Unngå Beurer! Forferdelig kundetjeneste.
For 2,5 år siden kjøpte jeg en personvekt produsert av Beurer, en BF700. Vekten laster opp vekt og andre data til en app på min telefon, og det har fungert helt fint, helt til jeg nylig kjøpte ny telefon. Jeg lastet ned Beurers app og forsøkte å logge inn. Det gikk ikke! Dersom jeg ba om å få tilsendt nytt passord, kom det også en feilmelding, og det samme skjedde da jeg forsøkte å opprette en ny bruker. Jeg slettet appen kg lastet den ned på nytt, men ingenting hjalp. Så jeg skrev til Beurers kundeservice, som sendte min mail direkte til deres danske importør, Comaco A/S. Derfra fikk jeg en hyggelig mail der man ba meg opprette en reklamasjonssak hos forhandleren. Jeg skrev tilbake at det måtte være en misforståelse, for det var ikke noe galt med vekten, problemet gjalt innlogging i appen, og dermed muligheten for å få lastet vektdata opp til min telefon. Problemet befinner seg altså et sted mellom min telefon og Beurers server, ikke i vekten. Dette gjorde ikke inntrykk på Comacos kundetjeneste, og noe motvillig skrev jeg til forhandlere, Proshop. De ville gjerne hjelpe, men jeg måtte altså sende inn vekten, ellers kom ikke de noen vei med Comaco.
For meg hadde denne saken nå kommet til et punkt der jeg måtte si stopp. Jeg klandrer ikke Proshop, men Beurer og Comaco, som åpenbart har noen rutiner for kundestøtte som slett ikke er tilpasset den digitale virkelighet som de utformer si e produkter innenfor. De synes å henge fast i en utdatert tenkning der problemer med digital kommunikasjon skal relateres til det fysiske produktet de har solgt til kunden og ikke til den digitale infrastruktur er bygget omkring produktet med apper, servere, etc. Mitt problem dreier seg om denne infrastrukturen, ikke det fysiske produktet, og de er åpenbart ikke gearet til å håndtere slike problemer. De har rett og slett ikke de hensiktsmessige rutinene på plass.
Så jeg kasserer min Beurer BF700, kjøper en tilsvarende fra en annen produsent. Vekten er altså utmerket, men når jeg ikke kan logge inn på appen, og vekten dermed ikke kan laste opp data til telefonen, og jeg dermed ikke kan se trender over tid, faller sentrale funksjoner bort.