Topbedrijf met heerlijke geuren
Topbedrijf met heerlijke geuren. Alles natuurlijk en snel thuis bezorgd!
Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een passie én een bedrijf. Al jaren verzamel ik parfums, test ik ze zelf en kies alleen de geuren die écht indruk maken. Geen massaproductie, geen loze beloftes maar gewoon een eerlijke selectie van geuren die stijl, karakter en luxe uitstralen. Ik verzin de geuren niet zelf, maar ik draag ze allemaal persoonlijk. Alleen wat ik zelf goed genoeg vind, komt in de shop. Zo weet jij zeker dat je iets bijzonders in handen hebt. Belmyra Essence is er voor iedereen die van geur houdt, maar niet de hoofdprijs wil betalen. Luxe, opnieuw bekeken en toegankelijk gemaakt.
Irisstraat 15, 7601BN, Almelo, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Topbedrijf met heerlijke geuren. Alles natuurlijk en snel thuis bezorgd!
Gemakkelijk bestellen en snelle levering.
Prijs en kwaliteit verhouding is zeer goed.
Geur die blijft hangen. Ook in de auto blijf je het ruiken
Heerlijke geuren! Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. De website is overzichtelijk en super makkelijk. Mijn parfum werd netjes en snel geleverd. De geur is precies zoals omschreven en voor die prijs kan ik er nog wat bestellen. Ik bestel hier dus zeker vaker!
Vandaag bestelt = volgende dag in huis. Eerste indruk is goed en ruiken lekker. Ik heb er ook een tester bij gekregen. De parfumerie zaken zien mij niet meer! Ik bestel voortaan lekker hier! Ga zo door!
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Belmyra Essence. Het pakketje was zorgvuldig ingepakt en zag er netjes uit. Ik had een auto geur besteld en deze ruikt echt heerlijk. Hij geeft zelfs meer geur af dan de meeste van Rituals, wat me positief verraste. Daarnaast kreeg ik er 2 gratis testers bij, een heel leuke extra. De levering was ook lekker snel. Kortom: top service en kwaliteit, ik ga hier zeker vaker bestellen!