Fijne CSS partner. Bespaart op je ads kosten. Alleen wel erg moeilijk te achterhalen via waar onze koppeling loopt. Dit is destijds ingesteld door ons marketingbureau en wij kunnen nu nergens terugzie... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer snelle website, goede vergelijking en niet duur voor CSS aansluiting. Er is een hoop veranderd bij Bigshopper de afgelopen tijd, ik krijg sinds dit jaar regelmatig updates per nieuwsbrief, nieuw... Vis mer
Selskapet har svart
Fijne plek om producten te vergelijken en uit te zoeken waar je producten overal kan kopen. Ook top dat je meteen ziet hoe het prijsverloop is geweest de afgelopen dage!
Selskapet har svart
Op Bigshopper (actief in bijna alle landen van Europa) vind je miljoenen producten. De missie van Bigshopper richting onze bezoekers is om informatie te verzamelen, te combineren en eenvoudig aan te bieden, zodat bezoekers snel productinformatie kunnen vinden en bij aangesloten shops kunnen bestellen. Lees meer op: https://bigshopper.nl/over-ons/
Hereweg 95D, 9721 AA, Groningen, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer slechte ervaring met Bigshopper. Mooie woorden met veel beloftes maar ondertussen alleen maar problemen gehad en amper zichtbaar geweest via hun platform door allerlei errors en andere "problemen". Ze melden ook niet dat je niet zichtbaar bent. Je krijgt alleen emails met facturen.
Na 4 maanden over en weer emailen heb ik de hoop opgegeven en heb ik helaas wel moeten betalen voor deze treurige zaak. Ruim 150 euro betaald exclusief hoofdpijn en email reacties. Wanneer je vraagt om compensatie voor de niet verkregen service kunnen ze helaas niks betekenen?.....
Kortom, Sterke afrader voor mensen die zoeken naar een fijne samenwerking en heldere communicatie.

Svar fra Bigshopper
Oplichterij en ca. 10x duurder dan concurrentie!
Ze geven je zogenaamd korting op google add maar veel verkeer gaat via hun eigen platform verloren omdat ze het naar een half afgemaakte vergelijk pagina verwijzen waar totaal een andere product getoond wordt dan waar klanten voor gekomen waren en jij als bedrijf voor betaald hebt!
Eigenaren zijn niet te vertrouwen als het om afspraken en jouw bedrijfs informatie gaat en personeel rouleert op hoge tempo en heeft heel weinig kennis van zaken!
Ze sturen vrienden die niet hun klanten zijn naar dergelijke websites voor nep reviews, beetje achtergrond informatie opzoeken van de reviewschrijver en je komt al snel achter dat het niet echt zuivere koffie is!
Wees gewaarschuwd en breng je advertenties niet hieronder en of bij adresults wat het moederbedrijf hiervan is!
We hebben ze jaren lang voordeel van het twijfel gegeven maar hebben behoorlijke spijt hiervan!

Svar fra Bigshopper
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.