1. Forretningstjenester

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Founded in Sweden in 2014, Benify is now a global provider of employee HR solutions.

2,9

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Uprofessionelt firma

Købte en tlf i nov. Undre mig over at den ikke er kommet i start januar, da der stod jeg fik d.1 jan.og undre mig over ikke at have hørt fra dem. Jeg skriver til dem og spørg hvor den bliver af. Får af vide at den er udsolgt og ikke kan leveres, men at den kan leveres fra erhvervsafd. i stedet, det kræver bare en godkendelse fra min arbejdsgiver. Jeg får en godkendelse af arbejdsgiver, som jeg sender retur til Benify, som aftalt, men får så af vide den er udsolgt i erhverv, få dage efter jeg har sendt den. De har kørt mig rundt i manegen og er ikke til at regne med. Kommer aldrig til at bruge dem igen og vil heller ikke anbefale dem, da man holdes for nar. Man kan ikke stole på dem og den aftale man tror man har lavet med dem. De var også så frække at trække 2xgange betaling fra min løn, selvom jeg ikke havde modtaget nogen telefon eller besked om at den ikke kom.
Bestemt ikke en anbefaling herfra.

5. mars 2026

Dålig service ger ett dåligt intryck

Ingen bra service alls och ett otrevligt bemötande. Avslog ett friskvårdsbidrag trots att de själva erbjuder exakt samma typ av tjänst via sin sida. Alla krav med orgnr m.m på kvittot. Förklaringen var under all kritik då det skulle ha varit en mer omfattande beskrivning, vilket aldrig brukar framgå på ett kvitto. Särskilt inte om de själva erbjuder exakt samma typ av friskvård men via annat bolag.

23. juni 2025

Inga bra tjänster

Min arbetsgivare anlitar Benify för att de anställda skall kunna få rabatter och bra priser på olika tjänster. Inga av de tjänster som jag har tagit del av, har dock varit bra.

Jag ville anlita ett barnvaktsföretag. De kunde inte ordna någon barnvakt och var direkt otrevliga mot mig och min fru.

Jag ville anlita ett städföretag. De hade inte tid att komma och städa.

Jag tänkte boka hotell. Samma hotell fanns för bättre pris genom andra kanaler.

När man kontaktar Benify direkt för att fråga om detta, så är de helt oförstående och ointresserade av att prata om saken.

7. juli 2024

Benify UK - Very slow customer service, stressful experience

Had issues with my workplace pension and it took more than a month to solve them (actually our HR department solved them because the Benify UK Support team were in panic not knowing what to answer). I was opted out from my workplace pension without consent without knowing that no contributions were being made to my pension pot for months. The Benify UI doesn't clearly confirm that I'm opted in or not so I need to keep chasing them. Overall stressful experience, never had these issues before with my previous jobs.

9. november 2021
Logoen til Benify

Svar fra Benify

Hi,

Thank you for taking the time to write a review on Trustpilot. We appreciate any and all feedback as a way to improve our products and services.

We are sorry to learn of your recent experience with our customer service and we apologize for any inconvenience.

We would like to look into the incident further, however, we are having difficulties finding the related ticket. We kindly ask that you email our support at support@benify.uk with ‘Trustpilot’ in the subject line, so that one of our customer service agents can look into this matter further.

If you are not emailing from the email address that is registered with Benify, please include your employee number so that we can find your account in our system.

Thank you again and we looking forward to assisting you.

Kind regards.
Benify