Beter Bed Anmeldelser 3 109

1. Sengebutikk
  2. Soveromsmøbler
  3. Sengetøysforretning

Om Beter Bed

Beter slapen, begint bij Beter Bed.

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Met een bed dat precies bij jou past. Of matras, kussen en beddengoed bijvoorbeeld. Maar dat niet alleen. We helpen je met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. En dat al sinds 1983.

Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen.

Al 40 jaar expert in slapen

In 1983 openden we onze eerste twee beddenspeciaalzaken in Nederland. Sinds die tijd zijn wij als geen ander op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied. Wij geloven dus dat iedereen beter kan slapen, maar omdat we allemaal anders zijn, betekent dat ook voor iedereen wat anders.

Betere nachtrust voor iedereen

We hebben oog voor ieders behoeftes en budget. We zijn er online en in de winkel om iedereen te helpen met een betere nachtrust. Hierdoor maken wij iedereen op de lange termijn gezonder, fitter en beter.

Duurzaam. Dat slaapt nóg beter

Naast dat wij geloven dat iedereen beter kan slapen en leven, geloven wij óók dat dat op een zo duurzaam mogelijke manier kan. Of eigenlijk gewoon moet. Zodat je met een goede nachtrust niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor je omgeving. En geloof ons, dat slaapt echt nog véél beter.

Daarom is duurzaamheid een vast onderdeel van onze strategie, waar we ons iedere dag weer hard voor inzetten. Zodat we niet alleen maar hoeven te dromen over een duurzame wereld, maar er op een dag ook écht in wakker worden.

Beter Bed

Beter slapen, begint bij Beter Bed.
Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Bij Beter Bed geloven we dat iedereen beter kan slapen. Jij dus ook. Iedereen is anders, iedereen slaapt anders. Daarom zoek je een bed dat precies bij jou past. Beter Bed geeft je persoonlijk advies, met aandacht voor jouw specifieke wensen.
De laatste technologieën op slaapgebied
Hiervoor putten wij uit onze jarenlange kennis en ervaringen, maar maken we ook gebruik van de laatste technologieën op slaapgebied met onze Beter Slapen plan en Beter Slapen ID.
Uitgebreid en innovatief aanbod
We helpen je zo altijd de beste keuze te maken uit ons uitgebreide en innovatieve aanbod van bedden, boxsprings, matrassen, kussens, beddengoed en meer.
Voor een uitgeslapen jij
Als dé slaapspecialist van Nederland geven wij je de hoogwaardige slaap die jij verdient. Dat is waar wij elke dag ons bed voor uitkomen. Zodat jij elke dag weer uitgeslapen en energiek wakker wordt.

BeCommerce Keurmerk

Hét vertrouwenskeurmerk voor online aankopen

Beter Bed België draagt sinds 2013 het BeCommerce Keurmerk. Het BeCommerce Keurmerk is hét vertrouwenskeurmerk voor online aankopen van producten en diensten in de Benelux. Beter Bed België heeft dit keurmerk ontvangen na het doorlopen van een certificeringsproces door de onafhankelijke auditorganisatie Bureau Certification Belgium NV. Met behulp van het BeCommerce Keurmerk kunnen wij je een betrouwbare en veilige manier van online winkelen aanbieden. Als consument kun je er zeker van zijn dat wij de Algemene Voorwaarden en de gedragsregels opvolgen en dat wij aanspreekbaar zijn op het naleven van de relevante wet- en regelgeving.

4,4

23. september 2022
Logoen til Beter Bed

Svar fra Beter Bed

Dag Ludo,

Bedankt voor je mooie review. Wij hopen dat je lang plezier mag beleven aan je nieuwe aankoop.

Met vriendelijke groet, Nicky
Beter Bed

Vis anmeldelser på alle språk. (3 109 anmeldelser)