Banner for BESCARDS

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Items are always delivered well wrapped and safe. Customer service is excellent and very friendly. Prices are fair and item selection is great! I've ordered here multiple times now and they're always... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb mijn bestelling fijn verpakt gekregen. Vanuit wat ik gekregen heb uit mijn bestellen kan ik zeggen dat ze niet geresealed zijn en dat de inhoud niet wordt nagekeken met gewicht of holo-detecti... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De bestelling werd helaas niet volledig geleverd. De berichtgeving daarover en de afhandeling daarvan was verder prima. Voor mij zeker reden vaker bij Bescards te bestellen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijk, snel en daarnaast lezen ze je comments die je plaatst bij een bestelling hoe je het liefst iets wilt ontvangen!

Informasjon om virksomheten

5. Lekegruppe
  6. Samlekortbutikk

Om BESCARDS

Skrevet av virksomheten

Bescards.com is dé specialistische webwinkel voor Pokémon kaarten, Yu-Gi-Oh! en Magic: The Gathering. Wij richten ons zowel op de beginnende verzamelaar als de ervaren speler, en maken het onze missie om trading card games toegankelijk te maken voor jong en oud. Met een passie voor TCG’s en een groot assortiment zijn wij jouw betrouwbare partner voor alles wat met ruilkaarten te maken heeft.

Ons aanbod bestaat uit booster packs, elite trainer boxen, deck sets, accessoires en losse kaarten. Of je nu je collectie wilt uitbreiden, competitief wilt spelen of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, bij Bescards.com vind je altijd wat je zoekt. Dankzij ons uitgebreide netwerk en grote voorraad kunnen we scherpe prijzen aanbieden en snelle levering garanderen.

Waarom kiezen voor Bescards.com?

• ✔ Groot assortiment Pokémon, Yu-Gi-Oh! en Magic producten
  • ✔ Snelle levering uit ons eigen magazijn
  • ✔ Betrouwbare service en klantenondersteuning
  • ✔ Geschikt voor verzamelaars én spelers

Wij geloven dat TCG’s meer zijn dan alleen kaarten – ze verbinden mensen, creëren herinneringen en brengen spanning en plezier. Daarom streven wij ernaar om de ultieme shopervaring te bieden, van het eenvoudig vinden van producten tot veilig betalen en snel geleverd krijgen. Met een groeiende community in Nederland, België en daarbuiten, bouwen we samen aan een sterk merk waar iedere kaartfan zich thuis voelt.

Bescards.com – De TCG winkel voor jong en oud, waar jouw verzameling begint en groeit!

Onze belofte

Skrevet av virksomheten

We zijn toegewijd aan onze klanten!
Bij bescards behandelen we elke klant met respect, behulpzaamheid en vriendelijkheid. We denken actief mee bij vragen over sets, voorraad en pre-orders, en reageren snel met heldere, eerlijke informatie.
Snelle verwerking & veilige verpakking
Bestellingen worden razendsnel verwerkt vanuit ons magazijn in Nederland. We verpakken kaarten en sealed producten stevig en veilig, zodat jouw bestelling in topconditie aankomt.
Echte producten & transparante prijzen
Wij leveren uitsluitend authentieke TCG-producten via betrouwbare leveranciers. Voorraad en prijzen zijn duidelijk en eerlijk—zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Onze bezorgingsbelofte

Gratis & snel thuisbezorgd

Bij bescards betaal je nooit meer verzendkosten voor bestellingen boven de 250 euro. Al je bestellingen worden snel thuisbezorgd, netjes verpakt en altijd met zorg verzonden. Zo weet je zeker dat jouw TCG-producten in perfecte staat aankomen.

Kontaktopplysninger

Promotion box for BESCARDS

Dé Pokémonwinkel van Europa

Snelste Pokémon shop van Europa – vandaag besteld, snel geleverd!

4,5

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 35 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bij Bescards is je bestelling is niet gegarandeerd. Beter bij een andere winkel bestellen die wel zijn afspraak nakomt. Zo voorkom je een teleurstelling !!

Heb 2 items besteld voor mij kids en voor mijn broertje zijn kinderen. Vervolgens 1 dag van tevoren krijg ik een mail met dat er te weinig is geleverd. En dat iedereen maar 1 box krijgt. Als ik dat had geweten dan had ik er mijn broertje wel gezegd dat hij zelf moest bestellen. Dan hadden zijn kinderen ook iets gehad!!!!! Maar nu hebben ze pech gehad volgens bescards⚠️ wat sociaal die bestcards. ‼️

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ich kann von Vorbestellungen bei…

Ich kann von Vorbestellungen bei BesCards nur abraten.

Ich habe für etwa 400 € vorbestellt und BesCards hat mein Geld monatelang behalten. Bestellt waren 2 Booster Boxen und 6 Special Boxes. Erst 1 Tag vor Release wurde meine Bestellung plötzlich auf 1 Booster Box und 0 Special Boxes reduziert.

Also praktisch: Geld monatelang kassieren, Kunden nicht rechtzeitig informieren und dann kurz vor Veröffentlichung massiv kürzen.

Besonders fragwürdig ist für mich, dass Kunden der 1st Edition so schlecht behandelt wurden, während jetzt bereits die 2nd Edition im Release bzw. Verkauf ist. Gleichzeitig liegen die Preise auf der Homepage aus meiner Sicht teils deutlich über dem Markt, etwa bei Produkten wie die ETBs von 151.

Eine so schlechte und späte Kommunikation ist für einen Shop, der Vorbestellungen anbietet, einfach unprofessionell. Der angebotene Gutschein ist dafür kein angemessener Ausgleich.

So behandelt man Kunden nicht. Für mich war das eine sehr schlechte Erfahrung.

Update: Das eine Produkt kam sogar mir zwei relativ großen Löchern in der Folie und mit Druckstellen an den Kanten an. Ganz und gar nicht Sammlertauglich.

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Bait and switch

Ik werd een maand na de pre order ineens gekort op mijn bestelling. Van 3 dozen naar 1. Dit wordt ook wel eem bait and switch genoemd. Zij hebben mijn geld een maand lamg vastgehouden en hun leverancier betaald. En ik krijg op dag van release pas te horen dat ik minder krijg, waardoor product overal al is uitverkocht en ik het alleen nog duurder kan kopen 2ehands. Daarnaast hebben mijn vrienden veel later bestelt en die kregen ook 1 doos. Dus ze doen ook niet aan wie eerst komt wie het eerst maalt. Maar wel unlimited pre orders aanbieden.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Order got candeled and ordered amount…

Order got candeled and ordered amount got reduced to 1 instead of 3 for each of the two different products. After Waiting months for the delivery.

Of course the company was able to work with my money in the meantime.

Not again.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

ETB besteld en kapot ontvangen

ETB besteld en kapot ontvangen. Had keus uit geld terug of een 5€ korting echt bizar voor zo’n bedrag. Dag daarna kost de ETB ineens bijna 200€ duurder. Ze wouden mij geen nieuwe opsturen of dat ik er 1 weer kon bestellen voor het zelfde bedrag. Ik wacht nu nog op dat ik mijn geld terug krijg, maar de ETB blijft maar steigen kwa prijs op de website.

6. mars 2026

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv