Fikk ikke kansellert ordre via chatboot. Chat ble logget av før jeg mottok kanselleringskoden. Det var derfor nødvendig å ringe dere. Men det var raskt og greit å fikse kansellering på telefon og n... Vis mer
Gode priser, hjelpsom og jevnt over en god forretning. Har gode erfaringer fra siste gang jeg handlet hos dem for en del år tilbake, nå er det på tide med en refresh og noen oppgraderinger så jeg er t... Vis mer
Jeg har søkt på tilbud på grensfors økser i tre uker. dere er best på pris, og har en veldig fin oversikt på hva man får, om man bestiller hos dere i Bikeshop. Tror det er første gangen jeg bestil... Vis mer
Som en helt vanlig nettbutikk så fant du varen din, la den i handlekurven, velg type frakt og en av de flere betalingsalternativer. Herr Trustpilot, hva annet er å skrive da dere vil ha en beskrive... Vis mer
Vi er Norges største sykkelbutikk med over 40.000 sykkel- og triatlonspesifikke produkter. Siden oppstarten i 2006 har vårt fokus vært lave priser, stort utvalg og høy kompetanse.
Sandeveien 107a, 3185, Skoppum, Norge
- 330 74 850
- bikeshop.no
Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Enkel bestilling og betaling
Alltid fått det eg bestiller
Alltid fått det eg bestiller, å du får beskjed med engang det er utsolgt eller vare ikke kan levers. Kjøper alt utstyr, klær og div gjennom denne siden😊
Har det jeg trenger når jeg trenger…
Har det jeg trenger når jeg trenger det. Rask levering og ok priser.
Lett og handle med
Lett og handle med - pog tilå stole på
Enkelt og greit 👍
God pris og bra utvalg
Jeg får nesten vente til jeg får varen…
Jeg får nesten vente til jeg får varen før jeg vurderer kjøpet.
Veldig bra
Svarer raskt over telefon og er behjelpelige med å bestille sykkel. Ghat funksjon med ai funket også veldig bra! God kundeservice. Rask på å sende varen.
Veldig raskt og enkelt
Veldig raskt og enkelt, når du kan bruke vipps.
Godt utvalg av sykkeldeler or rask…
Godt utvalg av sykkeldeler or rask levering.
Ok produkt oversikt
Ok produkt oversikt, raskt svar via chat merket jeg foretrekker.
Bikeshop er seriøs og tar kundene på…
Bikeshop er seriøs og tar kundene på alvor, med gode priser på det meste man trenger til sykkelen.
Retur av bestilt vare med feil størrelse
Bra håndtert
Hvorfor må jeg oppgi adressen min hver gang jeg handler hos dere?
Jeg har vært kunde hos dere, og handlet mye hos dere, i mer enn 10 år. Før jeg begynte å handle, logget jeg meg inn. Når jeg skal betale, ber dere meg om å legge inn adressen min m.m.! Dere har jo disse opplysningene!! Håpløst!!!

Svar fra Bikeshop
Pris
Pris, leverings alternativer og produktutvalg
Handlet her flere ganger
Handlet her flere ganger. Seriøst firma og gode priser.
Alltid god service
Alltid god service, og som regel gode priser