Bespoke English Academy Anmeldelser

1. Språkkurs
  2. Engelsklærer
  3. Engelsk språkskole
  4. Leksehjelp

Bespoke English Academy to szkoła językowa oferująca lekcje online oraz spersonalizowane podejście do nauki języka angielskiego, ze szczególnym naciskiem na praktyczne umiejętności komunikacyjne. Jako dyplomowana magister filologii angielskiej z certyfikatem TEFL oraz ponad 15-letnim doświadczeniem w nauczaniu, zapewniam najwyższą jakość zajęć w pełni dostosowanych do Twoich potrzeb. W mojej ofercie znajdziesz: Angielski w Biznesie | Konwersacje | Język Angielski Ogólny | Przygotowanie do Egzaminów | Angielski Dla Dzieci | Korepetycje. Bespoke English Academy is a premium online tutoring service offering a refined, personalized approach to mastering the English language with a strong focus on real-world communicative skills. Backed by a Master’s Degree, TEFL certificate and 15+ years of expert teaching experience, I provide high-quality lessons tailored to your needs. My courses include: Business English |Conversations | General English | Exam preparation | English for Children | Tutoring |.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Best teacher ever!

Z pełnym przekonaniem gorąco polecam lekcje z Panią Kamilą!
Szczególnie bardzo sobie cenię u Pani Kamili umiejętność celnego identyfikowania elementów do poprawy. Pani Kamila ma też wyjątkowy talent do objaśniania zagadnień gramatycznych w taki sposób, że wydają się one dziecinnie proste.
Wszystkie lekcje przebiegają w luźnej, przyjacielskiej atmosferze, dzięki czemu z każdej z nich wychodzę z uśmiechem :)
Jednym zdaniem - najlepsza teacher, z jaką kiedykolwiek współpracowałem.

5. juni 2026

Studentka

Od kilku lat uczestniczę w zajęciach. Jestem bardzo zadowolona z formy prowadzonych lekcji. Kamila zawsze profesjonalna, cierpliwa i uśmiechnięta. Zajęcia przebiegają w bardzo przyjaznej atmosferze, bez spiny a słówka szybko zostają w głowie. Gorąco polecam nie tylko dla dzieci ale także dla seniorów (sama nim jestem).

5. juni 2026

Świetny wybór

Lekcje z Kamilą mam już od dłuższego czasu i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to był świetny wybór. Kamila potrafi przekazać materiał w tak lekki sposób, że czas mija błyskawicznie, a nowe słówka zostają w głowie. Bardzo polecam!

28. mai 2026

Bespoke English Academy. Naprawdę warto uczyć się z P Kamilą ! : )

Lekcje języka angielskiego prowadzone przez P. Kamilę są wyjątkowo profesjonalne. Dostosowane do moich oczekiwań. Zawsze jest przygotowana merytorycznie. Konwersacje dobierane są tematycznie do zajęć ale także dostosowywane do moich potrzeb. P. Kamila jest skarbnicą wiedzy w zakresie gramatyki i potrafi tę wiedzę przekazać . Nauka języka z takim nauczycielem to wyjątkowa przyjemność. Polecam Bespoke English Academy. Naprawdę warto uczyć się z P Kamilą ! : )

3. juni 2026

Polecam

Pełen profesjonalizm, duża umiejętność dostosowania zajęć do celu który chce się osiągnąć (poprawa umiejętności konwersacji, gramatyki czy zdania konkretnych egzaminów). Dobieranie tematów i metod które powodują, utrzymanie zainteresowania i systematyczny wzrost umiejętności. Serdecznie polecam:)

2. juni 2026

Od kilku lat współpracuję z Kamilą i…

Od kilku lat współpracuję z Kamilą i widzę, jak ogromny postęp zrobiłam w zakresie znajomości języka oraz swobody komunikacji. To, co wyróżnia Kamilę, to indywidualne podejście oraz idealny dla mnie balans pomiędzy konwersacją, a gramatyką. Do tego jest zawsze uśmiechnięta i pozytywnie nastawiona! :)

2. juni 2026