Ruim assortiment tegen goede prijs! Ook is de afterservice zeer goed, vlot antwoord en ze helpen steeds om een passende oplossing te vinden!
Se hva andre synes
Super fast delivery, ordered during lunch Thursday and beer arrived next day before noon. Less than 24 hours. Very satisfied for a delivery from the Netherlands to Brussels. Very wide selection of ha... Vis mer
Binnen 4 uur had ik op een zaterdag mijn bestelling binnen! Aangezien ik in Dordrecht woon was dit zo snel mogelijk en kon ik diezelfde dag nog een proeverij houden. Groot aanbod met veel verschillend... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Webshop voor exclusief speciaalbier en craftbeer.
Kontaktopplysninger
Riedijk 116, 3311TL, Dordrecht, Nederland
- robin@bierenbrouwsels.nl
- bierenbrouwsels.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ruim assortiment tegen goede prijs!
Ruim assortiment tegen goede prijs!
Zeer goede service
Zeer goede service. Besteld pakket was niet meer leverbaar maar kreeg een fantastisch alternatief pakket. Ben zeer tevreden hierover.
Alles was netjes geregeld
Alles was netjes geregeld, alleen het pakje kwam niet de dag erop, maar dat kan aan de feestdagen liggen, niet erg, ik had er ook geen haast achter
Mooie aanbieding en snelle levering
Altijd happy met Bier en Brouwsels!
Altijd goede ervaringen gehad met Bier en Brouwsels! Ik heb er regelmatig besteld de afgelopen periode. Prima collectie aan bier voor nette prijzen, snelle bezorging in goed verpakte dozen én altijd een handgeschreven bedankbriefje erbij; dat wordt op prijs gesteld! Ik blijf nu eigenlijk (een deel van) mijn bier bestellen bij Bier en Brouwsels. :)
Ik bestel regelmatig speciaal biertjes…
Ik bestel regelmatig speciaal biertjes bij Bier & Brouwsels.
Snelle levering, continu wisselend assortiment, prettig contact.
Snelle levering.
Leuke deal. En vandaag besteld en de volgende dag al geleverd. Dikke top zo net voor de kerst.
Bier en brouwsels op en top
Robin levert op tijd en komt afspraken altijd na
Als er een probleem is geeft ie altijd een mooie oplossing
Top bedrijf met mooie spullen
Top service!
Topservice
Topservice! Levering altijd in goed overleg en op tijd. Verkoper denkt met je mee!
All good
All good, the only reason for not 5 stars is the absence of best before or canned at date(s).
Hele snelle levering en goed verpakt.
Alleen maar top makkelijk te bestellen…
Alleen maar top makkelijk te bestellen en snelle levering
eerste bestelling
hoi hier mijn ervaring van de eerste be stelling
het was een waar feest om uit zo veel moois te kiezen mijn bedoeling was een stuk of 5 maar ja het werden er maar lief 16 ha ha het be stellen was simpel en snel gebeurt en ook super snel geleverd de andere da al in huis en mooi verpakt en een leuk boekje er bij en een persoonlijk bedankje van Robin top tot de volgende bestelling vriendelijke groet peter
Fijn bier en goede communicatie.
Fijne bieren, snelle levering en goede communicatie als de levering iets uitloopt (de 2de keer kwam het pakket een dagje later vanwege technische problemen).
Dik tevreden.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.