Kjenner ikkje igjen att servicen er dårlig. Fikk fort svar både på mail og telefon da eg trengte hjelp til montering. Fikk bra effekt og godt dreiemoment. Måtte juster litt opp. Kan anbefales 👍... Vis mer
"Bestchip" Styr unna. Mangelfull monteringsanvisning og derfor verdiløst, anbefales ikke å bruke penger på, bruk heller penger på mer seriøse aktører, mulig det koster mer men billigere en å måtte b... Vis mer
Chiptuning bokser til diesel og bensinbiler.
Bosmyrkollen 2, 4620, Kristiansand S, Norge
- +4797057016
- kundesenter@bestchip.no
- bestchip.no
Har ikke svart på negative anmeldelser
SVINDEL
SVINDEL
Chip virket ikke. De svarer ikke e-post og tar ikke tlf.
STYR UNNA!!!!
Dette er den største svindleren jeg har…
Dette er den største svindleren jeg har opplevd. Jeg har drevet i 30 år. Svarer ikke på mob eller epost. Betalte for chip til Fiat ducato. Feil plugger å bilder som skulle være så bra. Selvsagt fikk du bilder etter betaling. Selvsagt svarer ikke denne useriøse selgeren. Angrefrist driter han i. Unngå denne selgeren. Det blir forliksrådet på denne saken. Jeg kommer på besøk. Han henter ikke retur. Skulle skjekket han på proff.no lekebutikk
Boksen fungerer ikke
Boksen fungerer ikke. Umulig å få svar. Har returnert produktet som du må betale for selv. Dem Har ikke hentet ut returen men betalte heldigvis med klarna så ordner seg sikkert.
Styr unna!
Har fått feil ledningskit for 2 gang
Har fått feil ledningskit for 2 gang. Helt utrolig. Har måtte selv betale for retur. Bare å styre unna.
Skulle bestille,fikk feilmelding at…
Skulle bestille,fikk feilmelding at betalingen ikke gikk igjennom, prøvde flere ganger,så jeg ga opp og ordnet det ett annet sted, fikk heller ikke noen ordrebekreftelse,men plutselig lå pakken i postkassen,har purret 3,,4 ganger til bestchip om og ta den i retur men får ikke svar,så styr unna dette firma
Jeg slet til å begynne med etter…
Jeg slet til å begynne med etter montering, men det var en vakumlekasje i min bil som jeg fant etter en god stund. Etter det fungerte det utmerket.
Svindel
OPPDATERING!
Gikk omsider pakken etter 1 måned uten svar. Pakken inneholdt ikke det jeg hadde bestilt, så chipper fungerte ikke på min bil.
Meldte retur via deres nettside, fulgte alle punkter og sendte pakken tilbake igjen til Bestchip.
Nå i dag, 18. juni, får jeg plutselig rakleverket tilbake, fordi de ikke vil ta imot returen og hentet ikke pakken (som de ifølge nettsidene skulle gjøre). Dette er meldt inn til Klarna, så de tar heldigvis av seg dette tullete opplegget forårsaket av Bestchip, scandinaviachiptuning eller Sørlandets bil og import, eller hva nå enn de utgir seg for å være.
Hvis noen av dere skulle prøve å bestille fra disse svindlerne, så for guds skyld, bestill med Klarna. For dere får ikke pengene tilbake via Bestchip…
ORGINAL
Bestilte en chip for 1 uke siden. Fikk aldri noen ordrebekreftelse. Har sendt to mails angående dette, fortsatt ingen svar.
Betalte heldigvis med klarna, så disse gutta får ikke en krone av meg!
Styr unna dette svindlerfirmaet
Har returnert boks som ikkje virka vart…
Har returnert boks som ikkje virka vart lovet pengene tilbake etter det er det umuligt å komme i kontakt pr tlf eller mail
Advarsel!!!
Advarsel!!!! Styr unna! Dette er et svindel selskap. Mottok ikke varer og fikk ikke kontakt med dem per telefon eller epost. Betalte heldigvis med Paypal og har nå sendt krav via dem.
Svarer ikke på mail eller melding
Svarer ikke på mail eller melding.
Fikk produkt tilsendt uten bil spesifikk instruksjon. Varen jeg har fått passer ikke bilen min.
Styr langt unna dette selskapet.

Svar fra Bestchip
Kjenner ikkje igjen att servicen er…
Kjenner ikkje igjen att servicen er dårlig.
Fikk fort svar både på mail og telefon da eg trengte hjelp til montering.
Fikk bra effekt og godt dreiemoment.
Måtte juster litt opp.
Kan anbefales 👍
STYR UNNA DE SVARER IKKE PÅ…
STYR UNNA DE SVARER IKKE PÅ HENVENDELSER VED RETUR

Svar fra Bestchip
selger varer som ikke passer og vil ikke gi penger tilbake på retur
STYR UNNA. jeg tastet inn regnr på min bil og bestilte chip fra de. når jeg fikk den så fant ut fort at den ikke var for min bil. når jeg sendte inn for hjelp så sa de at de ikke selger for audi 1.8t 2008 modeler likavell så står det på nettsiden dems. dem har ingen form for retur så man må betale retur selv, og man får ikke sporing. har ventet over en måned og har enda ikke hørt noe, og de verken svarer på mail eller tlf. STYR UNNA, de tar bare pengene dine.
Har kjøpt chip her og kjenner meg ikke…
Har kjøpt chip her og kjenner meg ikke igjen i alt negative som blir skrevet her da min bil fikk god effekt og jeg har fått god kundeservice hvis jeg har lurt på noe.
LIGG UNNA DISSE AMATØRENE, BARE PROBLEMER
OBS OBS FOLKENS. DE HAR SLETTET MIN NEGATIVE OMTALE FOR Å FÅ OVER 1 STJERNE SOM JO ER STRYK. JEG FIKK FEIL CHIP TIL EN AUDI 2.0 TDI/170 PS. EN AV VERDENS MEST PRODUSERTE DIESEL MOTORER MED LITT FORSKJELLIG HK EFFEKT MEN SAMME MOTOR. FIKK BESKJED ETTER FLERE MISLYKKEDE TELEFONER OG UBESVARTE MAILER OM Å RETURNERE VAREN. SÅ GIDDER DE IKKE HENTE PAKKEN OG JEG RYKER PÅ UTGIFTENE PÅ EN NORGESPAKKE. JEG VIL ANBEFALE PÅ DET STERKESTE Å GÅ TIL NOEN ANDRE SOM HVET HVA DE DRIVER MED. DETTE ER EN BEDRIFT SOM IKKE ER SPESIELLT SOLID OG MED ÅRLIG NEDSKRIVNING AV EGENKAPITAL. JEG HAR SENDT SAKEN OVER TIL FORBRUKER MYNDIGHETENE OG INNEN 4 MÅNEDER SKAL VI MØTES TIL MEKLING NOE SOM VIL KOSTE DETTE MØKKAFIRMAET EN GOD SLUMP PENGER MER ENN OM DE HADDE BEHANDLET KUNDENE SINE PÅ EN SERIØS MÅTE. Dette er ditt referansenummer 1668633
Takk for din henvendelse. Vi har stor pågang av saker. Du må regne med fire måneders ventetid før du blir kontaktet av saksbehandler.
Vi anbefaler deg å ta kontakt med motparten en gang til for å prøve å løse saken. Si gjerne at saken er sendt inn til Forbrukertilsynet. Under finner dere svar på klagen min til de og jeg anbefaler dere som er blitt lurt å gjøre det samme. Jeg er rimelig sikker på at disse skurkene laver de gode karakterene sine selv og har mulighet til å slette slike som meg som forteller alle som vil lese om hvor fantastisk dårlige de er på service. Så dårlig økonomi firmaet har så håper jeg bare de ikke slår seg konkurs før jeg får igjen pengene mine.
Gi oss beskjed hvis saken løser seg. Dette kan du gjøre ved å sende en e-post til forbrukertilsynet eller ringe oss på 23 400 600. Vi gir ikke konkret rådgivning om saken mens den ligger på vent.
Når du har fått en saksbehandler, vil du få mer informasjon om meklingen. Da får du også mulighet til å sende inn mer dokumentasjon hvis det er nødvendig for saken.
Har du betalt med kredittkort eller låneavtale?
Hvis du har betalt med kredittkort eller låneavtale via selger, kan du også klage til kredittselskapet eller banken. Det er viktig at du klager så snart som mulig etter at selger har avvist ditt krav.
Dette er det mest useriøse selskapet…
Dette er det mest useriøse selskapet jeg har vært i kontakt med. Bestilte tuningkit, betalte, men ombestemte meg da de stilte elementære spørsmål om bilen som er en standard utgave av Mercedes. Ble lovet tilbakebetaling uten at noe skjedde. Helt umulig å få kontakt verken på telefon eller mail. Når de endelig svarte skulle tilbakebetalingen skje straks regnskapsfører fikk ordnet det. Ingenting skjedde, og etter utallige skriftlige henvendelser kom beskjeden at utbetaling hadde skjedd. Det hadde det ikke. Hjemmesidene deres lover 110% service. De har null service. Jeg advarer all å ha noe som helst kontakt med dette selskapet! De bløffer og lyger uhemmet!
har returnert kontrollboks
har returnert kontrollboks, den ble aldri instalert, har ventet over 1 måned på pengene vedr retur, Bestchip svarer ikke på mail eller meldinger, eg anbefaler å ikke handle med firma som dette som tilsynelatende ikke er profesjonelle nok til å drive butikk.
Obs!Obs! Svindel.
Obs!Obs! Kjøp aldri noe av det firmaet. Kjøpte en chip som ikke hadde noen effekt.returnerte chipen men venter fortsatt på penger.svarer ikke på tlf eller mail.svindel.

Useriøst firma
Jeg kjøpte chippen brukt og de vil ikke gi fra seg bruksanvisningen selv om jeg har sagt merke, modell og årsmodell. Bruksanvisninen finnes ingen andre steder enn hos dem.
Om du absolutt vil chippe bilen, så gjør det hos et seriøst firma.

Svar fra Bestchip
Det fikk bilen min til å gå dårlige
Det fikk bilen min til å gå dårlige.
Måtte resete den på ford verksted. Styr unna...