Bigben Pizza Anmeldelser

2,2

Jeg bestilte en nr 37 med ekstra ost og har aldrig oplevet en værre pizza! Jeg anmelder normalt ikke fastfood, men bliver nødt til at advare andre mod dette sted. Bunden var totalt brændt, min bestill... Vis mer

Var hos Bigben pizza i Glostrup og bestilte 2 stk.flæskestegssandwich takeaway skulle jo prøve deres Lækre og Saftige flæskestegssandwich som de sreklamerer så meget for. Sværen var som en elastik... Vis mer

Bestilte idag grillstegt bøf af hakket oksekød med kartoffel, bearnaisesovs og salat. Man skal lede længe efter en så tør og kønsløsret. Salaten var slatten af store mængder dressing, og sovsen... Ja... Vis mer

Jeg har bestilt en del mad hos dem efterhånden, og jeg må sige, at det er super service, mad er god hver gang, har oplevet en enkle gang, deres shawarma var lidt tør, og jeg fik en forkert dip, men el... Vis mer

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ufattelig dårlig og provokerende…

Ufattelig dårlig og provokerende medarbejdere! Fin mad men for høj pris... Sætter aldrig mine ben der igen efter en vanvittig dårlig behandling af personalet! - Der er heldigvis massere andre steder at bestille mad.

21. februar 2020

Grov behandling, dårlig mad, ekstrem lille potion

Jeg fil en kyllingesalat i dag. Meget lille potion og næsten ingen kød. Hvad værre var at maden smagte af metal og brændt. Jeg klager nødig og forsøgte at komme igennem den. Måtte opgive på halvejen og klagede. Derefter så blev jeg højlydt overfuset af pizzakokken 1. gang ved disken fordi jeg ikke havde reageret med det samme. Han lavede dog en ny potion til mig som igen blev ledsaget af højlydt klage over at jeg havde klaget for sent da han serverede den. Da jeg så sagde at han næste gang kunne starte med at servere mig noget, der kunne spises blev jeg beskyldt for at få 2 retter for en rets pris. For at gøre det endnu værre så smagte det sidste af 2. ret også delvist af metal. Hold Jer langt væk fra det ulækre galehus!

21. juli 2019

Jeg bestiller mit mad ved 20 tiden

Jeg bestiller mit mad ved 20 tiden, jeg går så og venter og venter med der sker ikke noget (jeg havde valgt at det skulle komme hurtigst muligt og de lukker kl.21:30). Jeg ringer så der ned kl.21 for at høre om hvornår det kommer, og der er ingen som tager telefonen, jeg ringer flere gange uden at der sker noget, da det simpelthen ender med at vi ikke får maden.

7. juli 2019

Priser i overkanten - fejlagtig reklame eller forskelsbehandling

Jeg kom gående forbi og så et vejskilt udenfor forretningen (med store bogstaver): "Frokosttilbud kl.11-15. 20% på al mad" - indenfor stod det samme i deres foldere. Det er ikke unormalt med frokosttilbud på pizzaria'er. Jeg bestilte derfor en burgermenu og kunne se at jeg skulle betale fuld pris, uden rabat. Rabaten gjaldt åbenbart ikke for en burgermenu, men det stod ingen steder. Måske blev jeg bare snydt, det ved jeg ikke. Havde jeg vidst fra starten at der ikke var rabat, var jeg nok gået videre, da prisen var i overkanten. Men maden var ok. Jeg vil klart anbefale at kommunikere mere ærligt i markedsføringen.

10. april 2019

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis