Betty Booth Anmeldelser

4,6

Vi hyrde fotobåset till vårt bröllop och var jättenöjda... till det plötsligt slutade printa foton under kvällen, och gästerna inte fick några fler bilder. Fotobåset visade inget felmeddelande el... Vis mer

Uppskattad aktivitet i vår mäss monter. Superbra sätt att få ut företagsnamn kombinerat med uppskattade foton. Lätt och smidig att hämta /lämna. Allt är förberett och klart med bra instruktioner.

Oj så kul det blev! Hyrde till en studentmottagning. Smidigt att hämta, installera och använda. Vi hade egen "logga" och fick så bra hjälp och support ang läsbarhet mm. Vi hade en bok där alla fick... Vis mer

Hyrde Bettybooth till en 30-års fest och allt fungerade utmärkt hela vägen! Fotobåset var verkligen smidig att använda och en höjdpunkt under hela kvällen. Servicen var helt outstanding och killen på... Vis mer

1. Selskapsutstyrsutleie

Uthyrning av fotoautomater i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men skickar även till hela Sverige.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Alle anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Top-notch

Det var super smidigt att hämta upp och lämna tillbaka. Alla gäster älskade den och den var upptagen hela kvällen. Vi kan bara rekommendera.

4. mai 2024

Vi är så glada över att vi hade…

Vi är så glada över att vi hade fotobåset Betty på vår fest 🌟 Det förhöjde feststämningen och var ett så roligt inslag för alla som kom. Vi placerade fotobåset vid ingången vilket gjorde att ingen missade att fota sig, så det är ett tips! Kan varmt rekommendera att hyra ett fotobås från Betty Booth. 5/5 på allt!!

19. januar 2024

En kul aktivitet på en stor firmafest

En kul aktivitet på en stor firmafest! Alla ville ta bilder och stod i kö. Många skratt och kollegor kom närmare varandra när de kunde fåna sig lite.

Bra service och information från Betty Booth, gör det enkelt att beställa och använda denna kamera.

3. desember 2023

Succé!

Underbar produkt att hyra som gör succé på festen. Jättebra service och väldigt trevlig personal som tog sig tid att ge tips i samband med leverans. Rekommenderar verkligen att hyra ett fotobås av Betty Booth!

4. november 2023

Smidigt att hämta och väldigt fina…

Smidigt att hämta och väldigt fina bilder! uppskattades mycket på vår fest! Det som hade kunnat vara bättre vore om det inte var tillbakalämning så tidigt dagen efter (kl 11) det gick att betala mer för att ha kvar den, men redan lite i dyraste laget! det var bra att det kom två av varja bild!

21. oktober 2023

Supernöjd!

Enkelt att boka, hämta och sätta upp! Väldigt uppskattat inslag på företagsfesten!

28. september 2023

Succé

Vi gifte oss och hade då Bettybooth på festen. Alla gästerna gick bananas och det blev otroligt lyckat! Sååå uppskattat. Gästboken blev dessutom sjukt kul!

2. september 2023

Rolig, enkel och partyhöjare!

Rolig, enkel och en riktig partyhöjare! Obegränsat med fotoremsor, möjlighet för både gäster och hyrestagare att få bilderna digitalt. Enkelt att hämta, lämna samt plocka upp/installera! Riktigt roligt att ha med på bröllopsfesten!

19. august 2023

Otroligt uppskattad happening på festen…

Otroligt uppskattad happening på festen och jätteroligt med alla bilder!
Önskar dock ett förtydligande i mejlet ang öppettiderna på lagret (gbg). Vi trodde vi skulle kunna lämna tillbaka kameran samma kväll, tyvärr stängde lagret kl.22.

19. august 2023

Kan bara prata gott om BettyBooth

Kan bara prata gott om BettyBooth!
Hyrdes in i helgen för vårt bröllop. Smidigt att hämta, montera och användas. En kul grej till festen som höjde stämningen och förevigade minnen fr vår bröllopfest! Det var kö till den hela kvällen och vi har så många fina kort till vår gästbok🤩

12. august 2023