De hadde det jeg skulle ha! Overrasket!
Først må jeg kondolere til alle andre kunder som ikke fikk det de skulle ha. Jeg leste et par anmeldinger og fikk litt dårlige vibber, såkaldte "red flags", den en ene var mer sinna enn den andre.
Men når du går på nettsida dems og ser at de har varen på lager, som jeg gjorde og ikke trodde mine egne øyne. Jeg skulle da ha vinylen til Slayer "Seasons In The Abyss", som så og si er en ekstremt sjelden vare å få tak i, den er utgått i disse tider. Da måtte jeg sende dem en melding for å se om de faktisk hadde den eller ikke, og joda jeg fikk melding tilbake, og de var hyggelige, og de sa den var på lager.
Så jeg bestilte den (via CDON) på mandag, og fikk den på fredag! Og jeg er dritfornøyd med kjøpet!
Det kan faktisk hende at du som kunde opplever mye tull med en nettbutikk når du bestiller, men den største moralen til historien er, ikke vær redd for å spørre om noe på forhånd, sånn at du bare bestiller noe på nett og går på en smell, fordi da kan frustrasjonen og sinnet du føler faktisk være din egen skyld.
4. juni 2022