Vi hyrde fotobåset till vårt bröllop och var jättenöjda... till det plötsligt slutade printa foton under kvällen, och gästerna inte fick några fler bilder. Fotobåset visade inget felmeddelande el... Vis mer
Selskapet har svart
Uppskattad aktivitet i vår mäss monter. Superbra sätt att få ut företagsnamn kombinerat med uppskattade foton. Lätt och smidig att hämta /lämna. Allt är förberett och klart med bra instruktioner.
Selskapet har svart
Oj så kul det blev! Hyrde till en studentmottagning. Smidigt att hämta, installera och använda. Vi hade egen "logga" och fick så bra hjälp och support ang läsbarhet mm. Vi hade en bok där alla fick... Vis mer
Hyrde Bettybooth till en 30-års fest och allt fungerade utmärkt hela vägen! Fotobåset var verkligen smidig att använda och en höjdpunkt under hela kvällen. Servicen var helt outstanding och killen på... Vis mer
Selskapet har svart
Uthyrning av fotoautomater i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men skickar även till hela Sverige.
Huvudskärsvägen 22, 121 54, Stockholm, Sverige
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vi var väldigt glada att få ha Betty Booth hos oss på vår bröllopsmässa. All kommunikation innan har varit väldigt tydlig och att få ha sin egen logga på fotona var guldvärt. En väl uppskattad aktivitet hos besökarna. Väldigt enkelt att sätta upp också.
Tusen tack Betty Booth!

Svar fra Betty Booth
Så himla enkel produkt - med både mjukvaran och monteringen av hårdvaran!
Personalen och service är GULD och behövde hjälp av jouren som också där var grymma på att förklara via telefon.
5 av 5 VERKLIGEN!

Svar fra Betty Booth
Enheten som vi hyrde slutade fungera som den skulle fyra gånger under kvällen.

Svar fra Betty Booth
Det lilla extra till festen. Bra bemötande vid leverans, smidigt att installera. 5/5 👌🏽

Svar fra Betty Booth
Super roligt detalj till vårt bröllop! Vid bad alla gäster att ta bilder och klistra in i vår gästbok och skriva en hälsning. Så kul och så uppskattat.
/Carl & Lisa
Villa Soludden 1/10-22

Svar fra Betty Booth
We hired a photo booth for our wedding weekend and it was brilliant. Our guests loved it and couldn't get enough of it. Also loved that you get to photo strips of each shot and access to the online gallery. It was easy to pick up and drop off as well. Jonathan was great as well - replying quickly to any questions. Would def use again!

Svar fra Betty Booth
Superbra service och en riktig partyhöjare

Bra service 24/7
Inget Krångel
Bra Maskin
tipp topp
Mvh Emelie och Martin bröllop 2022 aug 22

Svar fra Betty Booth
Snabbt och lätt att boka. Svarar snabbt om man har någon extra info/fundering. Leverans och hämtning funkade utmärkt. Så himla bra!

Svar fra Betty Booth
Bästa ever! Alla älskade de å gästboken blev faktiskt ifylld :)

Svar fra Betty Booth
En succé på bröllopsfesten! Det var mycket smidigt att hämta och lämna. Allt funkade bra.

Svar fra Betty Booth
Så bra service, personen som kom för att leverera båset fastnade i köer, och tog därför en promenad med alla saker för att få fram båset i tid, så himla uppskattat!
Mycket bra bilder och var verkligen en party hökare under bröllopsfesten!!

Svar fra Betty Booth
Strålande service och mycket bra bilder. Absolut inget att klaga på, ni är grymma!
En av festens höjdpunkt. Enkelt att hämta och lämna.
Ett tips är att ha en massa hattar, peruker och glasögon hemma, då gör sig boxen som bäst.

Svar fra Betty Booth
Kul tjänst som uppskattades av gästerna. Smidigt att kunna hämta och lämna själv dessutom. Proffsig hantering och snabb hjälp. Kan verkligen rekommendera Betty Booth.

Svar fra Betty Booth
Betty Booth var sååå uppskattat på vårt bröllop, våra gäster älskade det! Även lätt och smidigt att boka, hämta och lämna! Rekommenderas till alla typer av fester och tillställningar!

Svar fra Betty Booth
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.