Leveringen tok lengre tid enn det som ble forespeilet, og sporingen var ikke oppdatert før etter flere dager og pakken plutselig var i mitt område. I tillegg så holder ikke el-sparkesykkelen det som... Vis mer
Møkkafirma. Bruker 5-8 dager pr epost. Sender fra 3 forskjellige leverandører i mitt tilfelle, må derfor returnere varene til 3 forskjellige butikker, mao høy postgebyr. Jeg gav beskjed minutter ett... Vis mer
Sykt lang leveringstid. Bestille lagervare 1. april med sendingstidspunkt 1-6 dager. Da jeg purret etter 2 uker opprettet dem en sendingslapp og sporing, men det er fortsatt ikke sendt. Styr unna og k... Vis mer
Bestilte 2 stk Easy Camp Siesta (selvfyllende) madrasser fra Bikester. En av disse madrassene hadde en lekkasje da vi testet den første gang. Antagelig et hendelig uhell et sted mellom produksjon og... Vis mer
Velkommen til vår nyeste satsning, Bikester! Vi gleder oss til vårt norske eventyr. Vår ide er enkel: Shop sykler, sykkelklær, tilbehør og deler. Bikester er allerede tilgjengelig i andre land, og sammen med tyske internetstores dekker vi hele Sentral-Europa og Norden. I vårt omfattende sortiment finner du alt du trenger innenfor sykling og sykkelutstyr. Vi tilbyr produkter fra kjente produsenter, slik at du kan føle deg trygg på de produktene du kjøper. Hos oss får du alltid kvalitetsprodukter til de beste prisene! Gjennom enkel navigasjon og søkefunksjon, kan du enkelt finne de produktene du leter etter.
Sverige
- bikester.no
Har svart på 17 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Anbefales
Anbefales
Veldig fornøyd med produktet (skoene) og kommunikasjonen mellom forbruker og bikester. Fikk mail av dem når pakken var ankommet tilfelle postnord ikke hadde kontaktet meg. Tok heller ikke lang tid for meg før produktet kom. (4 dager) pga helg.
Veldig fornøyd
Forferdelig…
Forferdelig kundeopplevelse/kundeservice.
Bestilte sko, men var feil bilde til sko/dårlig beskrivelse. Returnerte sko, får nå beskjed om at Bikester ikke har mottatt returen at jeg som kunde må betale for skoene som Bikester mener ikke er returnert. Handler aldri mer gjennom Bikester, her risikerer man å betale for returnerte varer. Treg kundeservice, lite behjelpelig.
Anbefales!
Alt var bra! Leveringen, produktet og pakkingen.
Veldig fornøyd med produktet
Veldig fornøyd med produktet, fungerte som forventet. Lang leveringstid for et produkt som er på lager.
Enkelt og raskt å bestille via…
Enkelt og raskt å bestille via nettsiden.
Prisen var den beste jeg fant på disse skoene.
Leveringstiden kunne vært raskere, her tok det 6 virkedager fra ordrebekreftelse til varen ble levert.
Rask levering
Rask levering, god pris og godt produkt!
Lyver på leveringstid
Gode produkter, men oppgitte leveringstider går ikke å stole på. For andre gang opplevd at det tar 8-10 hverdager før pakkene kommer selvom bikester reklamerer med rask levering på 1-4 hverdager. Styr unna eller planlegg kjøpene dine i god tid da man ikke kan stole på at man får varene sine til angitt tid.
Har gått 3 veker utan levering av varer…
Har gått 3 veker utan levering av varer som skulle vera på lager. Altfor tregt.
kjøpte sko som jeg reklamerte etter…
kjøpte sko som jeg reklamerte etter kort tids bruk. Er ellers fornøyd med passform og slik og ser at de har skoene på lager - likevel sier de at de er utsolgt for varen??? Hva betyr dette BIKESTER? Jeg ønsker samme vare og det har jeg vel rett til?
Håper at dere bare har sett "feil" når dere svarte at dere ikke hadde varen lengre som det er plenty av i nettbutikken!
Veldig fornøyd med kjøpet🤗
Gode tilbud og rask levering.
Kjemperask levering og produktet et som…
Kjemperask levering og produktet et som vist på bildet 👍🏼
Det tok 3 dager etter jeg betalte før…
Det tok 3 dager etter jeg betalte før jeg fikk bekreftelse på at de nå sender varen. Det synes jeg er litt too slow.
Mye sykkel for pengene.
Mye sykkel for pengene.
Litt problemer med å montere den sammen. Vanskelig å få forhjulet til å løpe fritt fra skivebremsen. Ledning til ferdigmontert frontlys lå i veien for forskjermen (som Bikester hadde plukket ut, og sendt separat).
Skivebremsene gir medium respons i forhold til det jeg er vant til med vanlige bremseklosser. Girene er ikke så presise som jeg ville forvente.
Testet den på langtur på asfalt og grus, den er god å sykle, men jeg må redusere farten da jeg opplever at bremsekraften både foran og bak ikke er optimal.
Elendig og useriøs service
Elendig og useriøs service.
Nettsiden sier at selskapet har flere sykkeljakker av en spesifikk type igjen på lager, og likevel viser det seg at de bare har én.
Jeg prøvde å finne telefonnummer for å ringe og sjekke lagerstatus før jeg bestilte, men selskapet kan ikke nås på telefon.
Jeg har lagt ut 5391 kroner for handelen, men bare fått varer for 599 kroner. Nå har det gått 19 dager siden handelen, og selskapet gjør ingenting for å sørge for å refundere pengene mine, til tross for gjentatte purringer.
Jeg får heller ikke tilsendt en kvittering på at jeg har betalt for mottatt produkt, kun FAKTURA. Det betyr at jeg ikke kan få refundert utlegget for den ene mottatte varen fra min arbeidsgiver.
Dette selskapet har slett kundeservice og er ikke interessert i å hjelpe med å ordne opp i sine egne feil.
STYR UNNA.
Raskt levering og er veldig fornøyd med…
Raskt levering og er veldig fornøyd med sko
5 uker siden jeg bestilte produktet
5 uker siden jeg bestilte produktet, etterspurt det fikke fått hverken svar eller produkt
Fantastiske sko
Fantastiske sko. Veldig komfortable og gode for begge gå på tur og løping.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med sykkelbuksa, hanskene og sekken jeg bestilte. Greie priser og relativ rask levering.