Foto’s laten printen waarin een gedicht verwerkt is. Beetje bang voor het eindresultaat, maar mooi geprint en de teksten zijn perfect scherp!
Se hva andre synes
Rechtzetting: het product werd wel geleverd maar op een niet afgesproken plaats tussen de afvalcontainers achtergelaten. Heeft heel de nacht buiten gestaan. Gelukkig was het goed verpakt met een plas... Vis mer
De afwerking is goed. Snelle verzending. Dus bestellen hier zeker terug maar indien mogelijk met andere leverdienst. Leverancier is heel wat minder => ze bellen niet aan en plots vliegt je pakket... Vis mer
De canvas was perfect in orde en de drinkbeker met foto super mooi, niks over te zeggen. Maar een minpunt is de levering, ze moeten er eens over denken een andere leverancier die levert te vervangen,... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij bestecanvas.be kunt u hoogwaardige wanddecoratie, fotogeschenken en home & lifestyle-artikelen kopen, allemaal in testwinnende kwaliteit. Bestecanvas.be-producten worden gemaakt uit duurzame materialen, en vervaardigd met moderne druktechnieken.
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
zeer mooi afgewerkt
Levertermijn en onbereikbaar
Na mijn bestelling op 8 juli spreken jullie van een levertermijn van 4-6 werkdagen. Plots krijg ik op 15 juli een nieuwe mail waarin staat dat bestelling pas naar verwachting nog 3 tot 5 werkdagen later zal geleverd worden. Na moeizaam zoeken om contact met jullie op te nemen ( nog steeds geen antwoord trouwens ) wordt het pakket op 17 juli geleverd. En hoewel de kwaliteit van het product goed is, dus niet echt een service om aan te bevelen.
Foto’s laten printen waarin een gedicht…
Foto’s laten printen waarin een gedicht verwerkt is.
Fotovanvas
Ze zijn prachtig en een hele snelle levering dank je wel 😊
Mooi afgewerkt
Onze canvas was mooi afgewerkt en tijdig geleverd
Foto prachtig op canvas geplaatst
Foto prachtig op canvas geplaatst, met juiste afmetingen. 👍
Prima service en kwaliteit.
Snelle en perfecte levering en foto…
Snelle en perfecte levering en foto mooi op kanvas !
Heel tevreden
Heel tevreden. Snelle levering voor een topprijs.
Zéér verzorgd !
voor herhaling vatbaar
Op tijd, netjes afgewerkt en goed verpakt
Mooie kwaliteit afgeleverd en dat op…
Mooie kwaliteit afgeleverd en dat op slechts minder dan een week na bestelling.
Heel mooie canvas
Heel mooie canvas
Goede kwaliteit.
Vlotte levering
Vlotte levering, goed verpakt. Mooie kwaliteit
Wij bestelden een foto maar zijn niet…
Wij bestelden een foto maar zijn niet tevreden over de uitvoering, op onze 5 mails die ik hierover verstuurde kreeg ik geen enkele reactie.
Jammer heel jammer.
Leveringstermijn + ophangsysteem niet bij geleverd
De kleuren zijn mooi en helder. MAAR teneerste moet je bij betalen voor ophangsysteem die niet meegeleverd werd! En ten tweede
Als je iets besteld en de levertermijn staat op volgende dat in huis mag je er 2 weken bij rekenen.
1keer daar besteld maar geen 2de keer
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.