Prima geholpen ,en de fiets is keurig nagelopen en ook netjes schoon gemaakt. Nogmaals bedankt tot een volgende service beurt.
Strakke afspraken, Eerlijke prijs opgave, zover wij dat kunnen beoordelen. Behulpzaam en volgens mij harde werkers. Prima zaak.
De handremmen werken na de reparatie weer perfect. Mijn kettingkast rammelde enorm, maar na vervanging van de ketting en nog wat , hoor ik de fiets niet meer en kom ik geruisloos voorbij.Ook mijn acht... Vis mer
Drie fietsen voor jaarlijks onderhoud bij IJzerman geweest. Goede service en netjes geholpen. Omdat ze toch langskwamen werd de laatste fiets zelfs thuis afgeleverd.
Damseweg, 115, 2975 LG, Ottoland, Zuid-Holland, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Onderhoud deskundig en perfect volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijk, correct en gastvrij team. We zijn al vele jaren klant en zijn altijd zeer tevreden.
Super geholpen met de aankoop van mijn nieuwe fiets. Goede service, vriendelijk, betrouwbaar. Top!
In een drukke tijd werd er toch ruimte gemaakt om mijn fiets te repareren. Dat vind ik nog eens service!
Fijn om een proefrit te kunnen maken bij het aanschaffen van een nieuwe fiets. Tijd om alle vragen te beantwoorden en denken met je mee. Heel goed en vriendelijk geholpen door het personeel.
Ook dit jaar is de jaarlijkse onderhoudsbeurt van onze Gazelle e-bikes werd weer vakkundig afgewerkt. Ook kleine onvolkomenheden ontsnapten niet aan de aandacht! ontsnapt.
Prettig geholpen, fijn advies gegeven en geluisterd naar wat voor ons belangrijk is. Bovenal een super service met levering van de fietsen aan huis.
Super service, je wordt vriendelijk en snel geholpen.
Je kunt eenvoudig een afspraak maken, als je fiets klaar is word je gebeld dat je hem op kunt halen.
Op de factuur netjes alles beschreven wat er aan je fiets is gedaan.
Hele juiste begeleiding om de beste fiets die bij mij past voorelkaar te krijgen en ook de prijs klasse die we voor ogen hadden.
Wat een fijn bedrijf, personeel en eigenaar zijn mensen met een eerlijk advies.
Ijzerman heeft een hele goede service,Super
Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam,Top
In een woord goed.Ga zo door
goede service van deskundig geholpen
Wat beloofd is wordt geleverd
Prettige ervaring
Een aanrader!