Nou een wat moeizame start van het gesprek en de klachtomschrijving kreeg ik eerst een nieuw oplaadsnoer om te kijken of dat het probleem was. Toen dit de oplossing niet bleek te zijn kreeg ik direct... Vis mer

Selskapet har svart
Zeer slechte service! Zo slecht dat ik er hier niet genoeg ruimte voor heb om het hele negatieve verhaal te kunnen verwoorden. Absurd slecht, onbeleefd, enorm tijd rovend en niet m... Vis mer
Na een week ging de trap van mijn zwembad roesten die ik bij Hornbach had gekocht, zowel de klantenservices van Hornbach als Best Away heeft ervoor gezorgd dat ik binnen een week een nieuwe trap kreeg... Vis mer
Op mijn vraag over een defect werd snel en correct om wat info gevraagd. De gevraagde info was duidelijk een eenvoudig te sturen. Zonder veel woorden werd meteen het juiste vervangend artikel gestuu... Vis mer
Selskapet har svart
YOUR FUN IS OUR BUSINESS™ Since 1994, our vision has been to create fun, memorable experiences for everyone in the world through our innovative, dependable products. Now, just over 25 years later, Bestway has forged a global presence in more than 100 countries by developing an extensive product line and becoming forward thinkers about sustainable business practices. Today, we manufacture and sell more than 1,100 different products within four core categories: above ground pools and portable spas, recreational products, sporting goods, and camping products. SERVICE Bestway is committed to customer satisfaction and providing you with the best product solutions. That’s why every department in Bestway works closely together - from our technology and quality assurance centers to our laboratories, vertically integrated manufacturing systems and after-sales service centers around the globe. Bestway’s advanced online services and regional call centers allow customers to easily resolve issues that arise with their products, offering downloadable manuals, instructional videos, and 24/7 call support. Visit our support website: https://support.bestway.eu
Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Na het leveren van een kapotte liner, contact gezocht.
Iedere x moest er iets anders aangeleverd worden om in aanmerking te komen voor een nieuwe.
Daardoor onnodig lang aan het lijntje gehouden.
Daarnaast gevragen hoe of wat qua kosten die erbij zijn komen kijken. Hier komt geen request op.

Om kort te zijn... Bestway No Way
Bad raakte na garantietermijn lek
Bestway gecontact maar de simpele reactie....na 2 jaar(garantieperiode) doen wij niets meer aan het product, ook niet tegen betaling. Ook geen reparaties.
DUS BAD POMP E.D. NA GARANTIEPERIODE STUK -> WEGGOOIEN DUS.
Belachelijk!!!!!

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
Voor de 2e keer de pomp stuk. Nu weer een lekkende aansluiting. Waardoor het bad leeg loopt. Onderdeel nergens los te bestellen. Ja je kunt een hele nieuw pomp bestellen a € 600
Ondanks alle pogingen besloten na 2 bestway jaccuzzi nu maar over te stappen naar Intex.

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
Eigenelijk geen ster waard maar het personeel is vriendelijk en werkt met de middelen die Bestway ze geeft. Hun manier van werken is heel onhandig. Na elke mail die je van ze beantwoord gaat er 2 werkdagen overheen voordat er antwoord komt. Zo zijn we anderhalve week verder voordat er een nieuw zwembad word opgestuurd. Als er in de eerste mail precies wordt verteld wat de procedure van garantie is zou een heleboel heen en weer mailen en dus wachten schelen.

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
Zwembad ontvangen helaas geen filterpomp erbij .vidaXL zegt regel het zelf maar .

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
Kreeg een kapot zwembad geleverd. Na onnodig lang aan het lijntje te zijn gehouden , eindelijk een nieuwe liner gekregen. Alle onkosten die je vervolgens ermee hebt doen ze niets mee.
Beetje jammer.

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
De jacuzzi was lek , geplakt nog steeds problemen kontakt opgenomen hun protocol gevolgd reageren snel nu binnen de garantie nieuwe linerbad , service ten top

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
Na 1 maal gebruiken van de layz spa stopte de pomp bij werken . Wij hadden nog een jaar garantie terwijl moet ik niets anders doen als filmpjes doorsturen van de leidingen van de foutcode van de filter enz ... Het lijkt wel alsof ze je aan het leintje houden tot je genoeg hebt van hun zever . Mijn gedacht pomp kapot na 1 keer gebruiken , gewoon een nieuwe opsturen of laten afhalen in een verdeel centrum . Dit zijn gangster praktijken !

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
Ik wil contact zoeken met Bestway. Heb een zwembad met pomp gekocht maar de pomp doet het niet.

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
Denken erg goed mee met de klant. Paar mailtjes en het probleem is goed opgelost

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
Na iets meer dan 1 jaar kwam er een lek in het zwembad rondom een van de doppen. Zonder discussie te hoeven voeren, kregen we een nieuwe opgestuurd.

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
De klant weigerde de garantieprocedure te volgen ik heb als tussenpersoon gefungeerd dit komt bijna altijd terug wanneer een klant zich op garantie beroept ze ontzien de rompslomp.
Het is uiteindelijk wel goed opgelost maar we zijn dacht ik 3 weken heen en weer aan her mailen. Direct telefonisch contact was prettiger geweest. Wel 5 sterren voor de afronding die was heel netjes.

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
Ik had een defect onderdeel dat naar enkele aanvullingen via mailcontact direct en correct is opgelost

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
Goede oplossing van probleem, maar communicatie duurde 2 weken voor iets wat ook 2 dagen kon duren.

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
Was wel even moeilijk omdat ik door de winkelier doorgestuurd naar bestway Europa. Zij verwezen mij door naar bestway Nederland. De tank van een bestwaypomp was aan de onderkant gescheurd en lekte enorm. Bestway stuurde mij binnen 6 dagen een nieuwe tank. 👍

Svar fra Bestway - Customer Service Netherlands
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.