2,3

Alle anmeldelser

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Find et andet sted at købe

Virker meget mærkeligt at de bruger 2 forskellige adresser til at blive kontaktet og tlf nr. Men man må ikke skrive det i anmeldelsen, men det tager 2 sek på deres hjemmeside.

Vil holde mig langt væk. Det ligner til forveksling 2 andre sider som snyder.

24. august 2026

Hold jer væk fra denne webshop

Hold jer væk fra denne webshop – forløbet fremstår efter min vurdering som vildledende og potentielt svigagtigt.

Min oplevelse er, at der er tale om kinesisk dropshipping, og at webshoppen ikke overholder sin egen returpolitik. På hjemmesiden fremhæver de 14 dages fuld returret, men da jeg ønskede at returnere varen inden for fristen, nægtede de at tage den retur.

Varen lever desuden på ingen måde op til den kvalitet, som billederne giver indtryk af.

Da webshoppen ikke vil respektere den oplyste returret, har jeg nu gjort indsigelse via Nets for at få mine penge tilbage.

På baggrund af mit forløb kan jeg bestemt ikke anbefale at handle her.

21. august 2026

Advarsel

Advarsel: Tager kr. 29 for forsendelse firsikring selv om de ikke kan skaffe varen, altså betales der for ingenting. Har sendt flere mails og svaret var at forsikring , betales ved bestilling Derfor ingen refusion. Følelse af evt. snyd. Har dog fået refunderet beløbet for varen.

20. august 2026

Hold jer væk fra fupfirmaet Berkex.com

Berkex.com med adresse i Holland sendte en kopivare af det chromecast, jeg havde bestilt og overholdt ikke lov om 14 dages fortrydelsesret, men holdt mig hen ved at skrive, at jeg skulle sende foto og video for at de kunne kontrollere, om varen var i orden og fungerede, hvilket den jo ikke gjorde, da jeg modtog den, eftersom det var en kinesisk kopivare.
Heller ikke deres egen hjemmeside med 14 dages fortrydelsesret efterlevede de, men uden moral og med fine ord som samarbejde holdt de mig hen med deres mange mails med alverdens selvopfundne krav, som de håbede på, at jeg hoppede på. Selve mailkorrespondancen mellem dem og mig afslører, at de ikke har i sinde at følge loven og give pengene retur.

Derfor: gå langt uden om Berkex.com

28. juli 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis