Beslag Online Anmeldelser

1 300

Fantastisk handel med Beslag Online - kan bestemt anbefales 👍🏻

Bra priser og god service. Fikk i likhet med mange andre en uforutsett faktura på importmoms fra Fedex, men BeslagOnline ordnet opp umiddelbart så prisen ble som forventet.

Fine greb og rulleholder i virkelig god kvalitet. ( Pakken fremme fra Sverige - Næstved på 18 T.)

1. Oppussingsforretning
  2. Interiørbutikk
  3. Kjøkkenombygger

Beslag Online har lang erfaring og ekspertise inden for indretning. Vi har det bredeste udvalg af greb og knopper på markedet. Hos os finder du, hvad du leder efter, uanset om du leder efter moderne design, den klassiske eller mere landlige stil. Beslag Online er en del af Beslag Design, der har været branchen førende siden 1972. I dag er virksomheden repræsenteret online på over 5 forskellige geografiske markeder.

Enestående

1k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 300)

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ikke stol på at varen som står "på…

Ikke stol på at varen som står "på lager" ved bestilling er på lager. Du får bekreftet at varene leveres om 3-4 dager men samtidig får du tilsendt en bekreftelse epost og en vedlagt pdf som viser at varene blir levert om hele 6 uker. Hvis du tar kontakt med kundeservice vent ikke med å få hjelp.

6. november 2023

Hej,

Det lyder meget mærkeligt! Hvis du har indtastet det produkt du ønsker og de rigtige mål mm, vil der stå om vi har varen på lager eller ej. Kontakt gerne vores kundeservice info@beslagonline.dk for hjælp til mere præcist netværk vi forventes at have varen tilbage på lager og når den er leveret til dig 😊

Ønsker dig en fortsat god dag 🍂

Fantastisk handel med Beslag Online

Fantastisk handel med Beslag Online - kan bestemt anbefales 👍🏻

11. mai 2023

Hej Lotte,

Tak for din dejlige anmeldelse, det gør os meget glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse fra os 😊

Ønsker dig en fortsat dejlig dag🌞

Varene er veldig forsinket

Varene er veldig forsinket. 2 mnd etter lovet i ordrebekreftelse er varene fortsatt ikke sendt

24. januar 2023

Hei Katrine,

Vi beklager så mye for dette! Du er hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice via e-post info@beslagonline.no så hjelper vi deg med hva som kan ha skjedd 😊

Ønsker deg en fin dag ✨

Hva skjedde med dem?

Har hatt god erfaring tidligere, men har sluttet å svare på e-post og chatten er heller ikke åpen. Gått over en uke fra bestilling uten at noe har skjedd, selv om varene er betalt.

6. mai 2022

Hei Erling,
Så trist at opplevelsen din av oss har endret seg. Akkurat nå har vi veldig høyt press på kundeservice og vår kundeservice gjør alt for å svare på alle e-poster så fort som mulig.

Vi ønsker også at pakken din sendes så raskt som mulig og ber deg derfor sjekke estimert leveringsdato på ordrebekreftelsen. Vi vil selvfølgelig svare på e-posten din, så snart vi har mulighet og vi ikke har glemt deg, ✨

Ønsker deg en strålende dag,🌟

Hej Sidse,
Hvor er det ærgerligt at høre, at du ikke har modtaget et svar fra vores kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at besvare alle e-mails inden for 24 timer. I øjeblikket har vi nogle tekniske problemer med, at vores svar ikke når frem til vores kunder, og at svaret som regel havner i fokus.

Derfor beder vi dig venligst kigge i din spam ellers vil du mere end gerne kontakte os igen, vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig i din sag, 😄

Ønsker dig en god dag, ☀️
Beslag Online

Min vare had skade på sig da den blev…

Min vare had skade på sig da den blev levert

21. april 2021

Hej Kine,

Jeg er ked af at høre, at produktet blev beskadiget ved levering. Vi vil selvfølgelig hjælpe dig videre med dette.

Kontakt os her, så undersøger vi dette:
info@beslagonline.dk

Varme hilsner,
Beslag online

STYR UNNA!!!!!

Skulle gjerne gitt 0 stjerner, men siden det ikke er mulig så fortjener de en svak 1! Skruene som medfølger produktene deres er av den sorten som går i oppløsning i møte med en skrutrekker... Så med mindre du vil ødelegge møblementet, STYR UNNA!!!!!!!!!!

25. mai 2020

Hej,
Det var trist at høre. E-mail info@beslagonline.dk, så hjælper vi dig på den bedste måde. Ønsker dig en god dag!

Bra priser og god service.

Bra priser og god service.

11. desember 2019

Hadde jeg kunne gitt 0 stjerner hadde…

Hadde jeg kunne gitt 0 stjerner hadde jeg gjort det! Utgir seg for et norsk selskap men i realiteten sender de fra Sverige og belaster deg mva i Sverige ( 25%), deretter blir varen fortollet i Norge og du blir belastet mva på nytt samt gebyr til tollagent.
Komplett svindel!!!

6. juli 2019