Bike2bike Anmeldelser

2,0

Na een fiets te hebben bestelt bij fietsly een bedrag van €25 overgemaakt aan bike 2 bike om de fiets rijklaar thuis af te leveren. De fiets is echter nooit afgeleverd waardoor het vooral een grote te... Vis mer

Serieus!! de website is nog steeds in de lucht!! Ze kunnen nog steeds mensen blijven oplichten?? Nu ruim een jaar later, mijn geld nog niet terug. Ik heb net een ingebrekestelling gemaild en ga... Vis mer

In eerste instantie een spirit fiets 22 inch besteld. Die was er helaas niet wat me enorm in de stress heeft laten schieten, want ik had hem maandag of dinsdag besteld maar ook echte de Aterdag nodig... Vis mer

Mooie beloftes, maar tot op heden geen fiets. Reageren heel slecht op berichten en iedere keer met hetzelfde antwoord. “Vanwege drukte blablabla”. Na x aantal weken geen fiets, maar de fiets is wel be... Vis mer

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 4 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Alle anmeldelser

22 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Wij hebben een mooie jogensfiets…

Wij hebben een mooie jogensfiets besteld en Bike2bike heeft de fiets helemaal afgemonteerd bij ons afgeleverd. Bike2bike is erg goed bereikbaar via WhatsApp en mail, de kwalitet en prijs verhouding is echt goed.

9. juni 2024

Bike2bike is de beste fietsenwinkel…

Bike2bike is de beste fietsenwinkel online. Onze bestelling is heel snel bij ons afgeleverd en omdat wij zo tevreden zijn over Bike2bke en de geleverde fiets willen wij inmiddels de 2e fiets gaan bestellen bij hun.

10. juni 2024

Top service Bike2bike

Ik heb een kinderfiets besteld voor mijn kleiendochter bij Bike2bike De mooie Altec fiets is rijklaar bij ons afgeleverd en onze kleindochter is super blij en wij zijn super trots.

12. juni 2024

Wat een mooie fiets!!!!

Een meisjesfiets hebben wij gekocht bij Bike2bike en de fiets is binnen 3 werkdagen riklaar afgeleverd. De geleverde fiets is nog veel mooier dan op de foto's, onze dochter is super blij.

16. juni 2024