Bike Brothers Oslo Anmeldelser

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Fantastisk service hos Bike Brothers

Fantastisk service hos Bike Brothers! Jeg leverte inn min 10 år gamle Cannondale elsykkel, og de har gjort den som ny igjen. Makan til dyktige folk skal du lete lenge etter. Profesjonelle, raske og hyggelige. Nå ruller sykkelen videre i mange nye år. Anbefales på det varmeste!

24. juni 2026

Helt perfekt på alle måter.

Helt perfekt på alle måter, både service og pris. + tid raske og effektive gutter.Alltid fornøyd behøver ikke å gjøre noe selv, de fikser alt. Anbefaler de på det varmeste
Mvh Grete

16. april 2026

Veldig dyr butikk

Veldig dyr butikk, dobbel pris ifht.nettbutikker på standard deler som kassett,2 trinsehjul til gir og kjede . Betalte 1.000 kr for noe som koster max 500 kr på nett (kjede, kassett og 2trinsehjul). Ble solgt et kjede som var for kort av Daglig Leder på 114 ledd i stedet for 124 ledd på det gamle.

Så dyr butikk.

14. april 2023
Logoen til Bike Brothers Oslo

Svar fra Bike Brothers Oslo

Hei Ole Ivar,

Takk for din anmeldelse, vi beklager at du er misfornøyd med oss.

Vi kan dessverre ikke konkurrere med nettbutikker på pris, da disse ofte selger varene under anbefalt utsalgspris.

Vi prøver å være gode på servicer, noe du selv fikk opplevd når du leverte sykkelen inn på verkstedet mange ganger og ble flyttet foran i køen, eller når du fikk en gratis slangebytte hos oss. Du har også fått gratis hjelp av mekanikere våre når du stilte tekniske spørsmål til dem.

Akkurat nå har vi kjede kun med 114 ledd. Du fikk noen ekstra ledd fra oss. Jeg beklager veldig for dette.

Ønsker deg en fin dag videre og en god start på sykkelsesongen.

Mvh Karel Kokaisl, Daglig leder, Bike Brothers Oslo AS

Dårlig service, dyrt, ubehagelig kommunikasjon (Madla)

For noen år siden var jeg ganske fornøyd med service. Men etter siste service i slutten av 2021 fikk jeg sykkelen min med samme feil som før service.

Opplevelsen av kommunikasjon er også ubehagelig. Man burde vært mer serviceorientert og høflig ved mottakelse av kunder. Det hadde vært også en fordel dersom alle ansatte som tar imot kunder lærer seg norsk. De har jobbet der i mange og de fremdeles har ikke gjort det.

Jeg kommer neppe å bruke bike brothers igjen. Det finnes heldigvis andre sykkelverksteder i Stavanger.

30. mars 2022
Logoen til Bike Brothers Oslo

Svar fra Bike Brothers Oslo

Hei Julia,

Du skriver en anmeldelse på Bike Brothers i Stavanger.

Vi er Bike Brothers Oslo og kan dessverre ikke hjelpe deg med din anmeldelse her.

Jeg anbefaler å ta kontakt med butikken i Stavanger.

Mvh Karel Kokaisl
Daglig leder, Bike Brothers Oslo AS

Fantastisk service!

Jeg skulle til å skifte pedaler på den nye landeveisykkelen som viste seg å være en vanskeligere sak enn det man skulle tro. Etter å ha knotet med dette tok jeg turen til Bike Brothers som ikke bare fikset det, men som også rettet opp i noe som var feil med giringen, pumpet luft i hjulene, smørte kjedet og mer. Lynrask og topp service. Anbefales på det varmeste. 10 av 5!!

29. mai 2021

Ny sykkel som ikke fungerer, ubehagelig daglig leder, dårlig service, dyrt.

Jeg kjøpte en ny sykkel til ca 10 000 kr hos Bike Brothers Forus. Fra første tur fikk jeg problemer med at frontbremsen ikke kunne brukes da det vibrerte slik at jeg nesten ble kastet av sykkelen ved hard bremsing, og ellers vibrerte ubehagelig ved mindre bremsing.

Den første gangen jeg tok sykkelen tilbake sa de at det ville gå seg til. Den andre gangen vet jeg ikke hva de gjorde, men daglig leder, avfeide meg med at "de har vel skiftet bremseklosser". Den tredje gangen mente selgeren at det var felgen som var feilprodusert og skiftet denne. Den fjerde gangen jeg tok den tilbake krevde jeg å få hevet kjøpet som jeg har krav på i kjøpsloven. Da sa daglig leder "ja det vil du vel, men det får du ikke. En sykkel som ikke koster mer har gjerne slike problemer." Han mente altså at en sykkel til 10 000,- burde ha slike problemer.
Da sa jeg at jeg ville kontakte forbrukerrådet sa han "ja det må du bare gjøre, de bryr jeg meg ikke om".

De prøvde sykkelen og var enige i at den ikke fungerte som den skulle.

Så endte det med at jeg måtte ta sykkelen tilbake til butikken 5 ganger, og har brukt masse tid og penger på en sykkel jeg ikke har kunnet bruke. Nå har de skiftet gaffelen og satt på en skivebrems foran, så sykkelen kan brukes. Men det tok altså 5 ganger og flere måneder, samt ubehagelige opplevelser med daglig leder som har opptrådt ufint og ubehagelig. Og jeg forstår ikke hvorfor, de kunne jo bare sendt sykkelen tilbake til produsenten. Jeg bruker aldri bike brothers igjen!

15. juli 2013
Vis anmeldelser på alle språk. (15 anmeldelser)