snelle respons en service
Isabelle, bij Berca-Roeselare, heeft heel snel het nodige gedaan om een fout bij de verwerking van de aankoop van twee cadeaubons in de webshop, recht te zetten. Dank u Isabelle!
www.berca.be is hét schoenenparadijs voor dames, heren, jeugd en kids! Elke dag nieuwe collecties schoenen online Ruim aanbod mooie schoenmerken Grote keuze betaalbare schoenentrends Tal van promoties
Har ikke svart på negative anmeldelser
Weigeren een terugbetaling te doen van een webbestelling! Jammer dat de wet anders voorschrijft en na veel mailen een klacht bij testaankoop en FOD economie toch mijn geld teruggekregen maar schandalige klantenservice!
Iets besteld bij deze verkoper via bol.com
Het artikel wordt door hun geannuleerd zonder reden. Via bol kan je het dan 15 euro meer aankopen
J’ai commandé des sandales sur leur site. Elles sont arrivés en très bon état, le colis était niquel. La livraison a pris du temps mais peu importe car les chaussures sont conformes à ce que j’avais commandé. Je recommande !
Geen terugbetaling bij retour😡 De schoenen zouden volgens hen gedragen zijn, wat zeker niet het geval was want ze waren te klein.
I've just buyed a pair of shoes and after 1 hour walking they went bad due to a manufacturing mistake. I went back to change them and i changed them with another brand 30 eur cheaper. I recieved a piece of paper with 30 eur to spend it only in Berca. Worst policy ever.
Extrêmement déçue. J'ai été victime de tromperie de la part de la gérante du magasin Berca Shoes Evere. J'ai acheté des chaussures à 35 euros avec l'action Vielles chaussures. J'ai payé, suite à la réduction, 27.03 euros. J'avais un doute sur la taille des chaussures, trop petites pour ma fille mais la vendeuse m'avait dit que je pouvais les ramener. Je les ai ramenées samedi, le 30.04 et on m'a donné un bon de 22.50 au lieu de 27.03 euros. J'ai réclamé qu'on me rembourse la différence. La gérante n'a rien voulu entendre, elle ne parlait même pas bien français, alors qu'on est en région de Bruxelles capitale! Cette dame-là n'a rien à faire dans ce magasin, son attitude envers les clients est nulle, aucun respect, aucune compétence et aucune intelligence émotionnelle.
Dommage pour les vendeuses qui sont très gentilles (Audrey et sa collègue dont je ne connais pas le nom).
Jusqu'à présent, j'ai dépensé des milliers d'euros dans ce magasin. Plus jamais pour moi si c'est pour me faire avoir ainsi.
Je ferai savoir partout autour de moi qu'il ne faut surtout JAMAIS faire confiance. Tant que vous dépensez de l'argent c'est bien, ensuite vous vous faites avoir lors du service après-vente.
Vandaag super geholpen door Angie bij berca Lochristi.
Ik had regenlaarzen besteld, netjes orderbevestiging ontvangen. Maar na lange tijd wachten op mijn pakketje toch maar contact opgenomen. Wat bleek, er was iets mis gegaan en daarom hadden ze de laarzen niet opgestuurd. Inmiddels waren de laarzen uitverkocht. Slechte service!
Site is ongebruiksvriendelijk. Meerdere malen alles verwijderd uit winkelmandje. Schoenen die ze promoten op Instagram niet te vinden online. Dikke onvoldoende!
Al meerdere malen besteld steeds tevreden tot nu 1schoen was duidelijk gedragen.Stonk,zool vuil.
Slechte service ! Schaam jullie ! 3 paar schoenen besteld 1 ervan geannuleerd zonder verwittiging!!! Na een maand pas een levering ,, troop het heden nog altijd geen terug betaling van 39,99€ en 3,50€ !!! Jullie hebben mijn rekeningnummer gevraagd !! Meerdere malen mails gestuurd ! NOT DONE !
Bestel bij een andere winkel achter 4 dagen levering !!! Ja het zijn coronatijden ja da versta ik maar al te goed want IK WERK IN DE ZORG !