1,8

Under middels

Hold jer forsat købe online her!

Valgte mine varer, fik tilsendt noget HELT andet, kan ikke få en retur adr ud af dem, da de har 2 på nettet.

De har endda skrevet forkert på faktura også.
Og jeg bad om en spec pakkeshop.

Hvad skal jeg med 2 vare jeg ikke har bestilt og hvad med den som skulle ha været der?
Plus jeg måtte hente pakken i en helt anden pakkeshop der ligger træls og har korte åbningstider.

Dertil kommer at Betterskin ikke svarer retur på mails.
De fortjener en tom stjerne herfra.
Magen til useriøst firma!!
Hold jer fra at købe online her…

17. februar 2022

Snyd!

Modtog 9 ud af 10 bestilte og betalte varer. Skrev to mails, der kom retur, kunne ikke ringe dem op. Svindel!

10. november 2021

Minus stjerner

Kan kun tilslutte mig de uheldige oplevelser andre har haft, skulle have tjekket Trustpilot først.
Modtog forkert vare, men man kan ikke komme i kontakt med Betterskin. Er vist symptomatisk for alle firmaer Holmegruppen rører ved..
Spar jeres penge og jer selv for ærgrelsen..

20. september 2021

Modtog Tom emballage - fup og svindel

Bestilte og modtog godt nok ordrebekræftelse og pakken, men pakken/produktemballagen var tom. Jeg har skrevet og ringet, men får intet retur. Penge er selvfølgelig hævet, så jeg er taget godt og grundigt ved næsen. Køb ikke derfra. Det er fup og svindel. Sender politianmeldelse nu.

21. april 2021

Køb aldrig der fra

Køb aldrig der fra, min datter har købt et spejl. Varen er modtaget men det er det helt forkerte spejl, oven i det er spejlet fuldstændig knust/smadret. Sandsynligvis pga dårlig indpakning.

Forsøgt kontakt til firmaet på telefon og mails ingen svar kan slet ikke komme i gennem. Jeg håber min datter nu har lært på den trælse måde at tjekke trust pilot og des lign. tjenester inden hun køber og jeg håber andre læser med her og kan se de ikke skal handle der. Det er så usmageligt at drive virksomhed på den måde, svineri.

12. januar 2021

Køb ikke noget hos betterskin.dk

Køb ikke noget hos betterskin.dk. Produktet, jeg købte var for gammelt, og der manglede tilbehør i æsken, og det virkede ikke. Produktet var heller ikke magen til det på hjemmesiden. Emailadressen virker ikke og mobilnummeret 20154560 ej heller. Fup og fidus!

28. desember 2020

Varen aldrig afsendt, trods tydelig lovning.

Varen blev anmeldt til postdanmark, men postdanmark fik aldrig varen. Det gjorde jeg dermed heller ikke.

E-mail til firmaet bliver AFVIST (kan ikke leveres) og modtages dermed ikke af firmaet.

Rent fup. Hold jer væk.

28. august 2020

4 stjerner med forbehold

Jeg lavede en bestilling den 12. juli 2020. Der stod der var 1-2 dages leveringstid (hverdage) Da jeg d. 17. juli stadig ikke havde modtaget min vare kontakter jeg Betterskin for at høre hvorfor jeg ikke har modtaget den. Det var umuligt at komme igennem på det nummer som står opgivet på Betterskins hjemmeside, så jeg ringer til det Holdingselskab der står som ejer. Fik kontakt og modtager min vare samme dag. Der var begået en fejl ved leveringen. Glemt indscannet ved posthuset.
4 stjerner gives for hurtig respons og venlig betjening, men stram op på telefonkontakten. Det skal være muligt at komme i kontakt med jer på det telefonnummer i opgiver og det kan jeg se på andres anmeldelser at det har knebet gevaldigt.

18. august 2020

FUP og SVINDEL

FUP og SVINDEL

Min datter har bestilt en vare.
I har trukket beløbet på hendes konto.
Vi har IKKE modtaget varen og den kan IKKE spores hos PostNords pakketracking.

Da jeg ringer til jer oplyser I, at varen desværre er i restordre, derfor har vi ikke modtaget den og at I skulle have sendt os en email. Vi har IKKE modtaget email om at varen er i restordre!

I oplyser også, at pengene er returneret til kontoen ca. den 12.-13. maj 2020. De er IKKE modtaget i vores bank.

Når man nu ringer til jeres telefonnr. 20 15 45 60 får man en telefonsvarer der siger at man har ringet til Holme Herreshops!

I virker som et fup og svindel firma, lige direkte til TV-programmet KONTANT.

9. juni 2020

ingen ordrebekræftelse, forkert produkt og ingen svar på mail eller tlf.

jeg bestilte min vare hos betterskin, men fik aldrig en bekræftelse på bestillingen på trods af at jeg skrev til dem og spurgte efter den. To et par dage senere modtager jeg en pakke fra dem, men det var et andet produkt end det jeg bestilte. jeg har siden prøvet at kontakte dem gennem mail og telefon, men de har ikke svaret på noget af. Har aldrig oplevet noget lignende

21. november 2019

Dårlig service

Bestilte en enkelt vare.
Og fik levet 2 dage efter (super hurtigt.)
Men det var ikke det jeg havde bestilt .fik 4 forskellige varer og en følgeseddel hvor der stod hvad jeg havde bestilt, men den ene ting jeg havde bestilt var ikke med....og ingen retur papir med..
Har ringet 10 gange til dem og sendt 2 mails men de gider ikke svare
Kan bestemt ikke anbefale betterskin.dk
Mega dårlig service

18. februar 2019

Det værste jeg længe har oplevet

Det værste jeg længe har oplevet.
Jeg bestilte d. 22/11 en vare, jeg kan se at pengene er trukket, men har aldrig modtaget varen. jeg har ringet hver dag uden svar, og skrevet 2 mails, også uden svar. så nu har jeg bare tabt disse penge, og må købe julegaven et andet sted. KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES.

7. januar 2019

Rigtig god oplevelse på Betterskin.dk

Rigtig god oplevelse på Betterskin.dk - Overskuelig hjemmeside med mange gode produkter til gode priser! Herudover var der en hurtig leveringstid på produktet.

Kan helt klart anbefale Betterskin.dk

20. april 2018
Logoen til Betterskin

Svar fra Betterskin

Tak for de pæne ord. Vi har stor fokus på at skabe en overskuelig og brugervenlig webshop, så det er dejligt at høre at den falder i god jord. :-)
Med venlig hilsen
Betterskin.dk