Sneakers waren prachtig maar maat was helaas niet passend. Na goed overleg via mail sneakers kunnen omwisselen. Super service en 100% betrouwbaar.
Selskapet har svart
Super fijne schoenen gekocht! Blij met mijn patta’s snelle communicatie en handeling. Ging heel gemakkelijk. Op naar mijn 2e paar uitzoeken, ik wacht alleen nog op de juiste maat en kleur! Bedankt bet... Vis mer
Selskapet har svart
Via marktplaats Beterdit gevonden. Na een kort gesprek, snel het product gevonden op de site. Betalen was zo gepiept en levering was super snel. Ik kan het zeker aan raden!
Selskapet har svart
Vriendelijke communicatie, snelle verzending, 2de paar schoenen gekocht. Was iets mis gegaan, netjes gecompenseerd hiervoor. Ik blijf hier mijn schoenen kopen. Fijn dat er nog zulke bedrijven besta... Vis mer
Selskapet har svart
Welkom bij beterdit®! Dé specialist in originele Nike Air Max 1 & 90 sneakers. Elke sneaker wordt zorgvuldig gecontroleerd, professioneel gereinigd en eerlijk gefotografeerd. Dankzij honderden positieve Marktplaats-reviews en een groeiend aantal Trustpilot-beoordelingen kun je met een gerust hart bij beterdit® kopen. Persoonlijke service, kwaliteit en transparantie staan bij ons altijd voorop. beterdit.nl beterdit®
Mauritslaan 93, 8448PM, Heerenveen , Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super service! Snelle reactie, snelle verzending. 2 paartjes gekocht voor een mooie prijs en goed verzorgd verpakt.
Ik zou hier zeker weer kopen.

Svar fra beterdit®
Ik was aan het zoeken naar nieuwe Nike air Max 90 en toen kwam ik deze site tegen. Echt een aanrader goede prijs en kwaliteit en ze reageren ook heel snel echt top! De schoenen worden zorgvuldig ingepakt en snel verzonden.

Svar fra beterdit®
Super snel geholpen duidelijk uitgelegd en komt afspraken na en schappelijk geprijsd koop er snel weer iets!,,,

Svar fra beterdit®
Topservice! Bieden een mooie collectie sneakers voor een mooie prijs. Sneakers zijn supernetjes, gereinigd en goed verpakt. Snelle, vriendelijke en duidelijke communicatie

Svar fra beterdit®
Hebben ervoor gezorgd dat hij in de middag nog bij DHL kwam met de gok dat hij de dag later voor kerstavond geleverd werden.
En dat gebeurde! Net verpakte nieuwe AM1’s.
Vrouw is er super blij mee, top service en goeie communicatie voor een hele nette prijs!

Helemaal blij met mijn Nike air max 1 van beterdit
In zeer nette staat
Supersnel geleverd!

Svar fra beterdit®
fijne communicatie, vriendelijke man. goeie prijs voor de schoenen, zijn in super nette staat. verkoper is zeker een aanrader! zullen hier vaker wat bij kopen.

Svar fra beterdit®
Super service voor een nette prijs. Schoenen zijn netjes en schoon en gaaf in de zin van niet kapot of iets dergelijks!

Heyy Topper,
Mooie aanwinst voor mijn collectie😉.Net mijn 2 paartjes nike air max 1 binnen, en ben er zo blij mee !! Nette en vriendelijke communicatie, schoenen precies zoals omschreven..leuke prijzen en super snelle levering. Deze verkoper is echt een aanrader 👌🏽Ik hou jullie in de gaten😁ga zeker nog meer schoenen bij jullie kopen🙌🏽

Svar fra beterdit®
Goede en snelle en keurige communicatie. Prima prijs kwaliteitsverhouding ; sneakers zien er heel mooi uit . Zou er zo weer sneakers bestellen !

Svar fra beterdit®
Groot aanbod aan verschillende sneakers. Snelle levering, vriendelijk. Top service en kwaliteit aan producten.

Svar fra beterdit®
Zojuist een mooi paar air max 1 binnen gekregen. Super snelle verzending en communicatie. Ook onwijs vriendelijk, minstens zo belangrijk! Schoenen waren zoals beschreven in een super nette staat (beter dan ik verwacht had). Ik kom zeker terug!

Svar fra beterdit®
Jalal was zeer behulpzaam , fijne communicatie , hij beloofd wat hij zegt , mooi nette schoenen ontvangen , bedankt topper !

Svar fra beterdit®
Net mijn nikes ontvangen. Ze zien er supergoed uit en de prijs was ook erg goed. Heel tevreden over. Communicatie was ook super

Svar fra beterdit®
zeer nette nike air max 90 gekocht voor een eerlijke prijs.
ik hou jullie in de gaten :)

Svar fra beterdit®
Mooi paartje gekocht, zo blij mee !! Nette en vriendelijke communicatie, snelle levering. Deze verkoper is echt een aanrader 👌🏻👍🏻

Aanrader
Nette sneakers voor een nette prijs
Zeer snel geleverd

Svar fra beterdit®
Uiterst vriendelijke en heldere communicatie
Snelle verzending
Goede prijs kwaliteit verhouding wat betreft de schoenen.
Een echte aanrader!
Al meerdere top nike paartjes aan mijn collectie toe kunnen voegen vanuit hier.

Svar fra beterdit®
Snelle levering en super vette schoenen elke x weer! Zeer vertrouwend!

Svar fra beterdit®
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.