverbaar is Goede service en bereikbaarheid
Selskapet har svart
De instructies vooraf, de leenfiets, de bejegening en de service op zich waren helemaal prima en snel! Het helaas dwingende garantie-systeem (verplichte service i.v.m. 5-jarige garantie) geen reken... Vis mer
Ik ben erg tevreden over Bike Totaal Rene van Linden. Ik ben erg goed geholpen, alles werd duidelijk uitgelegd en verteld. Het stuur een paar keer verzetten totdat het goed stond, was geen enkel pro... Vis mer
Klantgericht, deskundig personeel. Ik kom er graag
Skrevet av virksomheten
Dorpsstraat, 20, 5061 HK, Oisterwijk, Noord-Brabant, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede kennis van het product
Meedenken en adviseren over de juiste keuze op maat
Zoeken naar alternatieven indien product niet leverbaar is
Goede service en bereikbaarheid

Svar fra Bike Totaal - Rene van Linden
Er is goede uitleg gegeven over de mogelijkheden van de fiets ook is de tijd hiervoor genomen wat ik als zeer positief ervaar.

Svar fra Bike Totaal - Rene van Linden
Super goed en snel geholpen. Altijd meedenkend en vriendelijk personeel. Aanrader!

Svar fra Bike Totaal - Rene van Linden
Verkoopster nam de tijd om uitleg te geven over diverse modellen fietshelmen. Erg fijn.

Svar fra Bike Totaal - Rene van Linden
Goed geholpen bij het kopen van mijn nieuwe fiets, hadden alle tijd en kreeg goed advies, bij het ophalen van de fiets alles goed uitgelegd.
Dus was zeer tevreden.

Svar fra Bike Totaal - Rene van Linden
Na eerste controle overleg m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden. Daarna servicebeurt snel uitgevoerd. Verder vriendelijk personeel.

Svar fra Bike Totaal - Rene van Linden
Tijd om de juiste fiets te kiezen. Goede uitleg en service.

Svar fra Bike Totaal - Rene van Linden
Snel en professioneel geholpen en goed advies gehad bij het onderhoud van mijn Urban Arrow bakfietsen.

Svar fra Bike Totaal - Rene van Linden
Kennisgemaakt met de Brabantse vriendelijkheid. Stervensdruk en toch even tijd maken om mijn band te plakken. "Ik pak t fietske wel ff door" vervolgens nog vaderlijk advies mee, omdat mijn fiets best wel link was. Echt, heel prettig verrsst. Dank!!
Nemen de tijd om te kijken wat goed bij jou past.
Geven goede uitleg en tips
Fijne zaak, met leuke mensen
Ik werd goed geholpen om een goede keuze te maken en werd verder goed geholpen aardig personeel Top👍
Snel, flexibel en mijn fiets bijzonder goed onderhoud gegeven en gepoetst, voelt weer als nieuw
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.