Legger inn en ny post til her da jeg tok kontakt med forbrukerrådet. De rådet meg til å vente til saken gikk til inkasso og ringe inkassobyrået og motstride kravet. Dette må jeg si gjør meg veldig n... Vis mer
Skikkelig gode produkter og rask levering! Drikker Tea Zero hver morgen og opplever at søtsuget er nesten bortevekk. Synes også produktene gjør seg fint på kjøkkenhylla✨ Kundeservice var behjelpelige... Vis mer
Har brukt tea sero i flere år,men har hatt en dårlig opplevelse med sendingen fra forrige leverandør.hvor de sendte to sendinger i løpet av en uke.Sendte den ene tilbake og var i kontakt med leverandø... Vis mer
Beyond Flavor er en drikke serie tilsatt vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Våre drikker er designet for å hjelpe deg nå dine helse mål. I 15 år har vi sett, smakt og lært hva man kan tilføye kroppen for å optimalisere egen helse og velvære. Vi lever for å lage enkel, ren og helsebringende livsstilsendring servert i en smart forpakning som du kan ta med deg på farta.
Maridalsveien 163, 0461, Oslo, Norge
- hei@beyondflavor.no
- beyondflavor.no
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Rask service og levering
Dette virker ikke
Dette virker ikke, kunne like godt drikke vanlig te.
Vennligst ikke send meg mer av dette produktet.
Mvh
Merete Selvik Moberg
Veldig dårlig at dere sender ny pk bare…
Veldig dårlig at dere sender ny pk bare noen dager etter velkomst pk. Noe som sikkert er bevisst pga avbestillingen. Jeg sender min pk i retur og håper dere refunderer pengene
Simple and plain
Kansellerte pakken med en gang og fikk…
Kansellerte pakken med en gang og fikk bekreftet at det var i orden. Fikk fremdeles pakken og faktura på prøvepakken. Har prøvd å ta kontakt med kundeservice, men d går så tregt at d er en skam.
Det var ikke det jeg hadde ventet…
Det var ikke det jeg hadde ventet meg,men smaken kan jeg forbinde med fitness og Sommer,navnet passer bra.🪸💮🐚🌼
Beste tea drikke på tur og takk for en…
Beste tea drikke på tur og takk for en flott turflaske enten på tur eller trimsenter, sykkeltur.
Den virker🤗 får virkelig mindre lyst på søtt. ANBEFALES
Har ikke fått betalt for å skrive dette. Det er faktisk sant.
Veldig fornøyd😄
Jeg vil anbefale dette firmaet!
Jeg vil anbefale dette firmaet. Fikk Sovian SweetDreams i postkassen, så og si rett etter bestilling. Fikk følelsen av at de personlig hadde vært å levert pakken. Jeg bestilte drømme koppen, som er helt nyyydelig. Prøvd en natt og sov helt til neste morgen, uten å stå opp i løpet av natten. Blir spennende å prøve videre.
Virker som dette virker på sukker…
Virker som dette virker på sukker suget. Fortsetter å prøve :)
Rask leveranse
VIRKER IKKE
virker overhodet ikke på å redusere søtsug. heller tvert om. og det er griskhet! jeg fikk tilsendt pakke 1 etter prøveperiode, hadde krysset av på kun prøvepakke. og pakke ble sendt i retur da jeg ikke fikk hentet den innen tidsfristen... men betale må jeg. Svindel!