BetterNest Anmeldelser 16

4,5

Hos BetterNest tror vi på, at komfort ikke skal stoppe ved hoveddøren. Vi har én mission: at give dig ro og støtte – uanset hvor du befinder dig. Vores rejsepude er skabt med fokus på detaljer, ergonomi og kvalitet, så du kan slappe af og sove bedre, uanset om du er i luften, på landevejen eller i toget. BetterNest™ er resultatet af hundredvis af testrejser, feedback fra rejsende som dig – og en passion for smartere, mere behagelige løsninger. Det er ikke bare en pude. Det er din pause, din støtte, din bedre rejse. Rejs bedre. Sov bedre. Vær bedre.

4,5

Enestående

Hurtig betjening

Det var let at bestille fra hjemme siden.
Der blev reageret med det samme på min ordre og næste dag var den sendt. Jeg bestilte søndag, modtog pakken tirsdag. Fantastisk.
Nakkepuden er også super god. Glæder mig til en god søvn på min 20 timers flyve tur.

26. oktober 2025

Svar fra BetterNest

Hej Laila. Tak for din fine feedback. Vi håber du sover godt på din lange flyvetur:)

Fantatisk

Så bliver det ikke bedre

2. november 2025

Svar fra BetterNest

Det er vi jo helt enige i Nielsen:)

Den bedste støttepude jeg har prøvet

Den bedste støttepude jeg har prøvet. Den giver virkelig god støtte og er nem at have med på farten.

1. november 2025

Svar fra BetterNest

Hej Allan. Tak for dine ord. Vi er glade for at kunne hjælpe dig og din nakke. God dag

Verdens bedste nakkepude

Verdens bedste nakkepude. Meget behagelig og nem at have i tasken. Fedt at nå frem til sin feriedestination uden hold i nakken 🙏🏻 Det værste var, at jeg ikke havde købt en til hele familien, for de var lige så vilde med den🤩

19. oktober 2025

Super godt produkt.

Super godt produkt.
Lever op til beskrivelsen.
Fantastisk støtte.
Skøn comfort.
Hurtig levering.
Og til en billig pris.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 6 stjerner herfra. 😊

25. oktober 2025

Svar fra BetterNest

Kære Mads. Tak for de 6 stjerner:) Vi er glade for at du synes om vores rejsepude. God dag til dig

Uundværlig rejsemakker

Har lige været på en lang rejse til Asien og nakkepuden har givet mig rigtigt mange timers søvn i flyet, hvor jeg normalt ellers sjældent kan finde mig til rette. Virkelig behagelig og god kvalitet.

1. august 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Klar anbefaling herfra🙌🏼 Hurtig levering - kom på få dage, lige så jeg kunne nå at få den med på efterårsferie🍂 Perfekt støtte til nakken på bilturen ned gennem Tyskland🚗

19. oktober 2025

Svar fra BetterNest

Kære Joan. Tusind tak for din anbefaling. Dejligt at høre, at turen gennem Tyskland blev med god støtte.

Køreturen til Italien blev lige lidt bedre…

Køreturen til Italien blev lige lidt bedre…

Jeg bestilte rejsepuden på BetterNest, da vi skulle på familieferie til Italien.

Der var både hurtig levering, og produktet levede i den grad op til forventningerne.

God kvalitet og masser af komfort er essentielt, når man skal have en god lur i bilen.

Det er også helt genialt, at man kan tage betrækket af og vaske det. Det var der brug for efter en lang sommerferie.

Kæmpe anbefaling!

18. august 2025

Svar fra BetterNest

Hej Martin. Tusind tak for dine pæne ord. Det sætter vi stor pris på. Fortsat god fornøjelse med nakkepuden. God dag:)

Har aldrig sovet bedre på min togtur…

Har aldrig sovet bedre på min togtur forleden, og den var en super støtte da vi kørte sydpå i sommers. Klar anbefaling.

9. august 2025

Svar fra BetterNest

Hej Christian. Tusind tak for din anmeldelse af vores nakkepude. Dejligt at vi kan bidrage til en bedre rejse. God dag:)

Kvalitet og service har været helt i…

Kvalitet og service har været helt i top. Levering til tiden, komfort og dejlig søvn på rejsen. What’s not to like!

11. august 2025

Svar fra BetterNest

Hej Line. Hvor er vi glade for at høre, at vores produkter kan hjælpe. God dag til dig:)

Fast rejsemakker

Jeg købte min nakkepude på BetterNest, da jeg skulle på en længere køretur, og jeg har ikke fortrudt. Den lever helt op til forventningerne og mere til. Rigtig godt produkt. Jeg køber til enhver tid igen. Hurtig,nem bestilling, og kort leveringstid.

10. juli 2025

Svar fra BetterNest

Hej Claus. Tusind tak for dine ord. Dejligt at høre du ikke har fortrudt købet. Vi håber nakkepuden vil gøre dig godt fremover også. God dag:)

Endelig en god nakkepude

Har prøvet mange nakkestøtter, men ingen som denne. Er så glad for dette køb. Jeg bruger den dagligt i toget og er bare vild med komforten. Jeg fortryder ikke et sekund og kan varmt anbefale den.

9. juli 2025

Fremragende oplevelse

Mit produkt kom til tiden og kvaliteten overgik mine forventninger. Den venlige kundeservice hjalp hurtigt med mine spørgsmål om funktionen. Nakkestøtten er virkelig komfortabel for både min mand og jeg. Super køb til prisen!

23. juli 2025